COMPLETE MIND, STRESS AND ENERGY RESTORATION

quantum pod

Opustite se na način koji zaista zaslužujete 25 minuta tretmana ima isti efekat kao 2 sata duboke meditacije.

Play Video

VIDEO

COMPLETE MIND, STRESS AND ENERGY RESTORATION

quantum pod

Opustite se na način koji zaista zaslužujete 25 minuta tretmana ima isti efekat kao 2 sata duboke meditacije.

Play Video

VIDEO

MIND, STRESS & ENERGY RESTORATION

VIŠE ENERGIJE I BOLJA PRODUKTIVNOST BEZ KAFE I ENERGETSKIH NAPITAKA

Misterija umora je rešena

Ako  su vaši zaposleni zbog nedostatka energije i hroničnog umora rešenje tražili u kafi, energetskim napicima ili slatkišima ili su pokušali sa promenom ishrane ili zelenim sokovima za doručak, ali i dalje nisu pronašli rešenje, pravo je vreme da im pre nego što se odluče da pokušaju nešto novo, omogućite da saznaju gde su pravili greške.

Bez obzira da li je u pitanju hroničan umor, anksioznost, gojaznost, alergije, kancer ili bilo koji drugi problem, oficialni pristup u medicini i nutricionizmu, u pronalaženju rešenja fokusira se na telesnu hemiju i morfologiju, što je važno… ali ne i dovoljno da bi se problem rešio.

Da bi razumeli kako funkcioniše organizam i kako nastaje bolest, potrebno je da znamo da pre nego što se nepravilnosti uoče laboratorijskim analizama i pregledima uz pomoć rentgena, ultrazvuka ili skenera, promene i nepravilnosti već su nastale na informacionom i energetskom nivou i da na tom nivou treba tražiti rešenje.

Tokom posljednjih nekoliko decenija, nauka i dostignuća u oblasti bioinformatike, omogućili su da razumemo kako energija i informacija utiču na zdravlje i kako da ove faktore iskoristimo u prevenciji i lečenju estetskih i zdravstvenih problema. Ovo je ogroman korak napred za ljudsko zdravlje, jer energetsko i informaciono polje, deluje kao glavni kontrolni sistem,  u telu i koji omogućava milione hemijskih procesa u sekundi.

Kada je ovaj sistem poremećen ili blokiran, vaše ćelije počinju da dobijaju loše informacije ili ih dobijaju presporo što ima za posledicu promena u telesnoj hemiji i vi se počinjete osećati umorno i loše.

Ali šta ako je moguće problem uočiti i otkloniti na samom početku i kada ga je moguće regulisati bez upotrebe lekova, hemije i zračenja i bez bilo kakvih kontraindikacija i što će organizmu omogućiti da aktivira prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči?

Ne samo da je ovo moguće, već može biti dostupno i vama i vašim zaposlenima kroz nekoliko opcija.

1 EURo po tretmanu

stress relief mind

Savremen čovek ima malo ili nimalo vremena za sebe, za odmor, opuštanje, relaksaciju. Nije retka pojava da iscrpimo organizam do tih granica da, umesto da odemo na odmor ili pronadjemo način da se na neki način relaksiramo, odemo na bolovanje!

Ako imate osećaj da niste dostigli puni potencijal ili da ste “dotakli dno”, rešenje postoji. Možete reprogramirati svoj um kako biste dobili fokus i odlučnost koji su vam potrebni da osmislite život sa manje stresa i koji vam pruža ispunjenje, radost i strast.


Relaksacija u položaju koji nudi osećaj sličan onom u nultoj gravitaciji u kombinaciji sa zvučnom meditacijom dovodi do potpunog psihičkog i fizičko opuštanja (quantum-power napping) pri čemu je tonus mišića veoma nizak, a osoba se nalazi u budnom stanju.

Quantum-Power Napping tretman poboljšava senzualnu percepciju pružajući jedinstven osećaj dubokog opuštanja sa energizirajućim efektom.

Različiti nivoi percepcije spojeni su u iskustvo nakon kojeg ćete se osećati istovremeno opušteno i puni energije. Mentalni i fizički efekti koji su dokazani njihovim istraživanjima dovode do smanjenja stresa, dubokog opuštanja, punjenja energije, stimulacije cirkulacije, sniženja krvnog pritiska, poboljšanja radne efikasnosti i kreativnosti.

Za vreme tretmana klijent uživa u položaju nulte gravitacije dok je istovremeno može biti izložen različitm efektima svetla, boja, muzike i vibracija.

U ovom programu akcenat je na tretmanima muzikom koja je danas popularnija nego ikad. U kapsuli osoba je izmedju ostalog izložena frenkvenciji zvuka od 7,83Hz i 40Hz, koje korisnicima pomaže da prirodno proizvedu odredjene benefite kroz proces koji se naziva entrainment (“tuning the brain”)

Frekvencija 7,83 Hz, inače poznata kao Schumannova rezonanca, približna je frekvencija Zemlje i pomaže opuštanju tokom tretmana. U međuvremenu, frekvencija od 40hz, stimuliše Gama talase koji imaju za cilj povećanje performansi mozga. Veoma cool! Saznaj više…

Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolest hroničan umor, nedostatak energije, stres i nedostatak sna mogu dovesti do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Tretmanima u kvantnoj zoni postižu se efekti duboke relaksacije zahvaljujući efektima svetla, boja, zvuka i položaja koji klijentu daje osećaj sličan nultoj gravitaciji.

POJEDINAČNI TRETMANI U KAPSULI:

Goidišnji paket. do 20 zaposlenih – 25 eura po zaposlenom mesečno. Cena korišćenja kapsule po tretmanu 1 eura.

1 mesec probni period 

TRETMAN 7 MINUTA – 

 • Full Body Relaxation program – 200 eura (3 nedelje)

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV procena –
 • BRS WELLNESS PROCENA –
 • 8 tretmana u kvantnoj zoni –
 • smernice ishrane na osnovu preventivne nutritivne procene –
 • paket proizvoda za suplementaciju na osnovu preventivne procene

Korisni linkovi…

2 EURa po tretmanu

body recharge

Tek kada pronađemo način da utičemo na energiju ćelijske membrane, možemo očekivati da ćemo se osećati bolje.

Recharge your body and cell battery With Tesla Energy.

Da li ikada koristite izraz “punjenje baterija” da biste ukazali da vam je potreban odmor? Instinktivno znate da ćete biti zdraviji ako vaš organizam ima dovoljno energije. Naše unutrašnje “baterije” mogu nas pokrenuti i zato ih moramo napuniti. Izlečenje jednostavno zavisi od mogućnosti da napunimo svoje istrošene baterije unutar naših ćelija. 

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. 

Tehnologija koju poseduju naše Quantum Zone kapsule prvo detektuje područija i organe sa slabom energijom a zatim testiramo i tražimo optimalan  program koji će najefikasnije “napuniti” energijom što veći broj ćelija unutar organa kojima je energija najpotrebnija.

Samo jedan  tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. u šta klijent može i lično da se uveri posle prvog tretmana. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

 • Cena pojedinačnih tretmana – 30 eura (60 minuta)
 • 8 tretmana – 160 eura

Full Body Regeneration program – 250 bodova (3 nedelje) za članove 170 eura

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV procena 
 • BRS WELLNESS PROCENA 
 • 8 power nap tretmana u kvantnoj zoni.
 • smernice ishrane na osnovu preventivne nutritivne procene
 • paket proizvoda za suplementaciju na osnovu preventivne procene 

Korisni linkovi

 

3 EURa po tretmanu

Body Alkalization

Možda jedna od najvažnih stvari kojima se trebate baviti ako želite da predupredite bolest ili da je zaustavite je pronaći način da alkalizujete svoj organizam

Ako bi trebalo odabrati jednu stvar na koju bi svakoga dana trebali da se fokusiramo, onda bi to svakako bila alkalizacija.

Možda jedna od najvažnih stvari kojima se trebate baviti ako želite da predupredite bolest ili da je zaustavite je pronaći način da alkalizujete svoj organizam i napunite ih elektronima kako bi bili u mogućnosti neutralizovati kiseline iz hrane koju jedemo te mu pomoći (organizmu) održati alkalno okruženje unutar tela.” (dr. Robert O. Young). Međutim to je lakše reći nego uraditi. 

Cena programa 250 eura. (za članove 170 eura)

PROGRAM PODRAZUMEVA:

 • HRV SCREENING 
 • BRS PREVENTIVNA FUNKCIONALNA KOPLETNOG ORGANIZMA 
 • EPD FUNKCIONALNA PROCENA KOMPLETNOG ORGANIZMA 
 • 8 tretmana u kvantnoj zoni 
 • program ishrane na osnovu preventivne procene zdravlja i EPD nutritivne procene 
 • paket proizvoda za suplementaciju na osnovu preventivne procene 
 • Trajanje 3 nedelje