mindpod

Quantum

Quantum Wellness Brings innovative health and beauty services To Your Home, Office and School

Play Video

VIDEO

mindpod

Quantum

innovative health and beauty services

Play Video

VIDEO

MESTO GDE POČINJE ZDRAVLJE

upgrade your mind and body

Relax, Meditation, Recovery, Recharge room… Jeste li čuli za ove izraze?  U suštini ovo su izrazi koji se odnose na prostor gde se mogu sprovoditi tretmani koji pozitivno utiču na mentalno i fiziičko zdravlje i pravo je vreme da ove mogućnosti budu dostupne vama i vašim zaposlenima ili klijentima vašeg centra.

 

KOMPLETNO REŠENJE NA JEDNOM MESTU

Quantum Pod je inovativna High Tech platforma, koja nudi mogućnost tretmana koji po potrebi opuštaju ili podižu energiju i regenerišu organizam kako bi aktivirali prirodne mehanizme organizma da se sam regeneriše i leči. I ne samo to u zavisnosti od potreba ovaj prostor može biti opremljen modulima za online konsultacije i procenu optimalne ishrane i zdravlja

Tretmani u kvantnoj kapsuli su prijatni i sprovode se u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji (Zero Gravity Position). Dok 3D muzika u binauralnom ritmu opušta, moćni Ferti generator “puni” telo neophodnom životnom energijom i regeneriše organizam, u restoranu se, na osnovu funkcionalne i nutritivne procene sprema personalizovani, obrok koji telu obezbeđuje sve što je mu je potrebno za predstojeće radne i poslovne izazove. Ovo nije naučna fantastika, već naučna realnost. A kako to i praktično izgleda pogledajte na sledećem videu.

Play Video

POGLEDAJTE FILM

future wellness technology

AUTHOR OF QUANTUM WELLNESS CONCEPT

Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka

Moj stav je malo drugačiji od većine onoga što danas čujem u vezi upravljanja mentalnim i fizičkim zdravljem, načinom ishrane i beauty programima.

Pre svega moj fokus je funkcionalnom i mentalnom zdravlju. Zašto? Zato što ljudi povezuju zdravlje i izgled sa nečim što je u njihovoj kontroli, što i jeste. Mentalno zdravlje i ishrana, se povezuje s lošim navikama u ishrani i načinu razmišljanja a jedno od drugog uzorčno – posledično realno i zavisi.

IT MIGHT LOOK LIKE A TANNING BED. BUT IT’S NOT.

IT HAS A DIFFERENT

PURPOSE and offers many more possibilities

quantum

The future of wellness is quantum wellness

Revolucionarno rešenje za ljude koji žele da poboljšaju svoje fizičko i mentalno zdravlje i uspore procese starenja, malim promenama u načinu života i ishrane.

quantum

The future of wellness is quantum wellness

Revolucionarno rešenje za ljude koji žele da poboljšaju svoje fizičko i mentalno zdravlje i uspore procese starenja, malim promenama u načinu života i ishrane.

QUANTUM

Mental Gym & Mind Spa

Mentalni zdravstveni problemi se danas tretiraju na 3 načina: lekovima, terapijom i stilom života. Quantum Wellness je otišao korak dalje i primenjuje naučno dokazanu efikasnost binauralnih ritmova i frekvencija.

Uz evidentno stanje da 2/3 stanovništva, ima mentalne probleme ili ono što nazivamo niskim simptomima mentalne kondicije, vreme je da se fokusiramo na upravljanje mentalnom kondicijom. Ako menjamo način na koji jedemo, spavamo, vežbamo i socijalizujemo se kako bismo trčali maraton ili dobili “trbušnjake za plažu”, zašto ne bismo to isto uradili ako želimo da se predstavimo u boljem “izdanju”, promenimo karijeru, ako doživljavamo stres u emotivnoj vezi ili se osećamo neprihvaćeno u školi, ili se prosto osećamo uznemireno ili razdražljivo?

Naše Quantum kapsule nude mogućnost sprovodjenja kako tretmana za poboljšanje mentalnih i kognitivnih sposobnosti, tako i za poboljšanje načina ishrane, kao i alate za podršku.  

Quantum MindPod je više od tehnologije. Gradimo globalni brend u oblasti funkcionalne ishrane i mentalne kondicije. Naš cilj je osnažiti zajednicu da aktivno učestvuju u podizanju svojih navika u načinu ishrane uz istovremeno podizanje mentalne kondicije, što je jedno drugom podrška.