FUTURE WELLNESS

QUANTUM WELLNESS

Play Video

pogledaj video

uzmite zdravlje u svoje ruke

it's time to change

Play Video

pogledaj video

DA LI JE QUANTUM WELLNESS ZA VAS PRAVO REŠENJE?

Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni su svesni značaja prevencije i znaju da uz pomoć naših programa mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme, ali i da ćemo imati rešenje kada se problem pojavi. 

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga i saveta već i da edukuje. Quantum Wellness je svoje usluge podigao na viši nivo, polazeći od sledećih principa:

  • Pre bilo koje terapje ili tretmana neophodno je pronaći uzrok problema.
  • Sve što klijent sprovodi u okviru Quantum Wellness programa mora biti sigurno i bez bilo kakvih kotraindikacija.
  • Program ishrane kao i sve terapeutske procedure u kapsuli za svaku osobu se individualno prilagodjavaju i dizajniraju na osnovu proceneprocene biološke koherentnosti različitih namirnica i suplementacije. Na ovaj način ne samo da se isključuju moguće kontraindikacije već se može predvideti efikasnost tretmana ili programa.
  • Quantum Wellness protokoli nisu namenjeni lečenju ili otklanjanju simptoma već isključivo aktiviranjem isceliteljskih mehanizama organizma da on to radi.
  • Od vas se očekuje apsolutna posvećenost u sprovodjenju programa.

Kao što treneri treniraju sportiste, a sporitista trči ili igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu.

Osobe kojima bi naše usluge bile od koristi razmišljaju na sledeći način:

Želim da se osećam bolje i zdravije.
Želim usporiti starenje
Osećam nedostatak energije, ali ne znam zašto.
Želim uzeti zdravlje u “svoje ruke”, ali ne znam kako.
Želim saznati šta se dogadja sa mojim zdravljem.
Imao sam ofanzivnu terapiju i moram prikupiti energiju.
Osećam da mi je potrebno da “napunim baterije”.
Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
Imam (unesite naziv bolesti) i želim razumeti zašto sam dobio ovu bolest.
Upravo mi je dijagnostifikovan (upiši dijagnozu) i želim drugo stručno mišljenje.
Želim koristiti i druge metode lečenja i dijagnostike.
Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

Da bismo vam pomogli da procenite da li je Quantum Wellness pravi izbor, pokušajte, da iskreno odgovorite na tri pitanja.

KOLIKO STE POSVEĆENI OZDRAVLJENJU?

Polazimo od činjenice da je pre bilo kakve terapije ili saveta o lečenju potrebno saznati odredjene informacije o vašem zdravlju i da se sve procedure u procesu lečenja moraju obavljati timski izmedju praktičara i pacijenta. Radeći kao tim naš je zadatak da pronadjemo odgovor na vaša pitanja, a da vam zatim predložimo na koji način bi mogli da vam pomognemo. Od vas se očekuje da delujete kao sportista koji je posvećen da ostvari najvažni cilj: Da ozdravi. To će zahtevati manje ili veće promene u vašem načinu života i ishrane kao i uskladjivanje vaših obaveza sa programom koji ćemo napraviti za vas.

KOJA SU VAŠA OČEKIVANJA U VEZI IZLEČENJA

Hronični zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih tableta, ili tretmana, već je potrebno vreme i upornost.

Ukoliko ste zdrava, ili osoba sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima i želite da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma, kako bi ih otklonili i tako predupredili bolest, predlažemo vam “SMART” programe namenjene prevenciji, dok osobama koje već imaju hronične, estetske ili zdravstvene, probleme preporučujemo “EXPERT” programe koji će nakon što pronadjemo njihove uzroke imati zadatak da aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti vašeg tela da se samo regeneriše i leči. 

“SMART” program prevencije potrebno je sprovoditi  minimalno jedan, a optimalno tri meseca, dok je “EXPERT” program za osobe sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima potrebno sprovoditi u kontinuitetu minimum šest meseci.

DA LI STE SPREMNI DA INVESTIRATE U SVOJE ZDRAVLJE

Nažalost u zdravlje se mora ulagati kao u održavanje automobila, ili kuće u kojoj živite. Mnogi toga nisu svesni sve do trenutnka kada saznaju da boluju od bolesti za koju trenutno nema leka, ili je lečenje izuzetno skupo.

Nemojte sebe dovoditi u ovakvu poziciju. Mnogo je bolje preduprediti bolest tako što će te jednom godišnje uz našu pomoć, sprovesti “SMART” program i na taj način otkloniti predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Ovi programi mogu se sprovoditi uz obavljanje svakodnevnih životnih i poslovnih obaveza ili u okviru naših centara, ili hotela sa kojima saradjujemo. 

šta je vaš sledeći korak?

Razumevanje kako funkcioniše vaš organizam, gde postoje nepravilnosti u njegovom radu i koji su ključni faktori koji utiče na vaše zdravlje i procese starenja predstavlja prvi korak i preduslov bilo kojg tretmana, terapije ili programa. Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete. Iz tog razloga Quantum Wellness svojim korisnicima nudi tri nivoa edukacije.

PROGRAMI EDUKACIJE

NIVO 1

Ova opcija sastavni je deo svih Quantum Weellness programa i predstavlja privi korak kroz koji prlazi svaki naš klijent

NIVO 2

Ova opcija je namenjena osobama koje žele da  pomažu i motivišu druge osobe u sprovodjenju naših programima.

NIVO 1

Program edukacije na trećem nivou je namenjen osobama koji žele da postanu deo našeg ekspertskog tima.

želite li više informacija?

Quantum Wellness