FUTURE WELLNESS

QUANTUM WELLNESS

Play Video

pogledaj video

uzmite zdravlje u svoje ruke

it's time to change

Play Video

pogledaj video

DA LI JE QUANTUM WELLNESS ZA VAS PRAVO REŠENJE?

Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni su svesni značaja prevencije i znaju da uz pomoć naših programa mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme, ali i da ćemo imati rešenje kada se problem pojavi. 

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da razumete svoj problem i da vam pomogne da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da on to radi, a to znači apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.

Kao što treneri treniraju sportiste, a sporitista trči ili igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu.

Da bismo vam pomogli da procenite da li je Quantum Wellness pravi izbor, pokušajte, da iskreno odgovorite na tri pitanja

KOLIKO STE POSVEĆENI OZDRAVLJENJU?

Polazimo od činjenice da je pre bilo kakve terapije ili saveta o lečenju potrebno saznati odredjene informacije o vašem zdravlju i da se sve procedure u procesu lečenja moraju obavljati timski izmedju praktičara i pacijenta. Radeći kao tim naš je zadatak da pronadjemo odgovor na vaša pitanja, a da vam zatim predložimo na koji način bi mogli da vam pomognemo. Od vas se očekuje da delujete kao sportista koji je posvećen da ostvari najvažni cilj: Da ozdravi. To će zahtevati manje ili veće promene u vašem načinu života i ishrane kao i uskladjivanje vaših obaveza sa programom koji ćemo napraviti za vas.

KOJA SU VAŠA OČEKIVANJA U VEZI IZLEČENJA

Hronični zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih tableta, ili tretmana, već je potrebno vreme i upornost.

Ukoliko ste zdrava, ili osoba sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima i želite da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma, kako bi ih otklonili i tako predupredili bolest, predlažemo vam “SMART” programe namenjene prevenciji, dok osobama koje već imaju hronične, estetske ili zdravstvene, probleme preporučujemo “EXPERT” programe koji će nakon što pronadjemo njihove uzroke imati zadatak da aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti vašeg tela da se samo regeneriše i leči. 

“SMART” program prevencije potrebno je sprovoditi  minimalno jedan, a optimalno tri meseca, dok je “EXPERT” program za osobe sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima potrebno sprovoditi u kontinuitetu minimum šest meseci.

DA LI STE SPREMNI DA INVESTIRATE U SVOJE ZDRAVLJE

Nažalost u zdravlje se mora ulagati kao u održavanje automobila, ili kuće u kojoj živite. Mnogi toga nisu svesni sve do trenutnka kada saznaju da boluju od bolesti za koju trenutno nema leka, ili je lečenje izuzetno skupo.

Nemojte sebe dovoditi u ovakvu poziciju. Mnogo je bolje preduprediti bolest tako što će te jednom godišnje uz našu pomoć, sprovesti “SMART” program i na taj način otkloniti predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Ovi programi mogu se sprovoditi uz obavljanje svakodnevnih životnih i poslovnih obaveza ili u okviru naših centara, ili hotela sa kojima saradjujemo. 

da li znate kolika je cena zdravlja?

Quantum Wellness
Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved