FUTURE WELLNESS

POSTANITE DIET DETEKTIV

INSIDE HEALTH outside beauty

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života i želite i drugima da pomognete da budu zdravi dovoljan je samo jedan klik…Prijavite se na besplatan kurs funkcionalne ishrane.

Play Video

WATCH VIDEOO HERE

POSTANI DEO QUANTUM WELLNESS TIMA

Ako ste strastveni zagovornik zdravog života i želite i drugima da pomognete da budu zdravi dovoljan je samo jedan klik…Prijavite se na besplatan kurs funkcionalne ishrane.

DIET DETECTIVES

Pridruži se ekspertima u oblasti ishrane i započni novu uzbudljivu karijeru.

BESPLATNA OBUKA I SERTIFIKAT

 

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

Poslovi u oblasti wellnesa, ishrane i zdravja su medju najprofitabilnijim i najtraženim zanimanjima i mnogima su promenili život. Ako želiite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis. Ako želite da se edukujete, unapredite svoju karijeru ili sebi obezbedite dodatni prihod na pravom ste mestu. Budite proaktivni i pridružite se liderima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine. Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju.

Nakon 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to upakovali u jedinstven sistem za procenu optimalne ishrane. Tehnologija koju koristimo u mogućnosti je da proceni i analizira kako različite namirnice, dodatci ishrani, vitamini ili bilo koja druga supstanca ili proizvod deluje na biološku koherentnost organa i organskih sistema.  Na ovaj način za svaku osobu možemo napraviti 100% personalizovane nutritivne i mineralno vitaminske preporuke i programe.

O NAMA

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness concepta

Play Video

SREĆA NIJE NAGRaDA-ONA JE POSLEDICA A PATNJA NIJE KAZNA – ONA JE REZULTAT.

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness concepta

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

Želite li više infrmacija?

Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved