ZAPOČNITE KARIJERU U WELLNESS INDUSTRIJI

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

play VIDEO

ZAPOČNITE WELLNESS KARIJERU

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

VIDEO

1.30 minuta

započnite karijeru u wellness industriji

POSTANI DEO QUANTUM WELLNESS TIMA

Pridruži se ekspertima u oblasti ishrane, integrativne i kvantne medicine i započni novu uzbudljivu karijeru.

Poslovi u oblasti wellness industrije su među najprofitabilnijim i najtraženijm zanimanjima i mnogima su promenili život. Ako želite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis. Ako želite da se edukujete, unapredite svoju karijeru ili sebi obezbedite dodatni prihod na pravom ste mestu.

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

Nakon 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to upakovali u jedinstven sistem za procenu optimalne ishrane. 

O NAMA

Phd Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness concepta

Play Video

SREĆA NIJE NAGRaDA-ONA JE POSLEDICA A PATNJA NIJE KAZNA – ONA JE REZULTAT.

PhD Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness concepta

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane. Doktorirala je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

ZAPOČNITE KARIJERU U WELLNESS INDUSTRIJI

POSTANITE DIET DETEKTIV

QUANTUM WELLNESS ACADEMY

Play Video

WATCH VIDEOO HERE

NIVO 1

NIVO 2

NIVO 3

NIVO 1

NIVO 2

NIVO 3

NIVO 1

NIVO 1

NIVO 3

Želite li više infrmacija?

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, pozivamo vas da nas posetitie i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju. Ako ste strastveni zagovornik zdravog života i želite i drugima da pomognete da budu zdravi dovoljan je samo jedan klik…