SYLINE SMART OFFICE

Quantum wellness

ZDRAVLJE POČINJE KOD KUĆE A NASTAVVLJA SE NA POSLU

SYLINE SMART OFFICE

Quantum wellness

Quantum Wellness Brings innovative Wellness, Spa and Gym Services To Your Home And Office

Korporativni wellness povećava produktivnost i podiže moral. Neka wellness na radnom mjestu bude prioritet uz Quantum Pod.

WELLNESS AND STRESS RELIEF IN THE WORKPLACE

Zdrav život počinje kod kuće a nastavlja se na poslu

The Key To Endless Energy And Aging In Reverse

Koristeći naprednu tehnologiju u kombinaciji s drugim holističkim i terapijskim modalitetima, Quantum Wellness koristi naučno utemeljene metode koje deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja, pomažući organizmu da aktivira prirodne mehanizme regeneracije i lečenja.

Osnova koncepta su multifunkcionalne High Tech kapsule, koje pored tretmana za opuštanje i meditaciju, nude inovativne dijagnostičko terapeutske procedure i online konsultacije i podršku za skoro sve estetske i zdravstvene probleme.

Možda izgleda kao solarijum ali nije

Quantum Pod Nudi mnogo više mogućnosti.

hack your aging

QUANTUM

U zavisnosti od potreba nudimo mogućnost instalacije različitih hardversko softverskih sistema za usluge funkcionalne procene ishrane i zdravlja, online konsultacija sa nutricionistima i stručnjacima različitih profila.

hack your aging

QUANTUM

U zavisnosti od potreba nudimo mogućnost instalacije različitih hardversko softverskih sistema za usluge funkcionalne procene ishrane i zdravlja, online konsultacija sa nutricionistima i stručnjacima različitih profila.

PREDNOSTI

TREATMENT WITHOUT THERAPIST

U samo jednom tretmanu u kapsuli, postižu se efekti tretmana u hiperbaričnoj komori, krio kapsuli, infrared sauni, slanoj sobi ili stolicama za opuštanje i meditaciju. 

Tailor-Made Nutrition

Quantum Pod je prva nutricionistička platforma na svetu koja može analizirati sve što se unosi u organizam radi izrade personalizovanih programa ishrane.

functional health assessment

Izlazak iz ordinacija sa više pitanja nego odgovora sada je prošlost. Inovativna tehnologija zamenjuje desetine uobičajenih dijagnostičkih procedura koja štedi  vreme i novac.

odaberite program ili usluge koja odgovaraju vašim potrebama

opcija 1

Programi namenjeni poboljšanju mentalnih sposobnosti, energije i produktivnosti.

Mnogo je onih, koji kada im ponestane snage i kada su pospani, pribegava konzumiranju kafe, energetskim napicima ili slatkišima, čijih smo negativnih efekata svi svesni. Umesto toga Quantum Wellness nuditi nešto mnogo bolje.

opcija 2

Uživati u hrani bez brojanja kalorija i griže savesti sada je moguće.

Zamislite kada bi lekari i nutricionisti umesto rigoroznih dijeta ponudili obroke i kolače koji leče i u kojima se uživa bez griže savesti i brojanja kalorija. Ovo nije naučna fantastika već realnost a kako to i praktično izgleda pogledajte na ovom linku.

opcija 3

Programi namenjeni biološkom hakovanju i podmlađivanju na ćelijskom nivou.

Na isti način na koji se mogu hakovati ili poboljšati performanse kompjutera, uz pomoć nauke i inovativnih tehnologija, mogu se aktivirati prirodni isceliteljski procesi organizma da se sam regeneriše i leči. A kako pogledajte na ovom linku…

Možemo vam ponuditi mogućnost kupovine ili zakupa Quantum kapsule ali smo otvoreni i za vaše predloge i sugestije.

Prijavite se za besplatnu prezentaciju kako bi se i kroz lično iskustvo upoznali sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepta. 

Ukoliko želite da sebi i zaposlenima, umesto kafe, slatkiša ili energetskih napitaka, omogućite da na bolji način podignu energiju i elan za svakodnevne obaveze, pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepta. 

Bez obzira da li zaposlenima želite da omogućite jedinstveno iskustvo kvantne zone, kupovinom ili zakupom mi na ove odnose gledamo kao na B2B partnerstvo.

Popunite jedan od donjih formulara koji odgovaraju vašim potrebama i mi ćemo vas kontaktirati.