The technology for tailoring our diets

diet pod

SISTEM ZA PROCENU OPTIMALNOG NAČINA ISHRANE

Play Video

pogledaj film

The technology for tailoring our diets

diet pod

sistem za procenu optimalne ishrane

Play Video

pogledaj film

brs nutritition test

koja vam hrana odgovora?

Vaš organizam zna što mu je svakodnevno potrebno. Sada možete saznati i vi

Sve je više onih koji razmišljaju i vode računa o zdravlju i koji bi rado promenili navike u ishrani,  Ono što unosimo u naš organizam – bilo da se radi o hrani, piću ili suplementima, postalo je predmet interesovanja ne samo naučnika i nutricionista već i običnog čoveka, medjutim mnogi su i zbunjeni u moru kontradiktornih informacija.

Desetinama godina javnost je bombardovana teorijama koje su potpuno kontradiktorne. Bilo je perioda kada su nam govorili da treba povećati ugljene hidrate da bi posle nekoliko godina naučne studije pokazale kako ih treba smanjiti. Isti je slučaj i sa masnoćama. Dok jedni kažu kako su jaja dobra, drugi tvrde suprotno. I pored svih dijeta u stvarnosti preovladava jedno pitanje:” Koja hrana mi odgovara?“  Upravo je pronalaženja odgovora na ovo pitanje bilo jedno od prioriteta našeg koncepta.

 

Zamislite mogućnost da zaposleni na svom radnom mestu ili gosti hotela za vreme odmora ili poslovnog putovanja mogu konzumirati hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama. Ovo nije naučna fantastika već realnost koja je dostupna u našim centrima u Srbiji  i Qataru. 

U ovim centrima radi izrade optimalnih programa ishrane klijentima je na raspolaganju inovativna  tehnologija za fuknckionalnu procenu zdravlja i nutiritivnih potreba.  Kompletna procedura procene i testova sprovodi se u inovativnoj high tech kapsuli, dok je klijent udobno smešteni u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji. Pored nutritivne procene, klijenti imaju mogućnost da saznaju važne inforamcije o svom zdravlju ali i da sprovode tretmane koji deluju na nivo stresa, energe i procese starenja. Kompletnu proceduru kroz koju prolaze klijenti u Lusail Smart Citiju u Qataru možete pogledati na ovom videu…

Play Video