The Key To Endless Energy And Aging In Reverse

IT'S TIME TO CHANGE

Inovativan pristup kojim se umesto simptoma, mogu otkloniti uzroci estetskih i zdravstvenih problema sada može biti dostupan i vama. Obezbedite nam odgovarajući prostor i internet konekciju a sve ostalo prepustite nama.

Play Video

VIDEO

IT'S TIME TO CHANGE

The Key To Endless Energy And Aging In Reverse

Inovativan pristup kojim se umesto simptoma, mogu otkloniti uzroci estetskih i zdravstvenih problema sada može biti dostupan i vama. Obezbedite nam odgovarajući prostor i internet konekciju a sve ostalo prepustite nama.

Play Video

VIDEO

Koristeći inovatinu tehnologiju, holistički pristup i naučno zasnovane alternativne opcije, Quantum Wellness nudi mogućnost aktiviranja prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leče.

THE PATH TO BETTER HEALTH STARTS HERE

budite ispred konkurencije

Osigurajte klijentima vašeg centra ili  zaposlenima u kompaniji, inovativne usluge i programe koji će uticati na njihovu energiju i produktivnost i na čemu će vam biti zahvalni

Play Video

watch video

skyline smart office

WE CARE ABOUT YOUR HEALTH

Osigurajte klijentima vašeg centra ili  zaposlenima u kompaniji, inovativne usluge i programe koji će uticati na njihovu energiju i produktivnost i na čemu će vam biti zahvalni

Play Video

video

loše raspoloženje i mentalni stres mogu biti prošlost

 Stres, depresija i drugi problemi mentalnog zdravlja mogu dovesti do problema sa varenjem, spavanjem nedostatkom energije, srčanim bolestima ali i do velikog broja hroničnih bolesti pa je pravo vreme da saznate kako ih možete otkloniti malim promenama u načinu života i ishrane.  Više informacija…

možda izgleda kao solarijum.

Ali nije. nudi mnogo više mogućnosti

Pored tretmana koji utiču na mentalne performanse i tretmana koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja, kapsula nudi mogućnost informacija o zdravlju i ishrani koje nije moguće saznati na drugi način 

IT MIGHT LOOK LIKE A TANNING BED. BUT IT’S NOT.

IT HAS A DIFFERENT PURPOSE AND OFFERS MANY MORE POSSIBILITIES

Smart Option For Home Use.

quantum pod

Pored tretmana koji utiču na mentalne performanse i tretmana koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja, kapsula nudi mogućnost informacija o zdravlju i ishrani koje nije moguće saznati na drugi način 

obezbedite ekskluzinost i prednost u odnosu na konkurenciju

Revolucija u oblasti lepote, zdravlja i anti aging industrije se upravo dešava, a vi ste medju prvima koji imaju ove informacije i zato je pravo  vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima koje nudi. 

mogućnosti

biohacking

U samo jednom tretmanu postiže se efekat poput onih u hiperbaričnim komorama, krio kapsulama, infracrvene saunama, PMF tretmanima i power nap kapsulama za oputšatnje i meditaciju. 

 

HEALTH ASSESSMENT

Quantum Pod nudi telehealth usluge i važne informacije o zdravlju. Od uobičajenih pa do onih koje se baziraju na naj savremenim dostignućima u bioiniformatici.

nutrition

Quantum Pod je prva inteligentna nutricionistička platforma na svetu koja nudi podršku u izradi personalizovanih programa ishrane na osnovu  analize kvantno informacione koherentnosti .

 

QUANTUM WELLNESS

Sa više od dvadeset godina istraživanja i učenja, Quantum Wellness nudi i programe edukacije iz oblasti integrativne i kvantne medicine. “Zdravlju i procesima starenja” pristupamo iz ključne perspektive da energija i informacije kontrolišu materiju i to nazivamo kvantni wellness.

prednosti

TREATMENT WITHOUT THERAPIST

Quantum Wellness svojim korisnicima nudi mogućnost prevencije bolesti i aktiviranje lekovitih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.

 Quantum koncept i tehnologija koju koristimo jedinstveni su u svetu i predstavljaju sinergiju nauke, inovativnih bioinformatičkih tehnologija i iskustva istočne medicine. U našoj inovativnoj kapsuli, u samo jednom tretmanu od 20 minuta, postižu se efekti koji bi se postigli tretmanom u hiperbaričnoj komori, infracrvenim tretmanom saune ili tretmanom na PMF i vibroakustičnim površinama.

Prema nedavnim istraživanjima Američkog psihološkog udruženja, otprilike 75% Amerikanaca smatra da je njihov nivo stresa nezdrav.

Stresori u našem okruženju, bilo da su rezultat bolesti, finansijskih problema i problema u vezi ili jednostavno zbog saobraćajne gužve, prvo utiču na nervni sistem, a zatim i na ceo organizam.

Reakcija na stres je sasvim normalna priprema našeg tela za borbu ili beg iako u današnjem vremenu za tim nemamo više potrebu, zbog čega dolazi do svakodnevnog-hroničnog stresa i iscrpljivanja orana i žlezda sa unutrašnjim lučenjem koje su u tom procesu uključene. Stres i bolesti povezane sa stresom dostižu razmere epidemije i dosadašnji pristup ovom problemu nije postigao rezultate zbog čega je potrebno pronaći bolji način. Naš koncept podrazumeva drugačiji pristup.

QUANTUM POD je inovativan i  efikasan sistem koji kombinuje tehnologije u oblasti bioinformatike veštačke inteligencije sa tradicionalnom kineskom medicinom. Tretmanima u kapsuli, telo se uči da na stresore odgovori opuštanjem, umesto uobičajeog lučenja adrenalina QRR tehnologijom (Quantum Relaxation Response).


QRR tehnologija podrazumeva sinergiju specijalno komponovanih muzičkih matrica koje se propuštaju kroz filtere koji generišu binauralne talase i frekvencije koje emituje ferti generator, koje utiču na centralni nervni i energetski system, opuštajući mišiće, čime dovode telo u stanje duboke relaksacije, koja se ne samo može osetiti, već se može i izmeriti.

Sinhronizovane frekvencije iz Ferti generatora i binauralni talasi u muzičkim matricama, iako tokom tretmana dovode do opuštanja i pospanosti, povremene promene režima, sprečavaju da utonete u duboki san. Kao rezultat toga postajete duboko opušteni, ali svesni.

Još od dana naših ranih predaka bili smo obdareni nervnim sistemom koji ima ugrađen, čvrsto ožičen mehanizam preživljavanja. Dok ste u sesiji energije i zvuka, nema potrebe da brinete o svom opstanku jer ste sigurni, pa je u redu isključiti ovaj mehanizam. Delovanjem na čula dolazi do deaktiviranja mehanizama preživljavanja stvarajući u mozgu stanje bezbrižnosti, tako da se možete opustiti. Više informacija…

Good Health AT THE CELLULAR LEVEL

Da li ikada koristite izraz “punjenje baterija” da biste ukazali da vam je potreban odmor?

Mnogi već instinktivno znaju da će biti zdraviji ako organizam ima dovoljno energije ali kako to postići u svakodnevnom životu predstavlja problem. Ne samo da nas naše  unutrašnje “baterije” pokreću u fizičkom smislu  već i sam život i naše izlečenje,  zavisi od mogućnosti da napunimo svoje istrošene baterije unutar naših ćelija.

Napon ćelijske membrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma i zato, bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju, tek kada pronađemo način da utičemo na energiju ćelijske membrane, možemo očekivati da ćemo se osećati bolje.

Obzirom da su ćelije osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana za proizvodnju energije bitno je razumeti važnost energije koju mitohondrije proizvode i propusnosti ćeliske membrane jer od ovih faktora zavisi, hoće li hranjive materiju ući u ćeliju kako bi mitohondrije proizvele neophodnu energiju koja je izmedju ostalog neophodna ne samo za pravilno funkcionisanje ćelije već i za proces replikacije.

Optimalni nivo energije na ćelijskoj membrani je oko -70 mA dok je za prostu replikaciju potrebno minimalno -50 mA. Kada napon padne na -30 mA stvoren je jedan od ključnih faktora da ćelija izgubi mehanizam apoptoze i da se pretvori u kanceroznu ćeliju. 

Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte poput smanjenja procesa fermentacije i zakišeljavanja, što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. 

Tehnologija koju poseduju naše Quantum kapsule, prvo detektuju područija i organe sa slabom energijom a zatim se testira optimalan  program, koji će najefikasnije “napuniti” ćelije organizma energijom.

Samo jedan  tretman u Quantum kapsuli, u mogućnosti je da poveća napon na ćelijskoj membrani izmedju 20% i 70% što je moguće i proveriti u realnom vremenu, kroz proceduru testiranja.

Osim toga ova vrsta tretmana podstiče i eliminaciju toksina, alkalizaciju, poboljšanje cirkulacije i oksigenaciju kiseonikom što je ogroman benefit za skoro sve funkcije u organizmu. Više informacija…

solution to the causes of problems

Lečiti bilo koji zdravstveni ili estetski problem pre nego saznom uzrok je samo gubljenje vremena i bacanje novaca.

Tržište je preplavljeno proizvodima i tretmanima koje nude brza i neverovatna rešenja, ali za koja se brzo otkrije da izazivaju mnoge neželjene pojave pa se sa pravom postavlja pitanje kako i kome verovati. 

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo, sada je  moguće proceniti efikasnost ili moguće kontraindikacija proizvoda ili tretmana u realnom vremenu. I ne samo to, sada smo u mogućnosti da za svaku osobu dizajniramo program na osnovu individualnih potreba svake osobe za nutritijentima. Više ne moramo spekulisati o tome kako će neka hrana, suplement, homeopatski lek, krema ili obični šampon uticati na vaše organizam. To se sada može predvideti i unaprijed proceniti.

Inovativna rešenja u oblasti bioinformatike sada nudi rešenje za uzroke problema umjesto rješavanja posledica.

Quantum Wellness nudi potpuno neinvazivnu metodu dijagnoze i lečenja, praktično neograničenu u svojoj mogućnosti ne samo pronalaženja predispozicija bolesti već i njihovih uzorka.

Ne samo da smo u mogućnosti da preporučimo personalizovane usluge i proizvode već možemo odabrati ono što će dati najbolje rezultate bez ikakvih kontraindikacija.

our vision

THE FUTURE OF HEALTH IS PERSONALIZED QUANTUM WELLNESS

“ Bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju razumevanje kako nastaje bolest i šta je mogući uzrok prestavlja privi korak. Takodje moramo razumeti da bolest nije posledica jednog faktora i da su simptomi koje trenutno imamo stari nekoliko godine pa je logično da ih ne možemo ni brzo otkloniti. Cilj nije da otklonimo simptom, iako će se taj simptom rešiti u terapeutskom programu, već je cilj da se utiče na na kompletan sistem i to na nivou gde je promena prvo počela.”

Play Video

PLAY VIDEO

Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka

AUTHOR OF QUANTUM WELLNESS CONCEPT

Marina je doktorirala iz oblasti preventivne medicine i operativni je direktor studijskog programa iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane na ECPD fakultetu. (Evropski centar za mir i razvoj Univerzitet za mir osnovan od strane Ujedinjenih nacija) (ECPD) Marina ima više od 25 godina iskustva u oblasti zdravlja i ishrane a pronalaženje i otklanjanje osnovnih uzroka estetskih i zdravstvenih problema je njena strast. 

 

Njeni programi klijentima nude mogućnost da utiču na svoje zdravlje i procese starenja delujući na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje, optimizujući svoje mentalne i fizičke performanse uz pomoć nauke i tehnologije. 

U našem centru dajemo prioritet metodi funkcionalnog zdravlja i pronalaženju i otklanjanju uzroka na ćelijskom nivou umesto otklanjanja simptoma i vidljivih spoljašnjih promena starenja. Osnova sistema je delovanje na energetskom i informacionom nivou kako bi se aktivirali prirodni mehanizama regeneracije i podmlađivanja. Revolucija se upravo dešava, a vi ste na samom početku. Quantum potpuno menja sve ono što znamo o lečenju i podmlađivanju čineći uobičajene metode zastarelim.

 

dešavanja u 2022 i 2023 godini

dubai

Play Video

February / expo center

qatar

Play Video

june / Science & Technology Park

BELGRADE

Play Video

November / Skyline Afi Tower