započnite karijeru u wellness industriji

quantum wellness academy

Play Video

VIDEO

21st Century Day Wellness

dobro došli u budućnost

Krvni testovi? Rendgen, Ultra zvuk, CAT? Izlazak iz ordinacije sa više pitanja nego odgovora i tretmani od kojih često ima više štete bego koristikoji, sada mogu biti prošlost i zato je pravo vreme da se upoznate sa mogućnostima koje Quantum Wellness nudi.

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja uz mogućnost procene efikasnosti i predvidjanja mogućih kontraindikacija, postala je realnost zahvaljujući istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine.

Budućnost je stigla u vidu tehnologija koja su u stanju da otkriju nepravilnosti još na ćeliskom nivou i kada ih je moguće otkloniti neinvazivnim metodama i malim promenama u načinu života i ishrane.

Programi koji se sprovode u Quantum Wellness centrima baziraju se na personalizovanim programima ishrane i detoksikacije i tretmanima u kvantnoj zoni koji spadaju u domen energetske i kvantno informacione medicine.

Umesto lekova Quantum Wellness nudi neinvazivne, personalizovane usluge i programe koji uz pomoć inovativne tehnologije aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. Sve što preporučujemo i pored toga što koristimo i mi i naše drage osobe, prolazi rigoroznu kontrlolu i test individulane biološke koherentnosti. Na ovaj način u mogućnosti smo da procenimo moguće kontraindikacije ali i efikasnost naših usluga i programa. 

PLACE FOR HEALING

Quantum Wellness svojim klijentima nudi potpuno drugačiji pristup u oblasti lepote i zdravlja, sa neograničenim pristupom svojim uslugama i resursima u svojim centrima putem jedinstvene mesečne članarine. Po dolasku u Quantum Wellness centar, članovi prolaze proceduru neinvazivnog skeniranja u specijalno dizajniranim kapsulama.

Dok je klijent udobno smešteni u položaju koji mu daje osećaj nulte gravitacije inovativni softverski sistemi preko senzora mere različite biofizičke paratmetre unutar organizma i procenjuju realno funkcionalno zdravlje osobe.

Ovi softveri u zavisnosti od potreba mogu istovremeno meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od krvnog pritiska, pulsa, konceteacije kiseonika, procenta tečnosti i masnoće u telu, pa do vrlo složenih biofizičkih analiza koji mogu ukazati ne samo gde se problem nalazi mnogo pre durgih metoda dijagnostike, već i šta je njihov mogući uzrok.

Sistem se bazira na tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko senzora koji se stavljaju na odredjene delove tela. Podatci o funkciji svih organa brzinom 500 milisekundi prenose se u realnom vremenu na PC gde ih softver analizira a zatim se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

Ovo je odličan način da se sazna gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu orgniazma mnogo pre pojave bilo kakvnih simptoma.

Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je malim promenama u ishrani i prijatnim energetskim tretmanima u kapsuli preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni screening u zavisnosti od informacija koje želimo saznati traje petnestak minuta a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potrebno moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online. Quantum Wellness koncept osmišljen je da svoje članove motiviše na prevenciju i da o zdravlju razmišljaju svakodnevno a ne samo kada se problem pojavi.