IT'S TIME TO CHANGE

quantum wellness

koncept koji će zauvek promeniti način na koji donosite odluke koje su važne za zdravlje.

Play Video

VIDEO

IT'S TIME TO CHANGE

The Key To Endless Energy And Aging In Reverse

Pronalaženje predispozicija i uzroka estetskih i zdravstvenih problema i regeneracija organizma na ćelijskom nivou sada mogu biti dostupni Vama i zaposlenima u vašoj kompaniji.

Play Video

VIDEO

“Zdravlju” pristupamo iz činjenice da energija i informacije kontrolišu materiju i to nazivamo kvantni wellness

Sa više od dvadeset godina iskustva, Quantum Wellness nudi mogućnost da se malim promenama u načinu života i prijtnim tretmanima u inovativnoj tehnološkoj kapsuli, aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. 

THE PATH TO BETTER HEALTH STARTS HERE

It's time for going to work to become an investment in health.

skyline smart office

WE CARE ABOUT YOUR HEALTH

It’s time for going to work to become an investment in health.

The Key To Endless Energy And Aging In Reverse

Pronalaženje predispozicija i uzroka estetskih i zdravstvenih problema i regeneracija organizma na ćelijskom nivou sada mogu biti dostupni Vama i zaposlenima u vašoj kompaniji.

QUANTUM DONOSI INOVATIVNE WELLNESS USLUGE TAMO GDE TO VAMA ODGOVORA

Omogućite zaposlenima usluge i programe koje zaslužuju

Postojeća korporativna wellness rešenja često ne uspevaju i malo se koriste nakon početnog naleta entuzijazma. Međutim, mogućnost personalizacije predstavlja rešenje koje će zadovoljiti i zaposlene i vlasike kompanija jer su i sami svesni da je svaka osoba jedinstvena i da jedan tretman, program ishrane ili terapije neće biti efikasan za svaku osobu.

U Singapuru, Smartfuture, tehnološka kompanija ima za cilj da postavi 20.000 platformi za merenje krvnog pritiska, glukoza u krvi i BMI – Body Mas Indeksa. Na osnovu ovih rezultata, radnici će dobiti preporuke za ishranu i fitnes. 

Quantum Wellness koncept podiže personalizaciju na viši nivo, nudeći još naprednije opcije za personalizirane tretmane i dijetetske programe. Da biste stekli praktično razumijevanje kako to funkcionira, pogledajte dva videa u nastavku.

 

biohacking

U samo jednom tretmanu u Quanum kapsuli postižu se efekti poput onih koji se postižu u hiperbaričnoj komori, krio kapsuli, infrared sauni i dvočasovnom boravku u prirodi

Play Video

VIDEO

nutrition

Quantum Pod je prva high tech platforma na svetu koja ima mogućnost da analizira hranu koju konzumiramo što je od neprocenjivog značaja pri izradi personalizovanih programa ishrane.

Play Video

VIDEO

THE SCIENCE OF AGE REVERSAL

BIOHACKING MOŽE USPORITI STARENJE NA ĆELIJSKOM NIVOU

Quantum Wellness Tehnologija nudi personalizovana rešenja za uzroke umesto lečenja simptoma bolesti i vidljivih promena starenja i predstavlja jedinstven i inovativan wellness i lifesile sistem.

Quantum Wellness tehnologija omogućava potpuno novi individualni pristup uobičajenim programima poput detoksikacije, korekcije težine ili anti-age programa.

U zavisnosti od dijagnostičko terapeutskih modula koji se implementiraju u Quantum platforme, svaki klijent može dobiti 100% prilagođene tretmane i programe.

dijagnostičke mogućnosti

U zavisnosti od dijagnostičkih modula koji se implementiraju u platformama, svaki klijent može dobiti vredne informacije o svom zdravlju kroz nekoliko nivoa funkcionalne dijagnostike.

 • NIVO 1 – Otkrivanje nepravilnosti pre pojave simptoma.
 •  NIVO 2 – Identifikacija mogućih uzroka i mehanizama nastanka problema.
 • NIVO 3 – Procena efikasnosti i mogućih kontraindikacija hrane i proizvoda koje koristimo kao podršku u terapiji.

Hardversko softverski moduli u mogućnosti su  da izvrše nekoliko stotina testova i analiza kojima će mo izmedju ostalog saznati:

 • Trenutnu biološku starost organizma.
 • Predispozicije za razvoj bolesti, pre pojave prvih simptoma.
 • Efikasnost i postojanje mogućih kontraindikacija tretmana i proizvoda koje koristimo i pre njihovog korišćenja.
 • Mineralni i vitaminski status.
 • Nivo toksičnosti.
 • Prisustvo virusa, parazita ili bakterija.
 • Acido baznu ravnotežu.
 • Intoleranciju na hranu itd…

TERAPEUTSKE MOGUĆNOSTI

Quantum platforme nude mogućnost sprovođenja različitih tretmana baziranih na energetskoj, zvučnoj i svetlosnoj terapiji ali i inovativnim procedurama u oblasti kvantno informacione medicine.

Zamislite kada biste se mogli svaki dan probuditi sa dobrom energijom i raspoloženjem i da jednostavno,  jedva čekate da počnete svoj dan!

Koristeći naprednu tehnologiju u kombinaciji s drugim holističkim i terapijskim modalitetima, Quantum Wellness koristi naučno utemeljene alternativne opcije ne samo za sprečavanje već i za “lečenje” hroničnih bolesti kada do njih dodje, pomažući vašem telu da ojača svoj imunološki sistem da se reši obolelih ćelij, omogućavajući vam da živite svoj život dok se procesi regeneracije dešavaju.

Ovim integrisanim sistemom u prostoru kvantne zone, između ostalog se postiže:

  • Mentalno opuštanje.
  • Revitalizacija i poboljšanje opšteg zdravlja.
  • Smanjenje stresa.
  • Povećanje energije na ćelijskom nivou.
  • Stimulacija cirkulacije.
  • Uspostavljanje acido bazne ravnoteže.
  • Detoksikacija ćelija.

Neke od prednosti tehnologije koju Quantum platforme poseduju:

 • Povećava nivoe ATP (Adenozin trifosfata) u telu. Ovo je izvor energije koja se koristi za borbu protiv bolesti.
 • Podstiče eliminaciju toksina putem limfe.
 • Ubrzava cirkulaciju i omogućava hranjivim elementima da dodju do svih ćelija u organima.
 • Izbacujući toksine, povećavajući antioksidanse koji neutralizuju slobodne radikale i stimulišu kaskadne enzimske reakcije.

Efekti korištenja Quantum Wellness programa.

 • Stimulisanje cirkulacije krvi.
 •  Povećava se perfuzija (cirkulacija krvi), a istovremeno se povećava i brzina difuzije kiseonika i ugljen dioksida.
 • Parcijalni pritisak kiseonika se povećava.
 • Potencijal ćelijske membrane se normalizuje.
 • Smanjuje se opšta iscrpljenost tela, uzrokovana stresom ili hroničnom bolešću.
 • FRT i MG modul, omogućava selektivno kretanje protona (H+ jona), koji će se zatim ponovo usmeriti na ćelijsku membranu. Na taj način će membranski potencijal biti normalizovan.
 • Kalcijum ulazi u ćeliju. Povećanom koncentracijom H+ jona u području membrane, pH vrijednost se smanjuje u blizini membrane. To dovodi do oslobađanja kalcija iz proteinskog sloja ćelijske membrane. Nevezani kalcijum teče u jezgro ćelije i pokreće brojne metaboličke reakcije. Makrofagi (ćelije tkiva koje funkcionišu kao zaštita od infekcija) se aktiviraju i time se jača imuni sistem. Metabolizam se aktivira i stvara se dušikov oksid, koji širi krvne sudove. Osim toga, stimuliše se citogeneza (struktura, funkcija i umnožavanje stanica).

Sve ovo čini osnovu  Quantum Wellness programa. Kiseonik, eliksir života, bez kojeg ne bismo mogli postojati, povećava se u krvi i takođe se brže transportuje do naših ćelija. Ćelije se stabilizuju jer se normalizovao membranski potencijal. Aktivacija i jačanje ćelija i povećanje kiseonika podržavaju organizam u borbi protiv bolesti.

Saznaj više..

our vision

BUDUĆNOST ZDRAVLJA JE PERSONALIZOVANI kvantni WELLNESS

“Moramo shvatiti da nam je potreban dugoročniji pristup. Potreban nam je model čiji cilj nije da se brzo otklone ili zamaskiraju simptomi. Potreban nam je sistem koji će nam omogućiti da prvo razumemo problem i sistem koji će malim promenama u načinu života i ishrane, aktivirati mehanizme regeneracije i lečenja.

PLAY VIDEO

Play Video

AUTHOR OF QUANTUM WELLNESS CONCEPT

Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka

Marina je doktorirala iz oblasti preventivne medicine na temu primena alternativne medicine u Srbiji. Operativni je direktor studijskog programa iz oblasti kvantnih informacija, integrativne medicine i ishrane na ECPD fakultetu. (The European Center for Peace and Development University for Peace established by the United Nations (ECPD)

 Više od 20 godina, Marina svojim klijentima, pomaže da kroz programe bio hakinga poboljšaju svoje mentalno i fizičko zdravlje koristeći nauku i inovativne tehnologije. Njeni programi se baziraju na implementaciji efikasnih strategija za poboljšanje kognitivnih sposobnosti, fizičkih performansi. Ona to čini tako što optimizuje performanse tela i mozga kako bi svojim klijentima pomogla da urade više za 8 sati nego što većina ljudi može da uradi za nekoliko dana. 

Briga i održavanje zdravlja tela je čin integracije metoda lečenja, a ne njihovog razdvajanja. Ona daje prioritet metodi funkcionalnog zdravlja i procedura koje utiču na sve sisteme tela.

“Kvantni Wellness” je aktiviranje prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. Revolucija se upravo dešava, a vi ste na samom vrhu. Quantum menja sve ono što ste do sada znali i pravo je vreme da iskoristite ovu mogućnost već danas.

recent news

dubai

Play Video

February / expo center

qatar

Play Video

june / Science & Technology Park

BELGRADE

Play Video

November / Skyline Afi Tower

Address List

4 Life Biodesign

Innovative Wellness Technology

If you need further more information, please contact us.

Nutree Holistic

 Holistic Cente