Places for Quantum Healing

URBAN HOTELS

Play Video

play VIDEO

IT'S TIME TO CHANGE

URBAN HOTELS

PLACES FOR QUANTUM HEALING

Play Video

play VIDEO

IT'S TIME TO CHANGE

URBAN HOTELS

PLACES FOR QUANTUM HEALING

Play Video

play VIDEO

QUANTUM HEALING

THE BEST SOLUTION FOR WELLNESS BUSSINESS

Sinergijom znanja, iskustva i tehnologije Quantum Wellness koncept svojim korisnicima nudi personalizovane usluge i programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.

URBAN HOTELS

Mesto gde počinje zdravlje.

Nedavne studije su pokazale da život u gradovima značajno utiče na pojavu velikog broja zdravstvenih problema. Iako zapravo ne obraćamo pažnju, naše telo i mozak neprestano analiziraju desetine infomraicja iz fizičkog prostora i aktivnosti oko nas, ima veliki utecaj na zdravlje. Gradska buka, gužva u saobraćaju, nepravilna ishrana, puno vremena provedenih sedeći pored kompjutera u neprovetrenim prostorijama i pod veštačkim osvetljenjem dovode do stresa, anksioznosti, gojaznaosti, dijabetesa, pada imuniteta i mnogih drugih bolesti. 

Šta ako bismo mogli iskoristiti pogodnosti gradskih – urbanih hotela za stvaranje zdravijeg prostora i okruženja i ako bi ova mesta nudila zdravije opcije ishrane, tretmane i programe koji podižu energiju i elan za dnevne obaveze.

Quantum Wellness podržava želju putnika da svoj holistički način života ponesu sa sobom gdje god krenu. Ovaj koncept idealan je za luksuzne hotele bez obzira da li su u pitanju urbani-gradski hoteli ili  hoteli koji se nalaze na ekluzivnim turističkim lokacijama koji su idealni za sprovodjenje programa u trajanju od 7; 14 ili 21 dan. . 

Ukoliko imaju želju da se razlikuju od konkurencije i privuku goste koji su svjesni zdravlja pružajući jedinstvena iskustva i pogodnosti za rastuću klijentelu usmjerenu na zdravlje.

Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved