quantum pod

COMPLETE MIND, STRESS AND ENERGY RESTORATION

Omogućite klijentima  usluge i programe poput onih koji se sprovode u najboljim wellness, spa i beauty centrima i klinikama u svetu. 

PODIGNITE SVOJE PERFORMANSE NA VIŠI NIVO

upgrade our mind

Play Video

tehnologija kvantne meditacije

Quantum Relaxation Response

Stres, anksioznost i emocionalni problemi sada mogu biti proošlost jer rešenje postoji. Prijatni tretmani u kapsuli mogu vratili fokus i odlučnost koja je neophodna da se osmisli život koji pruža zadovoljstvo, radost i strast.

Prema nedavnim istraživanjima Američkog psihološkog udruženja, otprilike 75% Amerikanaca smatra da je njihov nivo stresa nezdrav.

Stresori u našem okruženju, bilo da su rezultat bolesti, finansijskih problema i problema u vezi ili jednostavno zbog saobraćajne gužve, prvo utiču na nervni sistem, a zatim i na ceo organizam.

Reakcija na stres je sasvim normalna priprema našeg tela za borbu ili beg iako u današnjem vremenu za tim nemamo više potrebu, zbog čega dolazi do svakodnevnog-hroničnog stresa i iscrpljivanja orana i žlezda sa unutrašnjim lučenjem koje su u tom procesu uključene. Stres i bolesti povezane sa stresom dostižu razmere epidemije i dosadašnji pristup ovom problemu nije postigao rezultate zbog čega je potrebno pronaći bolji način. Naš koncept podrazumeva drugačiji pristup.

QUANTUM POD je inovativan i  efikasan sistem koji kombinuje tehnologije u oblasti bioinformatike veštačke inteligencije sa tradicionalnom kineskom medicinom. Tretmanima u kapsuli, telo se uči da na stresore odgovori opuštanjem, umesto uobičajeog lučenja adrenalina QRR tehnologijom (Quantum Relaxation Response).


QRR tehnologija podrazumeva sinergiju specijalno komponovanih muzičkih matrica koje se propuštaju kroz filtere koji generišu binauralne talase i frekvencije koje emituje ferti generator, koje utiču na centralni nervni i energetski system, opuštajući mišiće, čime dovode telo u stanje duboke relaksacije, koja se ne samo može osetiti, već se može i izmeriti.

Sinhronizovane frekvencije iz Ferti generatora i binauralni talasi u muzičkim matricama, iako tokom tretmana dovode do opuštanja i pospanosti, povremene promene režima, sprečavaju da utonete u duboki san. Kao rezultat toga postajete duboko opušteni, ali svesni.

Još od dana naših ranih predaka bili smo obdareni nervnim sistemom koji ima ugrađen, čvrsto ožičen mehanizam preživljavanja. Dok ste u sesiji energije i zvuka, nema potrebe da brinete o svom opstanku jer ste sigurni, pa je u redu isključiti ovaj mehanizam. Delovanjem na čula dolazi do deaktiviranja mehanizama preživljavanja stvarajući u mozgu stanje bezbrižnosti, tako da se možete opustiti. Više informacija…

upgrade our energy

Play Video

tehnologija kvantne energije

RE-ENERGIZE YOUR CELLS, RECHARGE YOUR LIFE:

Da li ikada koristite izraz “punjenje baterija” da biste ukazali da vam je potreban odmor? Mnogi već instinktivno znaju da će biti zdraviji ako organizam ima dovoljno energije ali kako to postići u svakodnevnom životu predstavlja problem.

Ne samo da nas naše  unutrašnje “baterije” pokreću u fizičkom smislu  već i sam život i naše izlečenje,  zavisi od mogućnosti da napunimo svoje istrošene baterije unutar naših ćelija.

Napon ćelijske membrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma i zato, bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju, tek kada pronađemo način da utičemo na energiju ćelijske membrane, možemo očekivati da ćemo se osećati bolje.

Obzirom da su ćelije osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana za proizvodnju energije važno je razumeti važnost propusnosti ćeliske membrane jer od njene propusnosti, zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća, to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte poput smanjenja procesa fermentacije i zakišeljavanja, što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. 

Tehnologija koju poseduju naše Quantum kapsule, prvo detektuju područija i organe sa slabom energijom a zatim se testira optimalan  program, koji će najefikasnije “napuniti” ćelije organizma energijom.

Samo jedan  tretman u Quantum kapsuli, u mogućnosti je da poveća napon na ćelijskoj membrani izmedju 20% i 70% što je moguće i proveriti u realnom vremenu, kroz proceduru testiranja.

Osim toga ova vrsta tretmana podstiče i eliminaciju toksina, alkalizaciju, poboljšanje cirkulacije i oksigenaciju kiseonikom što je ogroman benefit za skoro sve funkcije u organizmu. Više informacija…