smart office
skyline

Boost Employee Productivity

Mi razumemo potrebu uspešnih pojedinaca i odgovornih poslodavaca da brinu, ne samo o svom, već i o zdravlju svojih zaposlenih

MAKE WELLNESS A PRIORITY

smart office
skyline

Mi razumemo potrebu uspešnih pojedinaca i odgovornih poslodavaca da brinu, ne samo o svom, već i o zdravlju svojih zaposlenih

Wellness na poslu sve više postaje svetski trend, ali većina kompanija počne da razmišlja o ovoj mogućnosti tek kada im najbolji počnu odlaziti u konkurentske firme i kada shvate da plate i doprinosi za mnoge zaposlene nisu dovoljan i presudan razlog da ostanu u vašoj kompaniji.

welcome to the quantum world

vreme je da odlazak na posao bude investicija u zdravlje

Play Video

pogledaj video

BIOHACKING, ANTI-AGING & LIFESTYLE CONCEPT

Svima je potrebno da ponekad naprave pauzu ali vaši zaposleni zaslužuju nešto mnogo bolje i zato je pravo vreme da im pre konkurencije, omogućite Quantum Wellness usluge i programe.

The Future of Productivity in the Workplace

Play Video

VIDEO

Osnova Quantum Wellness koncepta su multifunkcionalne i savremeno dizajnirane platforme (kvantne zone) u kojima se mogu sprovoditi različite dijagnostičko terapeutske procedure.

U zavisnosti od potreba u kvantnoj zoni se mogu sprovoditi tretmani namenjeni poboljšanju mentalnih i fizičkih performansi ali i za sprovodjenje inovativnih procedura u oblasti kvantno informacione medicine. Pomoću ovog integrisanog sistema u ovom prostoru postiže se mentalno opuštanje, revitalizacija organizma i poboljšanje opšteg zdravlja bez upotrebe konvencionalnih lekova i bez bilo kojih kontraindikacija.

quantum pod

WE TAKE HEALTH TO THE NEXT LEVEL

quantum biohacking pod

IT MIGHT LOOK LIKE A TANNING BED. BUT IT’S NOT.

IT HAS A DIFFERENT

PURPOSE and offers many more possibilities

Krvni testovi, rentgen, ultra zvuk, CAT, izlazak iz ordinacije sa više pitanja nego odgovora i tretmani od kojih često ima više štete nego koristi, sada mogu biti prošlost. 

U samo jednom tretmanu postižu se efekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio kapsulu, infrared sauni. I ne samo to, kapsula nudi mogućnost, funkcionalne procene zdravja i nutritivnih potreba organizma, kao i online konsultacije sa stručnjacima različitih specijalnosti. 

Ovo nije naučna fantastika već realnost, koja će promeniti način, na koji će se donositi odluke u oblasti lepote i zdravlja. Obezbedite nam odgovaajući prostor, a sve ostalo prepustite nama.

WE TAKE HEALTH TO THE NEXT LEVEL.

Krvni testovi, rentgen, ultra zvuk, CAT, izlazak iz ordinacije sa više pitanja nego odgovora i tretmani od kojih često ima više štete nego koristi, sada mogu biti prošlost. Udobno se smestite u futurističku kapsulu, a sve ostalo prepustite nama.

IT MIGHT LOOK LIKE A TANNING BED. BUT IT’S NOT.

IT HAS A DIFFERENT

PURPOSE and offers many more possibilities

U samo jednom tretmanu  u Quantum kapsuli, postižu se efekti poput onih u hiperbaričnoj komori, krio kapsulu, infrared sauni i meditaciji u prirodi od dva sata. I ne samo to, kapsula nudi mogućnost, funkcionalne i nutritivne procene kao i online konsultacije sa stručnjacima različitih specijalnosti. Ovo nije naučna fantastika već realnost, koja će promeniti način, na koje će se donositi odluke u oblasti lepote i zdravlja. Obezbedite nam odgovaajući prostor, a sve ostalo prepustite nama.

ARE YOU READY FOR A DIFFERENT LIFESTYLE?

Da li ste se ikada zapitali, kako je moguće da i pored tehnologija koje su nam omogućile let na mesec i dešifrovanje genoma, za većinu estetskih i zdravstvenih problema još uvek nema rešenja i kako je moguće, da su i pored 10.000 lekova koje nudi farmaceutska industrija, gojaznost i hronične bolesti u stalnom porastu. 

Play Video

video

Dr sci. med. Marina Luketina Šunjka

AUTHOR QUANTUM WELLNESS CONCEPTA

Marina je autor Quantum Wellness i Health Biodesign koncepta i operativni je direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD). Doktorirala je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

NAŠA MISIJA

Marina je autor Quantum Wellness i Health Biodesign koncepta i operativni je direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD). Doktorirala je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. Saznaj više