CENE

MOGUĆNOSTI DIJAGNOSTIKE I CENE

Obzirom da je funkcionalna, BRS, EPD dijagnostika i terminologija koja se u ovoj oblasti koristi malo poznata, pokušaćemo da vam pomognemo da se lakše snađete u pregledu odabira i cena usluga koje nudimo.

Predlažemo vam, da prvo na ovoj stranici pogledate da li je Quantum Wellness prava stvar i ono što vam zaista treba a zatim ako je ono što ste saznali za vas ok, na ovoj stranici popunite jedan kratak upitnik koji ce  nam omogućiti da saznamo bar osnovne informacije o vama.

Na osnovu ovih informacija,  predložićemo vam nekoliko opcija za koje smatramo da bi u ovom trenutku odgovarale.
Ukoliko vam se naš predlog dopadne ili želite još informacija, predložićemo vam nekoliko termina za sastanak, na kojem vas možemo upoznati sa ostalim detaljima Quantum Wellness programa.

Za više informacija o mogućnostima funkcionalne dijagnostike i cenama ovih usluga, možete pogledajte na ovom linku….

 

LINK GDE SU USLOVI POD KOJIM MOZETE URDITI PROCENU ZDRAVLJA NA OSNOVU GLASA...Za procenu glasa sse ceka nekoliko nedelje a kome se zuri moze to raditi kod praktikanata koji su zavrsili kurs od 5.000 eura….dobra fora…..https://soundhealthoptions.com/clinical/

 

LINK 1….https://quantumwellness.rs/procedura/

LINK 2…https://healthbiodesign.com/smart-program-zlatibor-1/

LINK 3…https://healthbiodesign.com/procedura-1/

na ovnom linku pored procedure može se pogledati i tekst koji procenjuje da li su naše usluge za klijente pravo rešenje…

LINK 4….https://quantumwellness.rs/procedura-01/i na ovom linku su informacije slične ali malo drugačije formulisane.

LINK 6 – ODLIČAN…https://healthbiodesign.com/prevencija-cene-usluga-i-programa/

LINK1 …https://www.iwt.co.rs/loyaliti-club/

LINK 2…https://healthbiodesign.com/quantum/na ovom link su odlicne infomracije o mogućnostima kvantne kapsule, uslugama dijagnostike kao i njihovim cenama.

LINK 3…https://healthbiodesign.com/odaberite-uslugu/

ODLICNA STRANICA GDE SU CENE I OPIS USLUGA NA ENGLESKOM….https://quantumwellness.rs/services-therapies-prices/

Ova stranica je skinuta sa ponude hotela u Majamiju i može se prilagoditi našoj ponudi. Tu su i realne cene koje se mogu primenjivati u Americi.

LINK NA STRANICU GDE SU INFORMACIJE O ENEGETSKOJ MEDICINIhttps://www.carillonhotel.com/en/wellness/offerings/quantiom-energy-science/