FUTURE WELLNESS SOLUTION

QUANTUM WELLNESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

THE BEST SOLUTION

FOR YOUR BUSINESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?
Znate li da postoji tehnologija koja u isto vreme može da skenira i analizira organizam kako bi pronašla, a zatim i “popravila” skrivene nepravilnosti u njegovom radu? 

A da li ste znali da je moguće usporiti procese starenja i bolest ma kako se ona opasno zvala.

pogledajte promo film

Play Video

Marina Luketina Šunjka

autor quantum wellness programa

Marina je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine.  

Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući znanju i iskustvu integrativne i istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine.

Nakon 15 godina učenja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje kako bi napravili koncept koji je u mogućnosti da bez lekova, hemije i zračenja, deluje na ključne faktore koji utiču na zdravlje i procese starenja.

pridružite se quantum wellness zajednici

 Trenutno naše usluge i programe možemo ponudti na tri lokacije. U našem matičnom centru u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 10 20 702

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE HOLISTIC CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Call us at +974 3058 58 58

Bez obzira da li razmišljate da otvorite svoj centar, investtirate u novi biznis, unapredite karijeru ili imate estetski ili zdravstveni problem i želite da uzmete zdravlje u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo. 

For business

 Kroz B2B model saradnje Quantum Wellness svojim partnerima nudi inovativan, održiv i profitabilan biznis ali i prednost u odnosu na konkurenciju.

FOR PERSONAL USE

Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane usluge i programe kojima se aktiviraju prirodni mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči

For business

 Kroz B2B model saradnje Quantum Wellness svojim partnerima nudi inovativan, održiv i profitabilan biznis ali i prednost u odnosu na konkurenciju.

FOR PERSONAL USE

Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane usluge i programe kojima se aktiviraju prirodni mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči

Quantum Wellness

Osnova ovog koncepta su kvantne zone u kojima se nalazi inovativna high tech kapsula, koja se može koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije, ili kao pomoć klijentima, da saznaju važne informacije o svom zdravlju i ishrani.

Quantum Wellness, može značajno uticati na kvalitet zdravstvenih usluga i smanjenje troškova zdravstva jedne države, dok kompanijama nudi mogućnost povećanja produktivnosti svojih zaposlenih.

Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved