FUTURE WELLNESS SOLUTION

QUANTUM WELLNESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

quantum wellness

future wellness solution

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

DA LI STE SE IKADA ZAPITALI?

Kako je moguće da i pored neverovatnih dostignuća u nauci i tehnici koji su nam omogućili da sletimo na mesec i dešifrujemo genom, za većinu estetskih i zdravstvenih problema još uvek nema rešenja! Zašto je to tako i šta je rešenje?

pogledajte promo film

Play Video

PhD Marina Luketina Šunjka

autor quantum wellness programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. Od decembra 2019 u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD) imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane. Doktorirala je na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući znanju i iskustvu integrativne i istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine.

Nakon 15 godina učenja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje kako bi napravili koncept koji je u mogućnosti da bez lekova, hemije i zračenja, deluje na ključne faktore koji utiču na zdravlje i procese starenja.

pridružite se quantum wellness zajednici

 Trenutno naše usluge i programe možemo ponudti na tri lokacije. U našem matičnom centru u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 10 20 702

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE CENTAR

Play Video

POGLEDAJ FILM

Call us at +974 3058 58 58

Bez obzira da li razmišljate da otvorite svoj centar, investtirate u novi biznis, unapredite karijeru ili imate estetski ili zdravstveni problem i želite da uzmete zdravlje u svoje ruke, pravo je vreme da otvorite vaš um za nešto novo. 

For business

 Kroz B2B model saradnje Quantum Wellness svojim partnerima nudi inovativan, održiv i profitabilan biznis ali i prednost u odnosu na konkurenciju.

FOR PERSONAL USE

Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane usluge i programe kojima se aktiviraju prirodni mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči

For business

 Kroz B2B model saradnje Quantum Wellness svojim partnerima nudi inovativan, održiv i profitabilan biznis ali i prednost u odnosu na konkurenciju.

FOR PERSONAL USE

Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane usluge i programe kojima se aktiviraju prirodni mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči

Quantum Wellness

Osnova ovog koncepta su kvantne zone u kojima se nalazi inovativna high tech kapsula, koja se može koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, povećanje energije, ili kao pomoć klijentima, da saznaju važne informacije o svom zdravlju i ishrani.

Quantum Wellness, može značajno uticati na kvalitet zdravstvenih usluga i smanjenje troškova zdravstva jedne države, dok kompanijama nudi mogućnost povećanja produktivnosti svojih zaposlenih.