quantum wellness

THE BEST SOLUTION FOR YOUR BUSINESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

quantum

wellness

THE BEST SOLUTION FOR YOUR BUSINESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?
Znate li da postoji tehnologija koja u isto vreme može da skenira i analizira organizam kako bi pronašla, a zatim i “popravila” skrivene nepravilnosti u njegovom radu? A da li ste znali da je moguće uticati na procese starenja i bolest ma kako se ona opasno zvala.

welcome to the

quantum world

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

welcome to the

quantum world

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući znanju i iskustvu integrativne i istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine.

pogledajte promo film

Play Video

Marina Luketina Šunjka

autor quantum wellness programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Trenutno je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

 Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

 

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

MOGUĆNOSTI PRIMENE

Quantum Wellness je inovativan i profitabilan sistem koji može funkcionaisati samostalno ili kao deo već postojećih usluga i programa u wellness, fitness, spa, beauty centrima ali i u okviru hotela ili kompanija koji žele da svojim gostima ili zaposlenima omoguće jedinstvene usluge i programe.

Hotels & Resort

Wellness odmori postali su globalni trend u turizmu koji privlače goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura, pa je pravi trenutak da se upoznate sa ovim trendom.

URBAN HOTELS

Health Clubovi u svetu su sve popularni i već postaju uobičajeni u takozvanim urbanim – gradskim hotelima i pravo je vreme da se upoznate sa ovim mogućšću pre konkurencije.

Corporate Wellness

Zamislite mogućnost  da svojim zaposlenima omougućite personalizovane obroke i  prijatne tretmane koji po potrebi opuštaju ili podiužu energiju  i elan za svakodnevne obaveze.

Hotels & Resort

Wellness odmori postali su globalni trend u turizmu koji privlače goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000 i 40.000 eura, pa je pravi trenutak da…

da usluge vašeg hotela podignete na viši nivo.

Ekspanzija zdravstvenog turizma, velike investicije u wellness industriji i sve veći zahtevi korisinika za novim uslugama I efikasnim tretmanima nameće potrebu za novim pristupom u sveri lepote i zdravlja. Medjutim wellness ne znači samo usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami. To je mnogo kompleksni pojam koji nudi mnogo više mogućnosti.

Well-being kao imperativ
Ekskluzivni Jumeirah’s Talise Spa u Dubaiju već nekoliko godina svojim gostima nudi programe integrativne mediciene I tretmane koji se baziraju na primeni savremenih tehnologija u oblasti energetske mediciene kombinujući zvuk, svetlo i boje.

Britanska hotelska grupa Inter continental pokrenula je novi lanac hotela (Even) za putnike koji žele da žive i hrane se zdravo dok su na putovanju ili odmoru. Westin, Trampovi I Fairmont hoteli u sobama imaće poseban prostor za vežbanje, hipoalergijsku posteljinu i jelovnik zdrave hrane.

Sveže ceđeno! Da, to je trenutno jedan od najvećih trendova u ugostiteljstvu zbog čega Kimpton hoteli služe sveže ceđene sokove na teritoriji cele Amerike dok drugi nude čitavu paletu rešenja onima koji imaju problema sa snom. Tu su terapija svetlom, brza dremka na posebno dizajniranim foteljama, kao i simulator planinskog vazduha. Saznaj više…

URBAN HOTELS

Health Clubovi u svetu su sve popularni i već postaju uobičajeni u takozvanim urbanim – gradskim hotelima. Ovi klubovi su pre svega mesta za druženje i opuštanje ali i mesto koje članovima….

 nudi mogućnost da malim promenama u načinu života i ishrane i prijatnim tretmanima unaprede svoje zdravlje. Ako želite da svojim gostima ponudite jedinstveno iskustvo inovativnog urbanog wellnessa, pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima  koje nudi Quantum Wellnes koncept.  SAZNAJ VIŠE…

Corporate Wellness

Veliki broj studija ukazuje da su radnici umorni i mentalno iscrpljeni, a njihovo neraspoloženje pored toga što će se odraziti na produktivnost i kreativnost utiče i na na to da počnu razmišljati o prelasku u drugu kompaniju, zbog čega je… 

pravo vreme da svojim zaposlenima omogućite zdravije opcije ishrane i tretmane koji povoljno utiču na stres i nivo energije. Zamislite mogućnost da vi i vaši zaposleni na svom radnom mestu mogu konzumirati hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama i da možete sprovoditi pirjatne tretmane koji podiužu energiju  i elan za svakodnevne obaveze. Ovo nije naučna fantastika već realnost koja je već dostupna u našim centrima u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.  Saznaj više…

prednosti quantum wellness koncepta

Zazmislite koliko ste investirali u vaš spa ili wellness centar i koliko vas mesečno košta njegovo održavanje. Jedna hotelska soba od 30 kvadrata, dnevno može doneti prihod od oko 50 eura, odnosno 2 eura po satu. Da li ste zainteresovani da se upoznate sa mogućnostima koje vam mogu obezbediti pet do deset puta veći prihod na samo 8 kvadrata. Sve što nam je potrebno je internet konekcija i adekvatan prostor. Sve ostalo prepustite nama. Saznaj više…

PERSONALIZACIJA JE KLJUČ USPEHA
Ono što unosimo u naš organizam – bilo da se radi o hrani, piću ili suplementima postalo je predmet interesovanja ne samo naučnika i nutricionista već i običnog čoveka. Mnogi veruju da su uzrok ovog interesovanja i trendovi poput vegetarijanstva, paleo, hrono ishrane ali i sve veći problemi i osetljivost na gluten i mlečne proizvode.

Mnogi su i zbunjeni u moru informacija u pogledu toga šta jedemo, kada i kako. Desetinama godina javnost je bombardovana teorijama koje su potpuno kontradiktorne. Bilo je perioda kada su nam govorili da treba povećati ugljene hidrate da bi posle nekoliko godina naučne studije pokazale kako ih treba smanjiti. Isti je slučaj i sa masnoćama. Dok jedni trvde kako su jaja dobra drugi tvrde suprotno. I pored svih dijeta u stvarnosti preovladava jedno pitanje: ” Koja hrana mi odgovara? “ 

Na drugoj strani tržište je preplavljeno ponudama različitih tretmana kojima se brišu bore, tope kilogrami i otklanja celulit da bi se nakon izvesnog vremena saznalo kako ovakvi tretmani izazivaju i niz kontraindikacija i neželjenih efekata pa se sa pravom mnogi pitaju kako proceniti i odabrati u moru ovakvih ponuda.

Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena, Quantum Wellness koncept vodi računa o individualnim potrebama i mogućnostima svake osobe.
Quantum Wellness nudi personalizovane programe ishrane i potpuno individualne tretmane čiji je cilj otklanjanje uzroka u mesto simptoma, uz mogućnost da se prate, procenjuju i čak predvide efikasnost tretmana ili terapija ili mogućnost kontraindikacija.

Ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim su multifunkcionalne i savremeno dizajnirane kapsule (kvantne zone) koje su opremljene različitim softverima za dijagnostiku i terapiju.
• Ovi softveri su u mogućnosti da bez bola, hemije i zračenja otkriju i otklone energetske i funkcionalne nepravilnosti organizma pre pojave simptoma, i na taj način preduprede mnoge estetske i zdravstvene probleme i uspore procese starenja.
• Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena, ovaj koncept vodi računa o individualnim potrebama i mogućnostima svake osobe.
• Quantum Wellness nudi personalizovane programe ishrane i potpuno individualne tretmane čiji je cilj otklanjanje uzroka u mesto simptoma, uz mogućnost da se prate, procenjuju i čak predvide efikasnost tretmana ili terapija.
• Quantum Wellness koncept nudi sasvim novi pristup u sprovodjenju uobičajenih programa poput detoksikacije, korekcije težine ili anti-age programa.

OSTALE PREDNOSTI

TERAPEUTSKE PREDNOSTI
Tokom tretmana, koristeći različite tehnologije u mogućnosti smo da stimulišemo telesne mehanizme za samoregulaciju, što rezultira vrhunskim terapijskim efektima.
DIJAGNOSTIČKE PREDNOSTI
Inovativna tehnologija, koja je implementirana u kapsulama, za samo nekoliko minuta meri nekoliko stotina parametara unutar organizma, a zatim nakon što ih softver analizira, prikazuje na monitoru u vidu grafika i tekstualnih izveštaja. Na osnovu ovih podataka stručnjaci u našem matičnom centru odabraće odgovarajući program, koji koristeći principe biorezonance, stimulišu telesne mehanizme za samoregulaciju, a potom će dati predlog i smernice za dalje korake.
Nakon što klijent odabere opciju koja odgovara njegovim potrebama i mogućnostima, za svakog klijenta se prave potpuno personalizovani program, čiji je cilj podrška u sprovodjenju detoksikcionih funkcija, podizanje energije i aktiviranje prirodnih imunoloških i isceliteljskih mehanizama organizma. Sve dijagnostičko terapeutske procedure sprovode se u kapsuli uz odgovarajuće nutritivne smernice i proizvode, koji predstavljaju podršku u sprovodjenju programa.

BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA
Umesto lekova Quantum Wellness nudi prijatne tretmane i proizvode, koji se baziraju na iskustvu integrativne medicine i najnovijim dostignućima kvantne medicine.

PRAĆENJE EFIKASNOSTI
Vaši klijenti imaju mogućnost da pronadju odgovore za svoje simptome i da prate efikasnost tretmana i programa koje koriste.

PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA
Svaki proizvod ili tretman individualno se prilagodjava za svakog klijenta tako što se prethodno testira i analizira njegova efikasnost. Na ovaj način smo sigurni da klijent koristi ne samo efikasne, već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane, čime se stiče lojalnost klijenata.

UMESTO SIMPTOMIMA, BAVIMO SE UZROCIMA
Uobičajenim proizvodima i tretmanima otklanjaju se samo simptomi, zbog čega je sve veća potražnja za programima, koji poput Quantum Wellness koncepta, aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da otklone uzroke estetskih i zdravstvenih problema.

Osobe kojima bi naše usluge bile od koristi razmišljaju na sledeći način:

 • Osećam nedostatak energije i primećujem probleme kada konzumiram odredjenu hranu, pa me zanima koja hrana je optimalna za moju ishranu?
 • Želim da se osećam bolje i zdravije.
 • Želim usporiti starenje.
 • Želim uzeti zdravlje u “svoje ruke”, ali ne znam kako?
 • Želim saznati šta se dogadja sa mojim zdravljem?
 • Imao sam ofanzivnu terapiju i moram prikupiti energiju.
 • Osećam da mi je potrebno da “napunim baterije”.
 • Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
 • Imam (unesite naziv bolesti) i želim razumeti zašto sam dobio ovu bolest.
 • Upravo mi je dijagnostifikovan (upiši dijagnozu) i želim drugo stručno mišljenje.
 • Želim koristiti i druge metode lečenja i dijagnostike.
 • Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
 • Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

pridružite se quantum wellness zajednici

Trenutno naše usluge i programe možemo ponudti na tri lokacije. U našem matičnom centru u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 10 20 702

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Call us at +974 3058 58 58