WELLNESS LIFESTYLE REAL ESTATE

smart solutions for home and office in Qatar

Play Video

promo video

smart solutions for home and office in Qatar

Play Video

video

1. min

It is time to treat our homes as an investment in our wellness.

The future of smart homes and office is health-focused

Zdrav život počinje kod kuće i nastavlja se u kancelariji.

Zamislite da potencijalnim kupcima stanova ili poslovonog prostora, u zgradi čiji ste investitor, možete ponuditi jedinstveno wellness iskustvo. Zahvaljujući sinergija integrativne i dostignućima kvantne medicine, dizajnirati smo kapsulu koja u samo jednom tretmanu postiže efektie hiperbarične komore, infrared saune i energetske masaže, koja deluje na nivou ćelija. I ne samo to, kapsula  nudi mogućnost online konsultacija sa stručnjacima različitih specijalnosti koji će vam biti na raspolaganju 24 sata dnevno.

A NEW HEALTH CLUB CONCEPT

MESTO GDE POČINJE ZDRAVLJE

Svratite u Quantum klub i dopunite energiju u našoj inovativnoj kvantnoj kapsuli pre važnog sastanka. Dok ste u kapsuli i ležite u položaju koji nudi osećaj sličan onome u nultoj graviticiji (Zero Gravity Position) i dok moćni Ferti generator “puni” vaše telo neophodnom životnom energijom, u restoranu će vam spremiti vaš funkcionalni obrok i dessert sa benefitom, koji će vašem telu obezbediti sve što je mu je potrebno za predstojeće radne i poslovne izazove. Ovo nije naučna fantastika već realnost a kako to i praktično izgleda pogledajte na sledećem videu.

Play Video

POGLEDJTE FILM

usporite svoj biološki sat

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

play VIDEO

IT'S TIME TO CHANGE

USPORITE SVOJ BIOLOŠKI SAT

Play Video

VIDEO

1.30 minuta

Vrijeme je da stan i kancelariju, tretiramo kao ulaganje u zdravlje.

Wellness lifestyle nekretnine, novi su trend koji je prepoznao sve veću potrebu ljudi da svoj dom pretvori u oazu zdravlja.

Wellness lifestyle nekretnine definišu se kao kuće ili stanovi, koji su proaktivno dizajnirani i koji poseduju inovativne tehnologije kako bi podržali holističko zdravlje svojih stanovnika.

Zamislite da potencijalnim kupcima stanova ili poslvonog prostora, u zgradi čiji ste investitor, možete ponuditi jedinstveno wellness iskustvo. Zahvaljujući sinergija integrativne i dostignućima kvantne medicine, dizajnirati smo kapsulu koja u samo jednom tretmanu postiže efektie hiperbarične komore, infrared saune i energetske masaže, koja deluje na nivou ćelija. I ne samo to, kapsula  nudi mogućnost online konsultacija sa stručnjacima različitih specijalnosti koji će vam biti na raspolaganju 24 sata dnevno.

Wellness lifestyle nekretnine su industrija u nastajanju koja prepoznaje i ima potencijal da se suoči sa velikim zdravstvenim izazovima današnjice. 

Industrija Wellness nekretnina u 2017 godini dostigla je 134 milijarde uz predvidjanje da će zbog globalne pandemije i sve veće potražnje za nekretninama koje nude opcije koje će pozitivno uticati na zdravlje do 2022 godine dostići 197 milijardi.
Prema anketi Global Wellness Insitituta, procjenjuje se da svake godine samo u Sjedinjenim Državama ima oko 1,3 miliona potencijalnih kupaca za ovakvim nekretninama. Saznaj više…

TRANSFORMATIVE SPACE FOR INNER AND OUTER BEAUTY

quantum

PLACE FOR HEALING

Play Video

VIDEO

quantum

PLACE FOR HEALING

Play Video

VIDEO

3 minuta

Home & office wellness technology

Energy pods, Recovery zone, Recharge room… Jeste li čuli za ove izraze? Ako niste pravo je vreme da se informišete. U suštini ovo su izrazi koji se odnose na prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje.

Među mnogobrojnim novatarijama koje se nude u wellness i spa centrima  prostor koji je namenjen za podizanju energije, elana i produktivnosti sve više postaje standard za veliki broj kompanija koje vode računa o svojim zaposlennima ali i osobama koje žele ove mogućnosti da imaju i svom stanu. Ideja je da se zaposlenima ili vlasnicima eksluzivnih nekretnina omogući kutak gde mogu da se opuste, napune baterije ali i da online komuniciraju sa stručnjacima različitih profila i saznaju važne informacije o svom zdravlju.

Ovi jednostavni uredjaji postavili su temelj za nove složenije sisteme koji mogu kontrolisati zdravlje. Ispravno dijagnosticiranje problema u organizmu oduvek je bila osnova dobrog i uspešnog medicinskog tretmana. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rengena, ultrazvuka CT.a ili testiranja krvi ili drugih telesnih tečnosti.

Problem je u tome što to nekada dugo traje a ako se to mora raditi često onda je i skupo. Upravo je ovo oblast kojom se sve više bave kompanije širom sveta. Švajcarski naučnici  rade na prototipu malog elektronskog čipa koji bi se ugradjivali ispod kože i gde bi senzori koji su ugradjeni u ovaj čip detektovali prisustvo odredjenih komponentni u telesnim tečnostima. Uredjaj bi dobijene podatke prenosio u smartfoon ili tablet računar što znači da doktori mogu pacinta nadzirati u realnom vremenu. 

Na drugoj strani u Dubaiju kapsule za merenje visine, težine, body mas indeksa, visine pritiska i šećera u krvi  kao pomoć u ranoj dijagnozi uskoro bi mogli postati uobičajeni prizor u trgovačkim centrima, kompanijama, teretanama ili. Bodyo kapsule predmet su novog ispitivanja koje bi moglo dovesti do uvođenja tehnologije u svakodnevni život.  U americi bivši  rukovodioci Googlea i Ubera  kroz  Forward koncept žele uneti promene u tržište zdravstvene zaštite.

Korak dalje u ovoj oblasti je srpski  Quantum Wellness koncept koji je za razliku od tehnologije koja se koristi u ovim sistemima svojim klijentima nudi mnogo više mogućnosti. Zahvaljujući inovativnim hardverima i softverima koji se instaliraju u ove kapsule sada je moguće u organizmu otkriti nepravilnosti u njegovom radu mnogo pre prvih simptoma.

 Za samo nekoliko minuta u mogućnosti smo da saznamo i energetske rezerve, stepen stresa, nivo toksičnosti i još nekoliko stotina funkcionalnih parametara unutar organizma. Ključna razlika je u tome što ovaj sistem nudi sveobuhvatna personalizovana rešenja i u dijagnostici i terapiji. Dok  druga slična rešenja  mogu pratiti samo osnovne paramentre zdravlja. (pritisak, procenat vode i telesne masnoće, temperaturu, nivo šećera…) Quantum Zone tehnologija nudi mogućnost ne samo otkrivanje predispozicija estetskih i zdravsvenih problema već i mogućnosti predvidjanja eventualnih kontraindikacija tretmana, hrane, lekova ili suplemenata ili kozmetike koju klijent koristi. SAZNAJ VIŠE…

RECOVERY treatment

relax, reset and power nap

recharge tretment

- recharge recoveri - REJUVANATION

HEALTH MONITORING

functional health assessments

How to Have a Healthy Home in an Unhealthy Time

the pearl qatar

kompletno rešenje na jednom mestu

naše zdravlje suštinski zavisi od našeg okruženjem i ljudima sa kojima živimo

 Quantum Club svojim članovima nudi mogućnost da racionalno i kvalitetno provode vreme koje su planirali za svoje zdravlje (za koje obično nikada nemamo vremena) bez potrebe da žrtvuju svoj društveni život da bi dali prednost svom zdravlju.

 

PREDNOSTI QUANTUM WELLNESS NEKRETNINA

Vlasnicima nekretnina, zaposlenima u kompnijama nudimo inovativan Qunutm Klub koncept, koji pored oaze za opuštanje, nudi različite holističke usluge i programe. Za one koji žele nešto posebno na raspolaganju je High Tech kapsula koja delujući na ključne faktore zdravlja, aktivira isceljujuće sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. I sve je tu i na pravom mestu. U vašem stanu, kompaniji, wellness, spa ili beauty centru.

 

Vlasnicima nekretnina, zaposlenima u kompnaijama, nudimo inovativan Qunautm Klub koncept, koji pored oaze za opuštanje, nudi različite holističke usluge i programe. Za one koji žele nešto posebno na raspolaganju je High Tech kapsula koja delujući na ključne faktrore  zdravlja aktivira isceljujuće sposobnosti organizma da se sam regneriše i leči. I sve je tu, na jednom mestu vašem stanu, kompaniji ili wellness i spa centru gde često odlazite.

KOME SU NAMENJENE QUANTUM WELLNESS USLUGE?

Osobe koje koriste naše usluge razmišljaju na sledeći način:

  • Želim da se osećam bolje i zdravije.
  • Želim usporiti starenje na ćelijskom nivu.
  • Želim konzumirati hranu i koristiti proizvode koji su prilagodjeni potrebama moga organizma.
  • Želim preduprediti eventualne zdravstvene probleme umesto da lečim simptome i posledice
  • Osećam da mi nedostaje energija i da mi je potrebno da “napunim baterije”.
  • Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
  • Želim razumeti šta je uzrok umora.
  • Želim drugo stručno mišljenje.
  • Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
  • Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

DESIGNED FOR LIFE!

mislite na vreme

 Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a sobzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke pozivamo vas da nas posetitie i lično se uverite

Pozovite nas ili ostavite poruku!

+381 63 10 20 702