wellness

QUANTUM

WELCOME TO THE QUANTUM WORLD

Play Video

wellness

QUANTUM

WELCOME TO THE QUANTUM WERLD

Play Video

Quantum Wellness, je koncept koji svojim korisnicima nudi mogućnost da malim promenama u načinu života i ishrane, utiču na ključne faktore, od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. 

Osnova ovog koncepta su kvantne zone u kojima se nalazi high tech kapsula, koja se može koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, podizanje imuniteta i aktiviranje isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. I ne samo to, tehnologija koju poseduje ova kapsula, svojim korisnicima, nudi i važne informacije o zdravlju i ishrani.

 

Budite ispred konkurencije, unapredite poslovanje i podignite usluge na viši nivo. Omogućite klijentima jedinstveno iskustvo i priliku da umesto simptoma, malim promenama u načinu života i ishrane, utiču na ključne faktore, od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. 

Osnova ovog koncepta su kvantne zone u kojima se nalazi high tech kapsula, koja se može koristiti za opuštanje, smanjenje stresa, podizanje imuniteta i aktiviranje isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. I ne samo to, tehnologija koju poseduje ova kapsula, svojim korisnicima, nudi i važne informacije o zdravlju i ishrani.

 

HEALING

ON A CELLULAR LEVEL
Play Video

pogledaj film

HEALING

ON A CELLULAR LEVEL

Play Video

pogledaj film

personalized nutrition

Zamislite mogućnost da zaposleni na svom radnom mestu ili gosti hotela za vreme odmora ili poslovnog putovanja mogu konzumirati hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama. Ovo nije naučna fantastika već naučna realnost koja je dostupna u našem partnerskom centru u Qataru. 

U Lusail Smart Citiju, gde je smešten Nutree centar, jednom mesečno, radi izrade optimalnog plana ishrane, klijenti prolaze proceduru funkcionalne procene zdravlja i testiranja optimalne ishrane. Kompletna procedura sprovodi se u inovativnoj high tech kapsuli, dok je klijent udobno smešteni u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji. Kompletnu proceduru kroz koju klijenti prolaze možete pogledati na ovom videu…

personalized nutrition
Play Video

POGLEDAJ FILM

naša vizija

personalized wellness

Potreba i potražnja za personalizovanim proizvodima i uslugama koje će biti u stanju da preduprede bolest i uspore procese starenja sve je veća i sve je više onih koji žele da se osećaju dobro bez obzira koliko godina da imaju. 

Primarna zdravstvena zaštita, zdravstveni turizam i wellness industrija, su oblasti koje mogu povoljno uticati ne samo na zdravlje pojedinca, već i na zdravlje čitave zajednice, međutim to su u isto vreme i mesta u kojima se dešava malo promena. Lekari i nutricionisti u svom radu i danas koriste uređaje koji su nastali pre više od 100 godina (aparat za merenje pritiska, toplomer, stetoskop, vaga…) dok se usluge u wellness i spa centrima uglavnom zasnivaju na različitim tehnikama masaže. 

Upravo je ovo oblast gde Quantum Wellness nudi rešenje. Zlatnim slovima je u istoriji medicine upisan trenutak kada je Nikola Tesla pronašao x zrake i kada je propustio naizmeničnu visokofrekventnu struju kroz svoje telo kako bi pokazao da ona nije štetna, već blagotvorna za ljudski organizam. Danas, ova otkrića prestavljaju osnovu magnetne resonance, rentgena, fizikalne terapije ali i naše kvantne zone koju smo predstavili na Expo sajmu u Dubaiju.

expo dubai

quantum wellness
Play Video

POGLEDAJ FILM

Dubai Expo

innovative health & beauty concept
Play Video

POGLEDAJ FILM

"zdravlje" kao nova luksuzna roba

Širom sveta u tržnim centrima, apotekama, aerodromima postoje mesta gde se mogu obaviti merenja visine, težine ili pritiska u cilju podrške i lakšeg praćenja zdravlja stanovništva.  Health i Healing hoteli već su postali globalni trend dok su prostori za brzu dremku (power nap), recharge ili recovery tretmane, postali sastavni deo velikog broja kompanija širom sveta.

Ono zbog čega se Quantum Wellness razlikuje od svega što u svetu trenutno postoji u ovoj oblasti su mogućnosti i kvalitet koji se klijentima nudi. Posle 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje kako bi korisnicima omogućili jedinstveno iskustvo ali i usluge zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima. Quantum Wellness svojim korisnicima nudi mogućnost ne samo da preduprede estetske i zdravstvene probleme već i da uspore procese starenja i zaustave ozbiljne hronične probleme ukoliko do njih dođe.

quantum pod

Play Video

POGLEDAJ FILM

Play Video

pogledaj film

MOGUĆNOSTI PRIMENE

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo Quantum Wellness nudi mogućnost široke primene. Pored hotela, wellness, spa i beauty centara Quantum Wellness nudi mogućnost povećanja produktivnosti zaposlenih u kompanijama, sportistima da podignu performanse dok stručnjacima različitih specijalnosti, nudi znanje i alate da svojim klijentima ponude odgovore i rešenja za veliki broj estetskih i zdravstvenih problema.Inovativna 

 Za razliku od sličnih ponuda, koji nude samo mogućnost procene desetak parametara zdravlja ili tretmane čiji je fokus relax i power nap, Quantum Wellness svojim korisnicima nudi nekoliko stotina testova i analiza i tretmane koji se baziraju na inovativnim tehnologijama energetske i kvantno informacione medicine.

o nama

Marina je doktorirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. U ovom centru Marina je i operativni direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane. 

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. 

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Pogledajte film

Play Video
Autor Quantum Wellness koncepta

Marina Luketina Šunjka

Pridruži se Quantum Wellness zajednici

Address List

želte li više informacija ?

4 Life Biodesign

Innovative Wellness Technology

Address List

želite li više informacija?

4 Life Biodesign

Innovative Wellness Technology

QUANTUM WELLNESS