quantum wellness

THE BEST SOLUTION FOR YOUR BUSINESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

quantum wellness

THE BEST SOLUTION FOR YOUR BUSINESS

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

PRIPREMITE POSLOVANJE ZA BUDUĆNOST

 • Da li ste čuli za mesto gde je moguće dvadesetak minuta “odremati” i tako povratiti energiju i elan za dnevne obaveze?
 • Znate li da postoji tehnologija koja može da analizira i procenjuje nuturitivne potrebe i optimalnu ishranu za svaku osobu i koja je u mogućnosti da pronadje, a zatim i “popravi” skrivene nepravilnosti u njegovom radu?
 • A da li znate da ova tehnologija nudi mogućnost profita koji je 5 do 10 puta veći od profita koji se ostvaruje od izdavanja sobe ili wellness usluga?

PRIPREMITE POSLOVANJE ZA BUDUĆNOST

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

pogeledajte video

pripremite poslovanje za udućnost

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

pogledajte film

novi trendovi u hotelijerstvu

HOTELI KOJI BRINU O ZDRAVLJU SVOJIH GOSTIJU

Na nedavnom Global Wellness Summitu, stručnjaci predvidjaju da bi kao rezultat globalne pandemije, potražnja za wellness tretmanima i programima koji pozitivno utiču na imunitet, nivo energie, stres i proces starenja, mogla nadmašiti potražnju za medicinskim tretmanima pa je pravo vreme da se upoznate sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellnessa.

PERSONALIZED NUTRITION

Ono što unosimo u naš organizam – bilo da se radi o hrani, piću ili suplementima postalo je predmet interesovanja ne samo naučnika i nutricionista već i vaših klijenata. Procene govore da će ovaj trend omogućiti zaradu od 11,5 milijardi dolara do 2025 i pravo je vreme da gostima za vreme boravka u vašem hotelu omogućite ne samo zdravije obroke već i ishranu koja će biti prilagodjena njihovim individualnim potrebama. Ovo nije naučna fantastika već realnost i može biti dostupna i vašem hotelu ili centru.

ZDRAVA HRANA. NOVI TREND U HOTELIJERSTVU

Play Video

usporite svoj biološki sat

main-qimg-86189b40bfb22f6216ccaa4fa6928c13
Play Video

HEALING HOLIDAYS

Uobičajeno je da se wellness usluge baziraju na različitim tehnikama masaže, vežbama na fitness spravama ili joga programima. Medjutim, wellness nudi mnogo više i pravo je vreme da se informišete o trendu koji privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000, 7.000 ili čak 40.000 eura.

GRADSKI HOTELI. MESTO GDE POČINJE ZDRAVLJE

Play Video

URBAN HOTELS

Klubovi zatvorenog tipa, koji pored usluga koje se baziraju na programima relaksacije nude i zdravije opcije ishrane, tretmane i programe koji podižu energiju i elan za dnevne obaveze sve su popularniji, a gradski hoteli su idealni za ovakve sadržaje.

KOME SU NAMENJENE QUANTUM WELLNESS USLUGE?

Osobe koje koriste naše usluge razmišljaju na sledeći način:

 • Želim da se osećam bolje i zdravije.
 • Želim usporiti starenje na ćelijskom nivu.
 • Želim konzumirati hranu i koristiti proizvode koji su prilagodjeni potrebama moga organizma.
 • Želim preduprediti eventualne zdravstvene probleme umesto da lečim simptome i posledice
 • Osećam da mi nedostaje energija i da mi je potrebno da “napunim baterije”.
 • Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
 • Želim razumeti šta je uzrok umora.
 • Želim drugo stručno mišljenje.
 • Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
 • Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

O NAMA

Nakon više od 10 godna razvoja i usavršavanja odlučili smo da kroz B2B model saradnje, Quantum Wellness koncept ponudimo svima koji žele da usluge podignu na viši nivo i koji svojim klijentima žele da omoguće jedinstveno iskustvo. 

O autoru quantum wellness programa

Play Video

Marina Luketina Šunjka

autor quantum wellness programa

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Trenutno je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

 Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

 

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

ako nas posetite možete saznati i ovo...

quantum energy infusion

Umor je jedan od prvih znakova da vašem telu treba pomoć, ali ipak većina ignoriše ovo upozorenje, koje može da dovede do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Stres i nedostatak sna trenutno se smatraju demonima modernog zdravlja i prepoznati su kao važan uzrok srčanog i moždanog udara, dijabetesa pa čak i kancera. Stres i nedostatak sna, karakteriše umor. Tretmani u kvantnim kapsula podižu energiju i smanjuju umor, medjutim važno je prepoznati prve simptome umora.  More info…

IT'S TIME TO CHANGE DESIGN YOUR HEALTH

Quantum Zone Pod (high-tech pod) jedinstven je zbog svoje multifunkcionalnosti i mogućnosti da na jednom mjestu pruži sve važne informacije o zdravlju svojih korisnika. 

Ova kapsula nudi mogućnost online konsultacija sa stručnjacima različitih specijalnosti i neinvazivnim tretmanima koji po potrebi opuštaju ili podiže energiju a ukoliko je potrebno na raspolaganju su programi koji aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše. Takodje zahvaljujući telehealth opciji i mogućnosti implementacije različitih dijagnostičkih uređaja, koje smo također predvideli, ovaj koncept može biti dio postojećih Wellness, Spa, Fitness i Beauty centara. Sve procedure se obavljaju dok je klijent udobno smešten u kapsuli u položaju koji mun nudi osećaj sličan onome u nultoj gravitaciji. More info…

The future of personalized health is scientific wellness

“Za 10-15 godina umesto današnju industriju koja se bavi lečenjem bolesti, postojaće industrija naučnog wellnessa koja će generisati profit veći od onog indsutrije bolesti”, rekao je Leroy Hood, glavni naučni direktor u Providence St. Joseph. “Razlika između medicine u 20. i 21. veku je upečatljiv.  Današnja medicina je proaktivna, fokusirana na pojedinca i pronalaženje uzroka, bazirajući se na personalizaciji. 

”Ideja naučnog wellnessa je kvantitativni pristup koji uključuje poboljšanje zdravlja pojedinaca, kreiranje personalizovanih tretmana, predvidjanja bolesti i smanjenje troškova.

IT'S TIME TO CHANGE

RESETTING THE AGING CLOCK

“People assume aging is immutable and that it is a fool’s errand to look for drugs that slow the aging process ─ but they are wrong,”

Designing an Anti-Aging Program should be fairly simple when you consider the amount of research we have on aging. However, probably no other area in alternative health is more subject to over-promising and under-delivering than anti-aging medicine, especially with the Baby Boomer generation now approaching retirement age. We’re talking about every “magic bullet” under the sun, from face rejuvenation creams to HGH supplements. Ah, if only it were that simple! Aging is not the result of any one single factor, but is the cumulative result of a number of factors.

The key here is not to identify every single factor (an impossible task), but to understand that if you want to slow the aging process, you have to look at more than a magic bullet approach involving one or two supplements. The only way to maximize health and lifespan is to use a EXPERT PROGRAM® type whole-body systemic approach. In other words, for an Anti-Aging Program to be successful, you need to do everything all at once to assist in the natural anti-aging process.

That’s actually good news. While there may not be a single magic bullet you can take, there are definitely a series of steps that you can implement that will not only help retard the aging process, but will also keep you feeling more youthful, more energized, and healthier for longer than you ever thought possible. More info…

ONLINE HEALTH

ONE CLINIC FOR THE ENTIRE WORLD

Stay Healthy at Any Age
New Remote solution is great for any health and wealth strategy.

Remote therapy has enjoyed growing popularity as a replacement for traditional therapy and innovative practice made possible via the internet.

Online  healthcare service system introduces modern information technology and the latest developments in communication, as well as biological systems. This new technology and principle of practicing therapy holds significant promise of improving on major health care delivery problems. More info…

quantum pod

FUTURE HEALTH and beauty SOLUTION

Discover the only system that addresses all critical factors for human health and reverse aging, allowing you to correct all aspects of the body: its information, energy and physiology.

Quantum pod System® restore health using our 4-step process:

 • FUNCTIONAL DIAGNOSTIC – detection, testyng and analysis.
 • RECHARGING – of your cell batteries
 • DETOXIFICATION – body and cell inside.
 • RECOVERY – Cell Communication and Signaling

Now everyone can enjoy the benefits of innovative diagnostic and therapy system. All you need is an internet connection. Sit down comfortably in futuristic Quantum pod, and the remote therapist will remotely operate with the equipment and perform all diagnostic and therapeutic procedures – quick ∙ painless ∙ harmless ∙ non-invasive. More info….

pridružite se quantum wellness zajednici

Trenutno naše usluge i programe možemo ponudti na tri lokacije. U našem matičnom centru u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 10 20 702
Previous
Next

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Call us at +974 3058 58 58
Previous
Next

HEALING HOLIDAYS

Play Video

POGLEDJAJ FILM...

ZDRAVLJE KAO NOVA LUKSUZNA ROBA

Uobičajeno je da se wellness usluge baziraju na različitim tehnikama masaže, vežbama na fitness spravama ili joga programima. Medjutim wellness nudi mnogo više i pravo je vreme da se informišete o trendu koji privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000, 7.000 ili čak 40.000 eura. SAZNAJ VIŠE…

PERSONALIZED NUTRITION

Play Video

POGLEDJAJ FILM...

ZDRAVA HRANA. NOVI TREND U HOTELIJERSTVU

Procene govore da će ovaj trend omogućiti zaradu od 11,5 milijardi dolara do 2025 i pravo je vreme da gostima za vreme boravka u vašem hotelu omogućite ne samo zdravije obroke već i ishranu koja će biti prilagodjena njihovim individualnim potrebama. Ovo nije naučna fantastika već realnost a kako bi to moglo da izgleda i u vašem hotelu, wellness, spa ili beauty centru, možete pogledati na ovom linkuu…

URBAN HOTELS

Play Video

POGLEDJAJ FILM...

GRADSKI HOTELI. MESTO GDE POČINJE ZDRAVLJE

Klubovi zatvorenog tipa, koji pored usluga koje se baziraju na programima relaksacije nude i zdravije opcije ishrane, tretmane i programe koji podižu energiju i elan za dnevne obaveze sve su popularniji a gradski hoteli su idealni za ovakve sadržaje, pa je pravo vreme da se upoznate sa mogućnošću dodatnog prihoda na ovaj način.
Razmislite o ovome. Investicijom u jednu hotelsku sobu od tridesetak kvadrata potrebno je uložiti izmedju 30.000 do 50.000 eura da bi ostvarili prihod od izdavanja izmedju 50 i 80 eura, odnosno 2 do 3 eura po satu. Da li ste zainteresovani da se upoznate sa mogućnostima koje vam mogu obezbediti pet do deset puta veći prihod na samo 8 kvadrata.

HEALING

Play Video

POGLEDJAJ FILM...

ZDRAVLJE KAO NOVA LUKSUZNA ROBA

Uobičajeno je da se wellness usluge baziraju na različitim tehnikama masaže, vežbama na fitness spravama ili joga programima. Medjutim wellness nudi mnogo više i pravo je vreme da se informišete o trendu koji privlaći goste koji su spremni da za sedmodnevne programe plate izmedju 4.000, 7.000 ili čak 40.000 eura. SAZNAJ VIŠE…

PERSONALIZED

Play Video

POGLEDJAJ FILM...

ZDRAVA HRANA NOVI TREND U HOTELIJERSTVU

Procene govore da će ovaj trend omogućiti zaradu od 11,5 milijardi dolara do 2025 i pravo je vreme da gostima za vreme boravka u vašem hotelu omogućite ne samo zdravije obroke već i ishranu koja će biti prilagodjena njihovim individualnim potrebama. Ovo nije naučna fantastika već realnost a kako bi to moglo da izgleda i u vašem hotelu, wellness, spa ili beauty centru, možete pogledati na ovom linkuu…

URBAN HOTELS

Play Video

POGLEDJAJ FILM...

GRADSKI HOTELI. MESTO GDE POČINJE ZDRAVLJE

Klubovi zatvorenog tipa, koji pored usluga koje se baziraju na programima relaksacije nude i zdravije opcije ishrane, tretmane i programe koji podižu energiju i elan za dnevne obaveze sve su popularniji a gradski hoteli su idealni za ovakve sadržaje, pa je pravo vreme da se upoznate sa mogućnošću dodatnog prihoda na ovaj način.
Razmislite o ovome. Investicijom u jednu hotelsku sobu od tridesetak kvadrata potrebno je uložiti izmedju 30.000 do 50.000 eura da bi ostvarili prihod od izdavanja izmedju 50 i 80 eura, odnosno 2 do 3 eura po satu. Da li ste zainteresovani da se upoznate sa mogućnostima koje vam mogu obezbediti pet do deset puta veći prihod na samo 8 kvadrata.

Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved