future wellness

QUANTUM WELLNESS

Unapredite poslovanje i podignite svoje usluge na viši nivo. Omogućite svojim klijentima personalizovane usluge i programe iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine.

Play Video

pogledajte film

FUTURE WELLNESS

quantum wellness

PRIPREMITE POSLAVANJE ZA BUDUĆNOST

Unapredite poslovanje i podignite svoje usluge na viši nivo.Omogućite svojim klijentima personalizovane usluge i programe iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine.

Uobičajeno je da se wellness usluge baziraju na različitim tehnikama masaže, vežbama na fitness spravama ili joga programima. Medjutim ekspanzija zdravstvenog turizma, velike investicije u wellness industriji i sve veći zahtevi korisinika za uslugama, tretmanima i programima koji umesto simptoma otklanjaju uzroke nameće potrebu za novim pristupom u sveri lepote i zdravlja. 

Play Video

pogledajte film..

novi trend u hotelijerstvu i wellness industriji

Postoji li bolji način da vas klijenti oduševljeno preporuče svojim prijateljima, od toga da im pomognete da budu zdravi i da se osećaju dobro. Koliko bi im život bio bolji i lakši bez uobičajenih zdravstvenih problema. A zamislite kada bi postojala mogućnnost da se telo zameni sa mnogo mladjim i zdravijim. Baš kao što se uz doplatu zameni stari model automobila za novije godiste! Zahvaljujući iskustvu integrativne i najnovim dostignućima kvantne medicine nešto slično vać danas možete ponuditi svojim klijentima.

PERSONALISED NUTRITION

HRANA JE VELIKI BIZNIS ALI JE PERSONALIZACIJA KLJUČ USPEHA

cellular health

Play Video

POGLEDAJ FILM

LEPOTA, ZDRAVLJE I PROCESI STARENJA POČINJU U ĆELIJI

Vaš izgled i zdravlje počinju na ćelijskoj membrani, tako da ukoliko zaista želite da usporite proces starenje ili da otklonite zdravsttene probleme, morate pronaći način da delujete na ćelijskom nivou. Citolozi dr Robert O. Becker i dr. Bjorn Nordenstrom, bivši predsjednik Nobelovog komiteta, otkrili su da gotovo sve akutne i kronične bolesti mogu biti uzrokovane smanjenjem napona ćelijske membrane.

PERSONALISED NUTRITION

Play Video

POGLEDAJ FILM

PERSONAlIZOVANA ISHRANA JE KLJUČ USPEHA

Godišnji odmor ili poslovni boravak u hotelu može biti zabavan, ali je često povezan sa previše hrane, pića, nedovoljno sna. Ovo je kod većine gostiju dovelo do toga da su se posle odmora osećali umornije, nego kada su došli. Zamislite da gostima hotela, klijentima wellness, spa, fitness centra ili zaposlenima u okolnim kompanijama, možete ponuditi potpuno personalizovanu ishranu. Ovo nije naučna fantastika već realnost, a kako to i praktično izgleda pogledajte na sledećem videu >>

Take an Easy First Step Today and Feel Better Tomorrow!

Ličn iskustvo je najbolji način za donošenje dobrih odluka i zato nas pozovite i zakažite svoj termin za besplatnu prezentaciju mogućnosti i prednosti našeg koncepta.

Energy Pod for Home

Energy Pod for centers

UREDJAJI SA KOJI NUDE SLIČNE USLUGE

VEMI

46,500 $
46,500 $
46,500 $
Previous
Next

Pure Wave VEMI ima za cilj ponovno punjenje i detoksikaciju ćelija u telu, što dovodi do obnovljene ravnoteže i podmlađivanja. To čini vibroakustičkom, elektromagnetskom i infracrvenom terapijom i namenjen je oponašanju dubokog meditativnog stanja. (Cena tretmana  99 USD / za 25 minuta )

MAGNESPHERE

55.000 $
35.000 $
13.000 $
Previous
Next

Riešite se hroničnog stresa tretmanima koji nude osećaj dubokog opuštanja. Autonomni nervni sistem (ANS) je direktno vezan za većinu hritičnih bolesti i vrlo je osetljiv na stres. Terapija magnetnom rezonancom može pomoći u balansiranju ANS-a, što ima za posledicu poboljšanja opšteg zdravlja. (Cene tretmana se kreću izmedju 60-100 USD/sat)

zdravlje kao nova luksuzna roba

Zbog trenutne situacije izazvane korona virusom, programi koji mogu uticati na zdravlje  postali su pravi hit. Za program koji podiže imunitet, za 7 dana u Švajcarskoj, potrebno je 4.150 CHF dok se programi regeneracije u trajanju od 21 ili 28 dana kreću od 13.000 pa do 30.000 eura. U Španiji u SHA wellness hotelu, cena sedmodnevnog programa namenjenog detoksikacij i mršavljenju je 4.900 eura, dok je u Clinique La Prairie u Švajcarskoj za sedmodnevne programe potrebno izdvojiti izmedju 17.000 i čak 40.000 CHF.

slične usluge u hotelima

GRAND RESORT BAD RAGAZ

SWITZERLAND

Previous
Next

HEALTH CHEC UP

CHF 3999.- FROM 3 DAYS

Trodnevni zdravstveni pregled u ovom hotelu svojim gostima nudi sveobuhvatnu analizu zdravlja i životnog stila. 

Koristeći različite analize i testove gosti hotela koji odaberu ovu opciju dobiće informacije o mogućim rizicima u pogledu zdravlja kao i savet kako ih otkloniti i kako se u budućnosti trebaju hraniti i živeti. Cena trodnevnog boravka i odgovarajuće analize u ovom hotelu u Švajcarskoj je 3.999 CHF. Saznaj više…

SHA WELLNESS CLINIC

SPAIN

Previous
Next

WEIGHT & DETOX

£5,725 pp-.- FROM 7 DAYS

Program je fokusiran na oporavak i unapredjenje zdravlja i vitalnosti putem ishrane i drugim terapijama sa ciljem stabilizacije metabolizma, smanjenje šećera u krvi, holesterola i korekciji težine.  

Cena ovog sedmodnevnog programa u prelepom hotelu u Španiji je 5.725 funti. Saznaj više…

Clinique La Prairie

SWITZERLAND

Previous
Next

rejuvenation

chf 40.000 – FROM 7 DAY

Koristeći holističke programe i inovativnu tehnologiju koji deluju na regeneraciju ćelija ova luksuzna klinka u Švajcarskoj, svojim klijentima nudi programe kojima će podići energiju i produžiti život.

Za ovaj sedmodnevni program potrebno je izdvojiti 40.000 franaka dok isti program koji je namenjen korporacijama koje svojim zaposlenima žele omogućiti ovakvu uslugu košta 90.000 eura za 5 osoba. Saznaj više…

FAQ - FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Osobe kojima bi naše usluge bile od koristi razmišljaju na sledeći način:

 • Osećam nedostatak energije i primećujem probleme kada konzumiram odredjenu hranu, pa me zanima koja hrana je optimalna za moju ishranu?
 • Želim da se osećam bolje i zdravije.
 • Želim usporiti starenje.
 • Želim uzeti zdravlje u “svoje ruke”, ali ne znam kako?
 • Želim saznati šta se dogadja sa mojim zdravljem?
 • Imao sam ofanzivnu terapiju i moram prikupiti energiju.
 • Osećam da mi je potrebno da “napunim baterije”.
 • Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
 • Želim razumeti šta je uzrok mojih problema i zašto sam dobio ovu bolest.
 • Želim drugo stručno mišljenje.
 • Želim koristiti i druge metode lečenja i dijagnostike.
 • Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
 • Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

PROFITABILNOST

 • H otelska soba od 30 kvadrata, u kojoj je uloženo 30 do 50.000 eura, od izdavanja donosi prihod između 50 i 100 eura dnevno, odnosno između 2 i 5 eura po satu. 
 • Quantum kapsula zauzima prostor od 2 kvadrata a prihod po satu je 5 do 10 puta veći.

ODNOS CENE I KVALITETA

 • Osnovni – SMART model  naše kapsule koristi inovativnu tehnologiju koja svojim korisnicima u samo jednom tretmanu obezbedjuje benefite koji bi imali tretmane u hiperbaričnoj komori, infracrvenom saunu, launge ležaljcima, vodenom krevetu ili infrasky tretmanu. 

UŠTEDE PROSTORA

 • Umjesto kućnog ljubimca, za instalaciju naše kapsule potrebna je samo jedna prostorija.

EKSKLUZIVANOST

 • Quantum kapsulu vaši potencijalni klijenti neće moći da pronađu i kupe kod Kineza niti na bilo kom drugom mestu jer će za svaku državu postojati samo jedan distributer.

ODRŽIVOST POSLOVANJA

 • Kombinacijom nekoliko marketinških strategija, period otplate investicija je između 4 i 12 meseci. U zavisnosti od modela, kapsule nude mogućnost prihoda po različitim osnovama, ali će ovom prilikom procenu raditi samo od tretmana u kapsulama. Ukoliko bi se samo dve osobe odlučile za paket od 7 tretmana u kaspuli, investicija bi se otplatila za 12 meseci. Ukoloko bi se dnevno samo tri sobe odlučile za jedan tretman, investicija bi se otplatila za manje od 4 mjeseca.

JEDINSTVENO ISKUSTVO ZA KLIJENTE

 • Uobičajeno je da se u efikasnost ili postojanje kontraindikacije nekog tretmana, uverimo tek nakon izvesnog vremena. Quantum Wellness nudi jedinstvenu mogućnost predviđanja efikasnsoti ili eventualnih kontraindikacija i pre sprovodjenja tretmana. Na ovaj način klijent donosi oduku na osnovu ličnog iskustva a ne na osnovu “zadovoljnih korisnika” kliničkih studija ili obećanja proizvođača. str
 • Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima se u nekim slučajevima otklanjaju simptomi zbog čega je sve veća potražnja za programima koji poput Quatum Wellnessa usluga i programa,  aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. 
 • Personalizovanim tretmanima, programima i proizvodima koji se prilagođuju svakoj osobi, nećete imati konkurenciju a gosti će vam se vraćati i rado vas preporučivati ​​prijateljima na društvenim mrežama.
SRPSKI BREND
 • Autor Quantum Wellness je Marina Luketina Šunjka
 
 • Za više informacija o mogućnostima prihoda i visine investicija, pogledajte na ovom linku…

MOGUĆNOSTI SARADNJE

NAŠE OBAVEZE 

 • Instalacija Kapsule sa odgovarajućim modulima 
 • Obuka osoblja koje će raditi u centru
 • Podrška u radu 
 • Obezbedjenje proizvoda koji se koriste kao podrška u sprovodjenju programa.

OBAVEZE PARTNERA

 • Adekvatan prostor za instalaciju kapsule prostor.
 • Marketing kojim će obezbediti klijente.

 

PROCENA PRIHODA I VISNA INVESTICIJE 

Quantum Wellness koncept nudi visoko profitabilan i održiv biznis. Kombinacijom nekoliko marketinških strategija, period otplate investicija je između 8 i 15 meseci. U zavisnosti od modula koji se implementiraju, Quantum Wellness nudi mogućnost prihoda po različitim osnovama. Ovom prilikom prezentivaćemo prihod samo od tretmana. 

Ukoliko se uz korišćenje naše inovativne marketinške strategije, nedeljno samo dve osobe odluče za paket od 7 tretmana u kaspuli, investicija bi se otplatila za 12 meseci. Ukoloko bi se dnevno samo tri sobe odlučile za jedan tretman, investicija bi se otplatila za manje od 4 mjeseca.

Za više informacija o mogućnostima prihoda i visine investicija, pogledajte na ovom linku… 

U ovoj opciji partner kupuje MASTER licencu kojom dobija eksluzivnost za šitenje biznisa na odrednoj teritoriji (gradu ili državi)

Partner obezbedjuje prostor i osoblje dok 4 LIFE BIDESIGN obezbedjuje kapsule i vrši obuku i podršku za sprovodjenje biznisa.

Procena prihoda i informacije o visini investicije pogledajte na ovom linku… 

Kontaktirajte nas za više informacija.