quantum pod

Optimum Nutrition Analyzer

quantum zone

INOVATIVAN SISTEM ZA PROCENU OPTIMALNOG NAČINA ISHRANE

HRANITI SE ZDRAVO DOK STE NA ODMORU SADA JE MOGUĆE

Godišnji odmor ili poslovni boravak u hotelu može biti zabavan, ali je često povezan sa previše hrane, pića, nedovoljno sna. Ovo je kod većine gostiju dovelo do toga da su se posle odmora osećali umornije, nego kada su došli. Način života, povećanje hroničnih bolesti i hroničan stres, danas su doveli do toga da je sve više ljudi na ivici fizičkog i emocionalnog stresa, zbog čega su potrebe za novim zdravim, hotelskim sadržajima i uslugama sve veće.

Zamislite da svojim gostima za vreme odmora ili poslovnog seminara, možete ponuditi personalizovanu ishranu i programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. 

Zahvaljujući tehnologiji koju posedujemo, u mogućnosti smo da za svaku osobu dizajniramo optimalan način ishrane i programe sa ciljem detoksikacije, mršavljenja, povećanju energije ili imuniteta. Sve procedure sprovode se u inovativnoj kapsuli dok je klijent udobno smešten u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji i potpuno su neinvazivne i prijatne. Kompletnu proceduru koja se sprovodi u našem centru u Qataru, možete pogledati na ovom videu. >>

Play Video
pogledaj film

Zamislite da vašim gostima u hotelu, zaposlenima ili klijentima vašeg centra, možete ponuditi hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama. Zahvaljujući tehnoligiji kvantnih kapsula u mogućnosti smo za svaku osobu dizajnirati optimalan način ishrane. Nakon dolaska u centar klijent u našoj inovatIivnoj kapsuli prolazi proceduru skeniranja. Nakon skeniranja dok se klijentu uz jedan funkcionalni obrok prezentuju mogućnosti koje mu stoje na rasploganju, u našem matičnom centru se analiziraju dobijeni rezultati a zatim i pravi paket sa odgovarajućim proizvodima i hranom koju će odneti kući. Procedura skeniranja radi se samo jednom i potpuno je neinvazivna a mogu je sprovoditi i trudnice.  Kompletnu proceduru koja se sprovodi u našem centru u Qataru pogledajte na ovom videu.

Play Video
pogledaj film

SAZNAJTE I OVO....

PRIPREMITE POSLOVANJE ZA NOVI TREND U hotelijerstvu i WELLNESS INDUSTRIJI

Wellness ne znači samo usluge koje se baziraju na različitim tehnikama masaže, treniranje na fitnness spravama, joga ili spa progarami. To je mnogo kompleksniji pojam koji zanima sve veći broj i vaših gostiju. Britanska hotelska grupa Inter Continental pokrenula je  novi lanac hotela za putnike koji žele da žive i hrane se zdravo dok su na putovanju. Swisshôtel u Berlinu nudi čitavu paletu rešenja onima koji imaju problema sa snom. Tu su terapija svetlom, brza dremka  na posebno dizajniranim ležaljkama, kao i simulator planinskog vazduha.

vi ste jedinstveni i zato konzumirajte hranu i proizvode koji vama odgovaraju

Potreba za personalizovanim proizvodima, uslugama a naročito ishrani koje će biti prilagodjene potrebama svakog klijenta prisutna je u svim sverama wellnessa pa je čak centralna tema prošlogodišnjeg Global Wellness Summita bila personalizacija ishrane. Hotelski lanci u svoje ponude sve više uvode zdravije opcije u pogledu ishrane a koncept Healthy hotela postao je globalni trend i sve više postaje standard u svetskom hotelijersvu.

omogućite personalizovanu ishranu gostima u vašem hotelu

Zamislite da svojim gostima za vreme odmora ili poslovnog seminara, možete ponuditi personalizovanu ishranu i programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja.

Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved