Health at the Cellular Level

Quantum Wellness koncept

Mislite na vreme

Umesto da se oslanjate samo na konvencionalne pristupe kojima se u većini slučajeva samo ublažavaju simptomi, razmislite o mogućnosti da pronadjete rešenje koje će otkloniti osnovne uzroke vaših problema. Quantum Wellness koncept fokusira se na zdravlje na ćelijskom nivou, a ne samo na simptome i spoljašnji izgled čime se postižu mnogo bolji rezultati. Evolucija se odvija upravo sada i vi ste medju prvima koji imaju priliku da se upoznaju sa ovom mogućnošću. Quantum Wellness bukvalno menja sve ono što znamo u pogledu zdravlja i pravilne ishrane.

Marina Luketina Šunjka

AUTOR QUANTUM WELLNESS PROGRAMA

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

Marina je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Dr Bojana Kuzeljević

quantum wellness centar - zlatibor

Bojana Kuzeljević je doktor medicine sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti primarne zdravstvene zaštite. Već tokom studija uviđa ograničenja sa kojima se susreće klasična medicina, zbog čega, već tada, počinje da traga za odgovorima i u drugim, komplementarnim, granama medicine. 

Usledilo je višegodišnje izučavanje homeopatije i holističkog pristupa čoveku i bolesti.  I sama suočena sa bolešću za koju klasična medicina ne zna uzrok, i nema lek,  počinje njena dublja potraga za uzrokom vitiliga, ali ne samo na telesnom, već i na emocionalnom, umnom i duhovnom nivou. Put je dalje odveo u svet reikija, u kome dobija mnoge odgovore na pitanja o našoj duši. Osim toga, inspirisana radom Lujze Hej, shvata važnost svake naše misli i reči, i postaje licencirani HYL trener. Ulaskom u svet kvantne medicine konačno dobija odgovor na pitanje „zašto“.

 Kao mama troje dece, i gajeći ljubav prema pedijatriji još od studentskih dana, krenula je tim putem, ali je život ponovo podsetio na to da nije nužno da dobijemo sve što želimo, ali da nam uvek daje ono što nam je potrebno, a to su često dve vrlo različite stvari.

 Pojava korone i spoznaja da bolest nije nikakva kazna, već samo poziv na promenu, dovode do odluke da otvori centar, i tako na jednom mestu objedini sva svoja znanja i veštine. Svojim pacijentima ona je , pre svega, prijatelj i čvrsta podrška na njihovom putu promene ka zdravlju i ličnoj sreći.

 „ Ako želite da otkrijete tajnu Svemira, mislite o energiji,vibracijama, frekvencijama…“

– Nikola Tesla-

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 10 20 702

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE HOLISTIC CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Call us at +974 3058 58 58