NUTREE – 21ST CENTURY HEALTHCARE
Play Video

Nutree centar u Qataru  po svom sadržaju i dizajnu jedinstven je kocept holističkog centra i kluba. Nutree centar u svom sastavu pored naše kapsule ima: prodavnicu, restoran, gym za decu i kapsule u kojima se može trčati u vodi.

Ovo je mesto na kojem ne morate žrtvovati svoj društveni život da biste dali prednost svom zdravlju. Klub je mesto za učenje i opuštanje, ali i mesto koje nudi mogućnost da malim promenama u načinu ishrane i prijatnim tretmanima unapredite svoje zdravlje i predupredite mnoge estetske i zdravstvene probleme pre pojave simptoma.

Zamislite da tokom radnog vremena nakon što odremate, eliminišete stress i napunite se energijom u futurističkoj kapsuli, imate mogućnost i da konzumirate hranu koja je 100% prilagodjena potrebama vašeg organizma. Ovu mogućnost u poslovnom centru Qatara (Lusail Smart City)  svojim klijentima nudi Nutree holistic centar. Jednom mesečno radi izrade optimalnog plana ishrane i programa za kontrolu stresa i nivoa energije klijenti prolaze proceduru skeniranja. Kompletna procedura sprovodi se u inovativnoj high tech kapsuli dok je klijent udobno smešteni u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji. Na osnovu dobijenih rezultata klijenti imaju mogućnost da svakodnevno u kaspuli sprovode power nap, recharge i anti stress tretane dok im se u kuhinji sproma obrok. Kompletnu proceduru kroz koju klijent prolazi možete pogledati na ovom videu

Play Video