innovative health & wellness concept

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

pogeledajte video

innovative health & wellness concept

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

pogledajte film

QUANTUM WELLNESS

innovative health & wellness concept

Svaka je osoba jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo da nadjete svoj put i rešenja koja će odgovarati samo Vama.

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Trenutno je doktorant na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu.

 Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

 

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.

Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Play Video

Marina Luketina Šunjka

autor quantum wellness programa

Nakon više od 10 godna razvoja i usavršavanj odlučili smo da kroz B2B model saradnje, Quantum Wellness koncept ponudimo svima koji žele da usluge podignu na viši nivo i koji svojim klijentima žele da omoguće jedinstveno iskustvo. Trenutno naše usluge i programe možemo ponudti na tri lokacije. U našem matičnom centru u Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 10 20 702

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Call us at +974 3058 58 58

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a obzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, pozivamo vas da nas posetite i upoznate se sa mogućnostima i prednostima Quantum Wellness koncepa.

4LIFE BIODESIGN D.O.O

BEOGRAD. RESAVSKA 11

Kontakt mob +381 63 10 20 702