HOTEL BUKET

HOTEL KOJI BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU

Godišnji odmor ili poslovni boravak u hotelu može biti zabavan, ali je često povezan sa previše hrane, pića, nedovoljno sna. Ovo je kod većine gostiju dovelo do toga da su se posle odmora osećali umornije, nego kada su došli. Način života, povećanje hroničnih bolesti i hroničan stres, danas su doveli do toga da je sve više ljudi na ivici fizičkog i emocionalnog stresa, zbog čega su potrebe za novim zdravim, hotelskim sadržajima i uslugama sve veće.

Zamislite da za vreme odmora ili poslovnog seminara u hotelu u kojem ste smešteni, možete da sprovodite programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. Posle naših centara u Beogradu i Dohi, ova mogućnost  dostupna je i gostima hotela Buket na Zlatiboru.

Dr Bojana Kuzeljević

DR BOJANA KUZELJEVIĆ

Bojana Kuzeljević je doktor medicine sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti primarne zdravstvene zaštite. Već tokom studija uviđa ograničenja sa kojima se susreće klasična medicina, zbog čega već tada počinje da traga za odgovorima i u drugim, komplementarnim, granama medicine.

Usledilo je višegodišnje izučavanje homeopatije i holističkog pristupa čoveku i bolesti. I sama suočena sa bolešću za koju klasična medicina ne zna uzrok, i nema lek, počinje njena dublja potraga za uzrokom vitiliga, ali ne samo na telesnom, već i na emocionalnom, umnom i duhovnom nivou. 

Put je dalje odveo u svet reikija, u kome dobija mnoge odgovore na pitanja o našoj duši. Osim toga, inspirisana radom Lujze Hej, shvata važnost svake naše misli i reči, i postaje licencirani HYL trener. Ulaskom u svet kvantne medicine konačno dobija odgovor na pitanje „zašto“.


Kao mama troje dece, i gajeći ljubav prema pedijatriji još od studentskih dana, krenula je tim putem, ali je život ponovo podsetio na to da nije nužno da dobijemo sve što želimo, ali da nam uvek daje ono što nam je potrebno, a to su često dve vrlo različite stvari.


Pojava korone i spoznaja da bolest nije nikakva kazna, već samo poziv na promenu, dovode do odluke da otvori centar, i tako na jednom mestu objedini sva svoja znanja i veštine. Svojim pacijentima ona je , pre svega, prijatelj i čvrsta podrška na njihovom putu promene ka zdravlju i ličnoj sreći. 

„ Ako želite da otkrijete tajnu Svemira, mislite o energiji,vibracijama, frekvencijama…“– Nikola Tesla-

MOGUĆNOSTI CENTRA

PROCEDURA

Ako ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svojoj ishrani i zdravlju, Quantum Wellness vam nudi priliku da uradite nešto dobro za sebe.

Nakon neformalnog upoznavanja, zajedno ćemo definisati ciljeve koje želite postići, analiziraćemo vaše zdravlje na osnovu vaše medicinske dokumentacije i dosadašnjih navika u pogledu ishrane, a zatim ćemo vam predstaviti mogućnosti i prednosti Quantum Wellness koncepta.
Sve dijagnostičke i terapeutske procedure koje se sprovode u okviru Quantum Wellness programa su prijatne, i obavljaju se u inovativnoj kapsuli, dok ležite u položaju koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji.
Nakon dugogodišnje prakse i usavršavanja dizajnirali smo SMART PROGRAME koji su, posle centara u Beogradu i Dohi (Qatar), sada dostupni i u hotelu Buket na Zlatiboru.
NAPOMENA:
Quantum Wellness programe sprovode isključivo licencirani lekari i nutricionisti koji su prošli Quantum Wellness obuku. Hardveri i softveri koji se koriste u Quantum Wellness dijagnostičko – terapeutskim procedurama poseduju dokumentaciju koja zadovoljava medicinske standarde Evropske unije i zemalja proizvodjača, i koji imaju sertifikate da je rad na njima bezbedan.

PROGRAMI

Bez obzira da li je u pitanju program prevencije ili je u pitanju neki estetski ili zdravstveni problem za svakog klijeta dizajniramo potpuno idndividalni program koji će se bazirati na funkcionalnoj proceni.

Moderna medicina u većini slučajeva bazira se na biohemijskim procesima i farmaceutskim lekovima, ali najnovija istraživanja otkrivaju ogromnu važnost energije i medjućelijske komunikacije u procesima starenja i izlečenja.
Ova medjućelijska komunikacija obavlja se specifičnim ćelijskim jezikom i predstavlja „informativni softver“, koji aktivira „energetski hardver“ vašeg organizma. Kada je ta energija blokirana, informacije se takođe blokiraju i vaše telo prestaje funkcinisati onako kako bi trebalo.

Zahvaljući tehnologiji koju poseduje naša kaspula, sada je moguće, ne samo “čitati” i meriti energetske parametre ćelija, već je moguće i uticati na hjih, kako bi aktivirali prirodnu sposobnost samoizlečenja.

U okviru “SMART” programa nudimo sledeće opcije:

  • “SMART – DETOX PROGRAM – namenjen detoksikaciji organa i organskih sistema.
  • “SMART – WEIGHT LOSS PROGRAM – namenjen regulisanju telesne težine.
  • “SMART – RECHARGE PROGRAM – namenjen podizanju energije, alkalizaciji, redukciji stresa i podizanju imuniteta.

Za više informacija pogledajte ovaj link.

POJEDINAČNE USLUGE

Svaka je osoba jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem, a mi smo tu da vam pomognemo da nadjete svoj put i rešenja koja će odgovarati vašim potrebama i mogućnostima.

 

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako, a obzirom da je lično iskustvo najbolji način da donesete ispravne odluke, pozivamo vas da nas posetite i upoznate se sa mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju. Trenutno Quantum Wellness programe možemo ponuditi na tri lokacije.

Za više informacija kontaktirajte centar.

LOKACIJE

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Previous
Next
Kontakt mob +381 63 10 20 702

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Previous
Next
Kontakt mob +381 63 70 411 69

QATAR - DOHA

NUTREE HOLISTIC CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Previous
Next
Call us at +974 3058 58 58

BEOGRAD

HOTEL HELVECIJA

Play Video

POGLEDAJ FILM

Previous
Next

ZLATIBOR

HOTEL BUKET

Play Video

POGLEDAJ FILM

Previous
Next

QATAR - DOHA

NUTREE HOLISTIC CENTER

Play Video

POGLEDAJ FILM

Previous
Next
Quantum Wellness
Copyright © 2021 Powered by Quantum Wellness. All rights reserved