Vreme je za

POKLONE

Obradujte svoje prijatelje i osobe do kojih vam je stalo.

U godini kada proslavljamo dvadesetogodišnjicu rada odlučili smo da svojim klijentima kroz Quantum Wellness članstvo omogućimo posebne pogodnosti za usluge i programe u hotelu Buket. 

Nakon što se registrujete poslaćemo vam informcije o mogućnostima koje vam stoje na raspolaganju.

Upišite vaše podatke

Prijavite se za našu poklon ariticu i odaberite uslugu koja će odgovarati vašim potrebama

Ova kartica nudi vam mogućnost da izaberete bilo koju uslugu iz oblasti funkcionalne “dijagnostike”,  i da po ceni jedne dobijete besplatno još jednu uslugu iz oblasti funkcionalne dijagnostike za osobu koja je došla sa vama. 

Naša poklon kartica nudi vam mogućnost da saznate informacije koje mogu značajno uticati na vaše buduće odluke u pogledu zdravlja i ishrane i pravo je vreme da iskoristite ovu mogućnost. 

Poklonite našu karticu osobi do kojih vam je stalo i omogućite joj da sazna važne informacije o svom zdravlju i kako je njihov dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje.

Ova karitica Vama i još jednoj osobi nudi mogućnost da saznate informacije koje mogu značajno uticati na buduće odluke u pogledu zdravlja i ishrane.

Naručite poklon karticu već danas i uštedite 20%. Poslaćemo vam karticu na vašu adresu a vi će te pri njenom preuzimanju umesto 6.000 rsd platiti samo 4.800 rsd. 

 

Ova ponuda je vremenski ograničena

Nakon što se registrujete poslaćemo vam kod kartice na mail. Na ovom linku pogledajte mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.

Upišite vaše podatke