procedura

Bez obzira što je klasifikovano preko 10.000 bolesti, u večini slučajeva mehanizam njihovog nastanka je isti i zato je vrlo važno da se upoznate sa tim faktorima pre nego što preduzmete bilo koji oblik terapije ili lečenja.

Razumevanje kako funkcioniše vaš organizam i koji su ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procese starenja, prvi je korak i preduslov sprovođenja bilo kojeg tretmana ili programa u Quantum Wellness centrima. 

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete.

 

prvi korak

Kontaktirajte nas i zakažite termin. Dolaskom u naš centar, nakon neformalnog upoznavanja zajedno ćemo definisati ciljeve koje želite postići, analiziraćemo vaše zdravlje na osnovu vaše medicinske dokumentacije i dosadašnjih navika u pogledu ishrane a zatim ćemo vam prezentovati mogućnosti, prednosti ali i ograničenja Quantum Wellness koncepta.

drugi korak

Upoznaćemo vas sa mogućnostima i uslovima korišćenja usluga i programa, a zatim ukoliko procenite da nam možete pokloniti poverenje, kroz jednu inicijalnu funkcionalnu procenu, saznaćete važne informacije o svom zdravlju. Screening je prijatan, neinvazivan, bez bilo kakvih kontraindikacija i obavlja se u inovativnoj kapsuli, dok ležite u položaju koji vam daje osećaj sličan onome u nultoj gravitaciji. 

treći korak

Obzirom da je razumevanje, kako nastaje bolest i koji su ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procese starenja, veoma važni u sprovođenju naših programa, pozivamo vas da odgovore na ova pitanja saznate u prijatnom ambijentu našeg centra. I ne samo to, na ovim druženjima imaćete priliku da dok uživate u kolaču bez griže savesti, saznate kako smanjiti žudnju za šećerom ili smršati trejnooooo.

LUNCH & LEARN!

uzmite zdravlje u svoje ruke

Pridruzite nam se u ucenju o stvarima za koje obično nikada nemate vremena

Kroz naš inovativan koncept Lunch & Learn druženja, imate mogućnost da saznate informacije koje ce zauvek promeniti način na koji razmišljate o svom zdravlju i ishrane. Program podrazumeva predavanja u prijatnom ambijentu našeg centra gde će te imati priliku da degustirate hranu u kojoj možete da uživate bez brojanja kalorija i griže savesti. Želite li saznati šta možete očekivati?

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

Dobrodošlica uz jedan zdrav napitak i neformalno upoznavanje.
Priča o zdravlju uz funkcionalni obrok i desert.
Odgovori na vaša pitanja. 

Napomena!

Molimo vas da pre nego što se prijavite, definišete pitanja na koje želite odgovor i da se prijavite za jednu inicijalnu procenu vašeg zdravlja. kako bi na osnovu realne procene vašeg zdravlja, mogli da vam damo što bolje odgovore na vaša pitanja. Zahvaljujući kartici koju ste dobili, ova usluga je za vas besplatna.

lunch WITH BENEFITS

LUNCH AND LEARN!

functional food

lunch WITH BENEFITS

odaberite opciju koja odgovara vašim potrebama

PRESTANITE GLADOVATI - POČNITE JESTI

Da li ste se ikada zapitali kako je moguće da i pored tehnologija koja su nam omogućila let na mesec i dešifrovanje genoma, procena optimalne ishrane bazira se na merenjima težine, visine i obima struka Zašto je to tako i da li postoji neko drugo rešenje možete saznati na ovom predavanju

UŽIVAJTE U KOLAČIMA BEZ GRIŽE SAVESTI

Ako su kolači “nešto čega se teško odričete ovo predavanje je idealno za vas. Na vama je da dodjete i da odaberete desert koji je povašoj meri, ostalo prepustite nama.

ZDRAVE NAVIKE KOJE I NISU BAŠ ZDRAVE

Pokušavate da jedete pravilno planiranjem obroka i kupovinom suplemenata. Vodite računa o spavanju i redovno vežbate ali ipak vaše zdravlje i enerrgija nisu onako kako bi želeli. Ali šta ako se ispostavi da vam način ishrane i suplementi koje pijete prave više štete nego koristi.

GUBITAK TEŽINE KOJI TRAJEEEE

Saznajte tajnu za održivi gubitak težine. Saznajte više o zabludama i marketinškim trikovima zbog kojih dijete nisu rešenje za vaš problem. Prestanite da brojite kalorije i počnite ponovo da uživate u vašoj omiljenoj hrani.

lunch WITH BENEFITS

suština života

Sreća nije nagrda-ona je posledica a patnja nije kazna – ona je rezultat. Celoga života jedete hranu u kojoj uživate i koja zadovoljava vaše gustativne receptore. Vreme je da počnete da razmišjate o svojim ćelijama i šta je to što one žele

na našim druženjima možete saznati i ovo!

 • Hrana za vaše ćelije Šta je to?
 • Šta je suština života?
 • Od čega zavisi dužina života?
 • Kako da pronadjete odgovore na vaše simptome?
 • Da li je moguće komunicirati sa svojim telom?
 • Vaše telo već zna koja hrana mu odgovora, sada to možete saznati i vi, a kako saznaćete na ovom predavanju.
 • Na ovim predavanju pored interesantnih informacija iz oblasti zdravlja imaćete mogućnost da saznate kako vaša omiljena hrana deluje na vaše zdravlje.
 • Ukoliko vas više zanima da li vitamini ili dodaci ishrane koje koristite, deluju ili samo bacate novac, ovo predavanje je odličan izbor.
 • Ako želite saznati koji su ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja prijavite se za ovo predavanje.
 • Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili probleme sa probavom? Ovo je znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom, a kako saznaćete na ovom predavanju.
 • Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu oglašavanja došao kraj zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje su u mogućnosti da predvide kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.
 • Na ovom predavanju imaćete mogućnost ne samo da se upoznate sa ovom tehnologijom već će te imati priliku da i sami proverite kako to funkcioniše. Ponesite sa sobom nekoliko uzoraka kako bi se i lično uverili da li proizvodi koje koristite deluju ili ne.
 • Kako odabrati u moru kontradiktornih informacija u pogledu ishrane?
 • Kako povećati energiju i elan za obavljanje svakodnevnih obaveza malim promenama u načinu ishrane?važnost sna i kako ga poboljšati?
 • Kako preduprediti  kardiovaskularne bolesti?
 • Kako hrana utiče na vaše raspoloženje?
 • Kako smanjiti žudnju za šećerom?
 • Kako zaštiti vid od štetnog uticaja monitora i telefona?
 • Ishrana za mozak.
 • Saznajte koje su alternative za Junk Food i nezdrave grickalice?
 • Kako smanjiti potrebu za kofeinom i energetskim pićima?
 • Šta je Super Food?
 • Row Food ili Slanina?
 • Kako preduprediti dijabetes i kako jesti kada ga već imate?
 • Kako smanjiti napetost mišića i bolove vratu i zglobovima?
 • Ideje za pripremu zdravih obroka / demonstracija i degustacija.
 • Kako da napravite zdrave slatkiše za svoju decu (i sebe)?
 • Kako da smršate trajno uživajući u svojoj omiljenoj hrani.

često postavljana pitanja

Zašto je važno da se informišete o mogućnostima koncepta pre nego donesete odluku da koristite naše usluge ili nam se pridružite i postanete član Quantum Wellness zajednice?

Samo ako shvatate kako nastaje bolest, koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i ako ste razumeli mogućnosti, prednosti ali i ograničenja našeg koncepta, bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete. 

Upravo iz ovog razloga naš inovativni program edukacija kroz Launch and Learn druženja, prvi je korak i preduslov sprovođenja bilo kojeg tretmana ili programa u Quantum Wellness centrima.

 

 • Prezentaciju koncepta i proceduru  skeniranja sprovode osobe koje su nakon praktične i teoretske obuke u našem centru dobile licencu za rad na kapsuli.
 • Analizu rezultata, procenu optimalnih programa u kapsuli sprovodi medicinsko osoblje koje je nakon obuke dobilo sertifikat i licencu za ovu vrstu delatnosti.
 • Izradu individualnih programa sprovode isključivo licencirani lekari i nutricionisti koji su na Quantum Wellness akademiji prošli obuku za izradu nutritivnih i  programa nemenjenih detoksikaciji i alkalizaciji.

Quantum kapsula je osnova Quantum koncepta i zamišljena je kao mesto gde klijenti na jednom mestu mogu sprovoditi istovremeno nekoliko  dijagnostičko terapeutske procedure. Dijagnostički moduli koje kapsula poseduje nude mogućnost nekoliko stotina izveštaja koji su često neophodni da za vas napravimo program koji će biti u stanju da vašem organizmu pomogne da aktivira procese koji će aktivirati isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.

Terapeutski moduli nude mogućnost delovanja na uočene nepravilnosti uz pomoć različitih tretmana. Sve dijagnostičko terapeutske procedure u kapsuli su vrlo prijatne i bez bilo kakvih kontraindikacija. 

Tehnologije koje se koriste u našim kapsulama, baziraju na inovativnim dostignućima u oblasti biofizike i bioinformatike.

Dijagnostički moduli u zavisnosti od informacija koje je potrebno saznati baziraju se na elektro dermalnoj provodljivosti, varijabilnost srčane frekvencije, bio-rezonanci ili  spektrofotometriji dok se terapeutski moduli svrstavaju u oblast Energetske, Bio-rezonantne, Mikro-rezonantne talasne i Mikro – generatorske informacione medicine. 

Dijagnostika se bazira na tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko senzora, koji sa određenih delova tela, brzinom od 500 milisekundi, prenose informacije o funkciji organa na PC, gde ih softver analizira, a zatim, se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

Procedura skeniranja traje 15 do 20 minuta,  potpuno je neinvazivna a vrši se preko senzora koji se povezuju sa određenim zonama na telu. 
Rezultat merenja i predlog za dalje korake, biće vam u roku od 24 sata poslati na vaš mail.

Ukoliko želite stručnu analiza rezultata i konsultacije u vezi vašeg estetskog ili zdravstvenog problema, na ovom linku možete zakazati svoj termin za konsultacije.

Hardveri i softveri koji se koriste u Quantum Wellness dijagnostičko terapeutskim procedurama, zadovoljavaju medicinske standarde Evropske unije, i maju sertifikate da je rad na njima bezbedan. 

U radu ne koristimo jeftine uređaje koji se nude na internetu. 

Problem kod ovih uređaja je što su u pitanju jeftine kopije, koji su vizuelno identični originalnim ali koji nam na žalost daju rezultate koji nisu validni i koji dovode u zabludu i one koji ih koriste u radu sa klijentima. Razmislite da li bi poklonili poverenje da vas leči osobi koja ima lažnu diplomu lekara ili šta možete očekivati od leka koji vam je preporučen na osnovu merenja pritiska ili šećera u krvi na kineskoj kopiji i koji daje pogrešne vrednosti.  

Kada je u pitanju ishrana, pronalaženje informacija na internetu, saveti osobe koja je strastveni zagovornik zdravog života i koja se samostalno edukuje, često ima smisla, ali ako je u pitanju auto imuna bolest, dijabetes, kancer ili preterana gojaznost, preporuka je da odaberete osobu koja ima dugogodišnje iskustvo i koja je medicinski obrazovana.

 • Cena pojedinačnih predavanja iznosi iznosi 30 eura.
 • Prijavom na 4 predavanja na poklon se dobija besplatna funkcionalna procena zdravlja kao i mogućnost da na ovim predavanjima izmedju ostalog od autora programa dobijete odgovor na vaša pitanja modok cena za 4 Launch & Learn predavanja iznosi 15.000 RSD, koliko i jedan sat konsultacija sa autorom programa. Ukoliko ste dobili našu poklon karticu prvo predavanje je besplatno i na njemu, pored vrednih informacija u oblasti života, ishrane i zdravlja imate mogućnost da dobijete odgovor i na vaše pitanje. 
 • Ukoliko se odlučite za 
 • Samo osobe koje su prisustvovanjem na ovim upoznate sa mogućnostima, prednostima i ograničenjima imaju mogućnost da da se prijave i koriste naše usluge i programe.
 • Lunch and Learn program se sastoji od 4 predavanja koji će vam omogućiti da se na lako razumljiv način upoznate sa ključnim faktorima od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja.
 • Cilj prvog predavanja je da se saznate i razumete značaj personalizacije, šta je svakodnevno potrebno organizmu da bi PRAVILNO funkcionisao. (Na predavanju necemo govoriti o stvarima koje 90 % ljudi već zna, već o onome sto se ne uči u skoli i sto je  skoro nemoguće izguglati na internetu) Saznaćete koji su kljucni faktori od kojih zavisi zdravlje, šta je to sto vam lekari ne govore i još mnogo toga.
 • Kartica koju ste dobili pored besplatnog predavanja omogućila vam je i besplatnu funkcionalnu procenu zdravlja. Nakon skeniranja u našoj inovativnoj kapsuli saznaćete kako je vaš način ishrane i života uticao na vaše zdravlje, saznaćete gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma i da li postoje predispozicije za razvoj nekih estetskih i zdravstvenih problema.

Nakon predavanja nećemo vas dovoditi u neprijatnu situaciju tako što ćemo vas ubeđivati da nešto kupite ali ukoliko sami procenite da je ono što radimo dobro, možete nam se pridružiti i postati deo Quantum Wellness zajednice.

Samo osobe koje su kroz naš Launch and Learn, inovativni program edukacija, upoznate sa mogućnostima, prednostima ali i ograničenjima, imaju mogućnost korišćenja usluga i programa kroz neku od opcija članstva.

 • Učlanjenje u klub je jednokratno i iznosi 50 eura.
 • Članovi kluba ostvaruju popust na usluge, programe i proizvode izmedju 20% i 50%

Procedura skeniranja u kapsuli potpuno je neinvazivna a vrši se preko senzora koji se povezuju sa određenim zonama na telu dok ležite u položaju, koji nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji.
Rezultat merenja i predlog za dalje korake, biće vam u roku od 24 sata poslati na vaš mail.

Ukoliko želite stručnu analiza rezultata i konsultacije u vezi vašeg estetskog ili zdravstvenog problema, možete zakazati svoj termin za konsultacije.

 

Obzirom da je funkcionalna, BRS, EPD dijagnostika i terminologija koja se u ovoj oblasti koristi malo poznata, pokušaćemo da vam pomognemo da se lakše snađete u pregledu odabira i cena usluga koje nudimo.

Predlažemo vam, da prvo na ovoj stranici pogledate da li je Quantum Wellness prava stvar i ono što vam zaista treba a zatim ako je ono što ste saznali za vas ok, na ovoj stranici popunite jedan kratak upitnik koji ce  nam omogućiti da saznamo bar osnovne informacije o vama.

Na osnovu ovih informacija,  predložićemo vam nekoliko opcija za koje smatramo da bi u ovom trenutku odgovarale.
Ukoliko vam se naš predlog dopadne ili želite još informacija, predložićemo vam nekoliko termina za sastanak, na kojem vas možemo upoznati sa ostalim detaljima Quantum Wellness programa.

Za više informacija o mogućnostima funkcionalne dijagnostike i cenama ovih usluga, možete pogledajte na ovom linku….