Upgrade your health

IT'S TIME TO CHANGE

Play Video

play VIDEO

IT'S TIME TO CHANGE

UPGRADE YOUR HEALTH

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

uzmite zdravlje u svoje ruke

Iskoristite karticu koju ste dobili i saznajte važne inforamaicje o svom zdravlju.

Da li ste znali da naš organizam poseduje sve što je potrebno za samoizlečenje? Da poseduje urođenu inteligenciju i program koji prikuplja i obrađuje informacije iz višeslojnih komunikacijskih mreža tela i da savršeno zna šta treba da uradi, kojim organima je potrebna pomoć i njima šalje obnavljajuću energiju i instrukcije održavajući stanje zdravlja bez da mi to želimo ili ne? Ako je sve tako savršeno zašto se uopšte razboljevamo, gde pravimo greške i zašto je to tako?

Jednostavno, nemamo prave informacije i dokle god je tako farmaceutska industrija i oni kojima se često i obraćamo za pomoć,  mogu da manipulisati sa nama, nudeći nam rešenja kojima se postižu samo privremena rešenja i od kojih u većini slučajeva samo oni imaju koristi. Šta je rešenje?

REŠENJE  – Edukujte se i uzmite zdravlje u svoje ruke!

Razumevanje kako funkcioniše vaš organizam i koji su ključni faktori koji utiču na zdravlje i procese starenja, predstavlja prvi korak i preduslov za sprovođenje bilo koje terapije ili programa.

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete.

Druga važna stvar je činjenica da estetski i zdravstveni problemi nisu posledica samo jednog faktora već su rezultat složenih procesa koje je potrebno razumeti pre nego što se počnemo bilo koju terapiju. 

Nagomilani stres savremenog života, pogrešan način ishrane, negativni emocionalni naboj, ogromno opterećenje slobodnim radikalima, štetne navike i toksično životno okruženje, dovode do sistematskog slabljenja prirodne inteligencije tela i do pojave energetskog haosa u meridijanskom sistemu. U jednom trenutku, negativni uticaju prevazilaze sposobnost organizma za samoregulaciju i bolest počinje da se razvija a da mi nismo toga svesni.

 

Design Your health

PROCEDURA I ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

procedura

 • Nakon neformalnog upoznavanja zajedno čemo definisati ciljeve koje želite postići, analiziraćemo vaše zdravlje na osnovu vaše medicinske dokumentacije i dosadašnjih navika u pogledu ishrane a zatim ćemo vam prezentovati mogućnosti i prednosti Quantum Wellness koncepta.
 • Samo osobe koje su upoznate sa quantum wellness konceptom i mogućnostima, prednostima ali i ograničenjima, imaju mogućnost korišćenja usluga i programa kroz neku od opcija članstva a zatim ukoliko procenite da nam možete pokloniti poverenje, kroz jednu inicijalnu funkcionalnu procenu, saznaćete važne informacije o svom zdravlju. Screening je prijatan, neinvazivan, bez bilo kakvih kontraindikacija i obavlja se u inovativnoj kapsuli, dok ležite u položaju koji vam daje osećaj sličan onome u nultoj gravitaciji. 

Napomena!

 • Quantum Wellness programe sprovode isključivo licencirani lekari i nutricionisti koji su prošli Quantum Wellness obuku. Hardveri i softveri koji se koriste u Quantum Wellness dijagnostičko terapeutske procedure, poseduju dokumentaciju koja zadovoljava medicinske standarde Evropske unije i zemalja proizvođača i koji imaju sertifikate da je rad na njima bezbedan. U radu ne koristimo uređaje koji se preko interneta mogu kupiti za nekoliko stotina eura a koji se reklamiraju tvrdnjama kako za samo nekoliko minuta mogu otkriti svaku bolest u vašem organizmu.

Design Your health

tri koraka do rešenja

korak 1

SAZNAJTE VAŽNE INFORMACIJE O VAŠEM ZDRAVLJU

Saznajte važne informacije o svom zdravlju, jednostavno poput merenja pritiska, i bez odlaska na desetine pregleda i analiza ,posle kojih uglavnom imate više pitanja nego odgovora.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koju poseduju kapsule, između ostalog možete saznati i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje, gde postoje nepravilnosti u njegovom radu i šta je njihov mogući uzrok. 

Možete saznati kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hrana i da li od lekova, suplementa ili kozmetike koju koristite, imate koristi ili samo bacate novac i gubite vreme.

Obzirom da je tržište preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećavaju neverovatna i brza rešenja a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata, ova mogućnost može biti vrlo važna. Za više informacija možete zakazati besplatne konsultacije ili pogledati informacije na ovim stranicama.

 • LINK 1...https://healthbiodesign.com/cene-usluga-za-klijente-1/
 • LINK 2…https://www.iwt.co.rs/funkcionalna-dijagnostika/
 • LINK 3…https://www.iwt.co.rs/prednosti-redovnih-pregleda/
 • LINK 4…https://healthbiodesign.com/preventivna-procena-zdravlja/
 • LINK 5…https://healthbiodesign.com/dijagnostika-2/
 • LINK 6…https://healthbiodesign.com/dijagnostika-2/

korak 2

SAZNAJTE KOJI SU KLJUČNI FAKTORI OD KOJIH ZAVISI ZDRALJE

Bez obzira što je klasifikovano preko 10.000 bolesti, u većini slučajeva mehanizam njihovog nastanka je isti i zato je vrlo važno da se upoznate sa tim faktorima pre nego što preduzmete bilo koji oblik terapije ili lečenja.

Razumevanje kako funkcioniše organizam i koji su ključni faktori od kojih zavisi zdravlje i procese starenja, preduslov su za sprovođenje usluga i programa u Quantum Wellness centrima.

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete. Iz tog razloga veliku pažnju posvećujemo edukaciji naših klijenata.

PROGRAM EDUKACIJE

Quantum Wellness programi edukacije podrazumevaju nekoliko opcija. 

 • NIVO 1  je opcija koju preporučujemo osobama koje su se odlučile da koriste Quantum Wellness usluge i programe.
 • NIVO 2 je opcija namenjena osobama koje žele da postanu deo Quantum Wellness promotivnog tima, pomažu i motivišu druge osobe u sprovođenju naših programima 
 • NIVO 3 namenjen je osobama koji žele da se pridruže našim ekspertima ili koji žele da kroz naš B2B model saradnje započnu biznis.

Program edukacije za klijente podrazumeva korišćenje  informacija sa našeg sajta, vebinara, preko Zoom platforme, Lunch & Learn predavanja ili seminarima koje organizuje udruženje za funkcionalnu ishranu.

Za više informaicja o edukaciji pogledajte ove linkove:

LINK 1…https://healthbiodesign.com/diet-and-health-coach/

LINK 2…https://healthbiodesign.com/nutrition-and-health-detectives/

korak 3

ODABIRETE PROGRAM I DEFINIŠITE SVOJE CILJEVE I ROKOVE.

Zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih rešenja, već je potrebno vreme, upornost i vaša odluka.

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da kroz različite programe aktivirate isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da sam otklanja uočene nepravilnosti. U zavisnosti od potreba nudimo dve opcije programa.  

 • SMART PROGRAM

Ovaj program namenjen je osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima i osobama koji žele da preduprede bolest, da se osećaju zdravo i da malim promenama u načinu života i ishrane uspore svoj biološki sat.

 • EXPERT PROGRAM je namenjen osobama sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima koji su u potrazi za rešenjem koje će delovati na uzroke umesto na simptome. Ova opcija će usporiti ali često i zaustaviti  bolest ma kako se ona zvala.

Bez obzira da li ste zdrava ili osoba koja već ima neki hroničan zdravstveni ili estetski program, SMART PROGRAM je nezaobilazan i predstavlja prvi korak u procesu izlečenja. Ovaj program deluje na važne faktore od kojih zavisi zdravlje i preporuka je da se sprovodi jednom godišnje.

Za osobe koje već imaju neku hroničnu bolest ili simptome za koje ne znaju uzrok preporuka je da nakon SMART programa sprovedu i EXPERTSKI PROGRAM.

SMART program nudi mogućnost da malim promenama u načinu života i ishrane utičete na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. 

SMART program nudi tri nivoa, od kojih svaka ima svoj cilj. 

Prvi nivo se fokusira na detoksikaciju organizma.

Drugi nivo ima za cilj da alkalizujemo i podignemo nivo kiseonika u ćelijama.

Treći nivo podrazumeva optimizaciju energije i normalizacije cirkulacije.

ODABIRETE opciju koja odgovora vašim potrebama

PROGRAMI

Osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima  predlažemo takozvani SMART PROGRAM dok osobama koji imaju hronične zdravstvene probleme predlažemo EXPERT PROGRAM.

usluge

Quantum Wellness svojim članovima može ponuditi programe edukacije, konsultativne usluge, izradu nutritivnih i terapeutskih programa kao i  različite  dijagnostičko terapeutske procedure.

DA LI JE QUANTUM WELLNESS ZA VAS PRAVO REŠENJE?

Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da uz pomoć naših programa i malim promenama u svom životu mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme, ali i da ćemo imati rešenje kada se problem pojavi. 

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da razumete svoj problem i da vam pomogne da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da on to radi, a to znači apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.

Kao što treneri treniraju sportiste, a sporitista trči ili igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu.

Da bismo vam pomogli da procenite da li je za vas Quantum Wellness pravi izbor, pokušajte, da iskreno odgovorite na tri pitanja

 Koliko ste posvećeni ozdravljenju?

Polazimo od činjenice da je pre bilo kakve terapije ili saveta o lečenju potrebno saznati odredjene informacije o vašem zdravlju i da se sve procedure u procesu lečenja moraju obavljati timski izmedju praktičara i pacijenta. Radeći kao tim naš je zadatak da pronadjemo odgovor na vaša pitanja, a da vam zatim predložimo na koji način bi mogli da vam pomognemo. Od vas se očekuje da delujete kao sportista koji je posvećen da ostvari najvažni cilj: Da ozdravi. To će zahtevati manje ili veće promene u vašem načinu života i ishrane kao i uskladjivanje vaših obaveza sa programom koji ćemo napraviti za vas.

Hronični zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih tableta, ili tretmana, već je potrebno vreme i upornost.

Ukoliko ste zdrava, ili osoba sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima i želite da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma, kako bi ih otklonili i tako predupredili bolest, predlažemo vam “SMART” programe namenjene prevenciji, dok osobama koje već imaju hronične, estetske ili zdravstvene, probleme preporučujemo “EXPERT” programe koji će nakon što pronadjemo njihove uzroke imati zadatak da aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti vašeg tela da se samo regeneriše i leči. 

“SMART” program prevencije potrebno je sprovoditi  minimalno jedan, a optimalno tri meseca, dok je “EXPERT” program za osobe sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima potrebno sprovoditi u kontinuitetu minimum šest meseci.

 Da li ste spremni da investirate u svoje zdravlje?

Nažalost u zdravlje se mora ulagati kao u održavanje automobila, ili kuće u kojoj živite. Mnogi toga nisu svesni sve do trenutnka kada saznaju da boluju od bolesti za koju trenutno nema leka, ili je lečenje izuzetno skupo.

Nemojte sebe dovoditi u ovakvu poziciju. Mnogo je bolje predupredit je redovnim godišnjim “SMART” programima, koji mogu otkriti i otkloniti predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Ovi programi mogu se sprovoditi uz obavljanje svakodnevnih životnih i poslovnih obaveza ili u okviru naših centara, ili hotela sa kojima saradjujemo. 

Autor programa - Marina Luketina Šunjka

DA LI JE QUANTUM WELLNESS ZA VAS PRAVO REŠENJE?

Autor programa - Marina Luketina Šunjka

Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da uz pomoć naših programa i malim promenama u svom životu mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme, ali i da ćemo imati rešenje kada se problem pojavi. 

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da razumete svoj problem i da vam pomogne da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da on to radi, a to znači apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.

Kao što treneri treniraju sportiste, a sporitista trči ili igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu.

Da bismo vam pomogli da procenite da li je za vas Quantum Wellness pravi izbor, pokušajte, da iskreno odgovorite na tri pitanja

 Koliko ste posvećeni ozdravljenju?

Polazimo od činjenice da je pre bilo kakve terapije ili saveta o lečenju potrebno saznati odredjene informacije o vašem zdravlju i da se sve procedure u procesu lečenja moraju obavljati timski izmedju praktičara i pacijenta. Radeći kao tim naš je zadatak da pronadjemo odgovor na vaša pitanja, a da vam zatim predložimo na koji način bi mogli da vam pomognemo. Od vas se očekuje da delujete kao sportista koji je posvećen da ostvari najvažni cilj: Da ozdravi. To će zahtevati manje ili veće promene u vašem načinu života i ishrane kao i uskladjivanje vaših obaveza sa programom koji ćemo napraviti za vas.

Hronični zdravstveni i estetski problemi nisu “od juče” već traju mnogo godina pre nego što su se pojavili simptomi. Za izlečenje tako dugotrajnih problema nema čarobnih tableta, ili tretmana, već je potrebno vreme i upornost.

Ukoliko ste zdrava, ili osoba sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima i želite da saznate gde postoje nepravilnosti u radu vašeg organizma, kako bi ih otklonili i tako predupredili bolest, predlažemo vam “SMART” programe namenjene prevenciji, dok osobama koje već imaju hronične, estetske ili zdravstvene, probleme preporučujemo “EXPERT” programe koji će nakon što pronadjemo njihove uzroke imati zadatak da aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti vašeg tela da se samo regeneriše i leči. 

“SMART” program prevencije potrebno je sprovoditi  minimalno jedan, a optimalno tri meseca, dok je “EXPERT” program za osobe sa hroničnim estetskim i zdravstvenim problemima potrebno sprovoditi u kontinuitetu minimum šest meseci.

 Da li ste spremni da investirate u svoje zdravlje?

Nažalost u zdravlje se mora ulagati kao u održavanje automobila, ili kuće u kojoj živite. Mnogi toga nisu svesni sve do trenutnka kada saznaju da boluju od bolesti za koju trenutno nema leka, ili je lečenje izuzetno skupo.

Nemojte sebe dovoditi u ovakvu poziciju. Mnogo je bolje predupredit je redovnim godišnjim “SMART” programima, koji mogu otkriti i otkloniti predispozicije estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave simptoma. Ovi programi mogu se sprovoditi uz obavljanje svakodnevnih životnih i poslovnih obaveza ili u okviru naših centara, ili hotela sa kojima saradjujemo. 

LOGO CRNA POZADINA
Play Video

biohacking Pod

QUANTUM

perosonalized wellness

Da li se osećate umorno i bez energije? Treba vam kafa, slatkiši ili energetsko piće da vas podigne. Imate problema sa alergijama, nadimanjem, lošim varenjem ili viškom kilograma. Znate li šta je uzrok vaših problema i da li vam ono što koristite zaista koristi ili samo gubite vreme i bacate novac. Na ova i mnoga druga pitanja morate znati odgovor pre nego što se odlučite da koristite bilo koji oblik terapije ili lečenja. Upravo ovu mogućnost vam nudi karitica koju ste dobili.

Kartica koju ste dobili nudi vam mogućnost da saznate važne informacije o svom zdravlju da izaberete bilo koju uslugu iz oblasti funkcionalne “dijagnostike”, i da po ceni koju bi platili za sebe, dobijete i besplatnu analalizu za osobu koja je došla sa vama.

Svaka je osoba jedinstvena i svako ima drugačiji put u potrazi za zdravljem a mi smo tu da vam pomognemo da nađete svoj put i rešenja koja će odgovarati samo Vama.

Ako ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svojoj ishrani i zdravlju poklon vaučer koji ste dobili biće prava prilika da uradite nešto dobro za sebe. Posvećeni smo edukaciji o mogućnostima i načinima da se preduprede i otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema pre pojave simptoma i da u moru često kontradiktornih informacija možete lakše donositi odluke koje su dobre za vaše zdravlje. Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da uz pomoć naših programa i malim promenama u svom životu mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstveno probleme ali i da imamo rešenje kada se problem pojavi. 

 

INTERESANTNE FRAZE KOJE SE MOGU ISKORISTITI

Uzmite zdravlje u svoje ruke. Iskoristite karticu koju ste dobili i saznajte važne o svom zdravlju.

Na ovom linku možete pogledati više informacija o uslugama funkcionalne dijagnostike koje možete dobiti besplatno zahvaljujući vaučeru koji ste dobili.

Na ovom linku pogledajte informacija i o drugim mogućnostima funkcionalne dijagnostike.
Na ovom linku možete pogledati mogunosti i prednosti koje su na raspolaganju članovima Quanntum Wellness kluba.
Šifra koja će vam omogućiti da udjete na ove stranice je 100

Zamislite kada bi ste mogli svoje sadašnje telo zameniti sa mnogo mlađim i zdravijim, baš kao što uz doplatu menjate svoj stari model automobila za novije godiste! Verovatno ste skeptični i nepoverljivi a možda ste i sami imali loše iskustvo u moru ponuda koje obećavaju čuda. Ali razmislite i let na mesec je nekada bio naučna fantastika a danas je realnost. Ako vam ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito, predlažemo vam da pre nego što izađete sa ove stranice pogledajte sledeći video….