Upgrade your health

IT'S TIME TO CHANGE

Otvorite vaš um za nešto saznajte informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o svom zdravlju i ishrani

Play Video

play VIDEO

5 minuta koja vam mogu promeniti život

IT'S TIME TO CHANGE

UPGRADE YOUR HEALTH

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

MNOGO TOGA JE VAŽNO ALI JE SAMO ZDRAVLJE BITNO

Zamislite da vam neko kaže da je moguće preduprediti bilo koji estetski ili zdravstveni problem, da više ne morate živeti u strahu od neizlečivih bolesti i da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, a da u šezdesetim izgledate deset godina mladje.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih, međutim I let na mesec nekada je bio nezamisliv a sada su turistička putovanja i izleti u svemir realnost i zato je pravo vreme da otvorite svoj um za nešto novo. U nastavku pronaći odgovor na većinu pitanja u vezi započinjanja B2B poslovne saradnje sa nama.

razlozi zbog kojih bi se neka osoba odlučila za naše usluge i programe

Pozovite nas i zakažite termin za stanak, kako bi vas na jednostavan i lako razumljiv način, upoznali sa našim konceptom. Na ovom sastanku saznaćete kako nastaje bolest i koji su ključni faktori od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. ‌Poklonićemo vam jedan besplatan screening u našoj inovativnoj Quantum kapsuli, kako bi saznali vazne informacije o svom zdravlju i kako bi kroz lično iskustvo mogli proceniti naše znanje i mogućnosti. Ukoliko vam se dopadne ono sto radimo, biće nam zadovoljstvo da nam se pridružite, postanete deo Quantum Wellness zajednice i korisnik naših usluga i programa. Za više informacija o proceduri na prvom razgovoru pogledajte informacije na ovom linku…

Zašto je važno da se informišete o mogućnostima koncepta pre nego donesete odluku da koristite naše usluge ili nam se pridružite i postanete član Quantum Wellness zajednice?

Samo ako shvatate kako nastaje bolest, koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i ako ste razumeli mogućnosti, prednosti ali i ograničenja našeg koncepta, bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete. 

Upravo iz ovog razloga naše radionice i druženja u klubu zdravih hedonista, prvi je korak i preduslov sprovođenja bilo kojeg tretmana ili programa u Quantum Wellness centrima.

 • Naši klijenti nas angažuju kako bi predupredili moguće zdravstvene ili estetske probleme i kako bi uživali u plodovima svoga rada ali i zato što su sigurni da će mo imati rešenje i ako se problem pojavi.
 • Za razliku od većine zdravstvenih programa koji uglavnom koriste dijagnostičke metode (biometrijske procene, upitnike, biohemiske analize, ultrazvuk, CT…) kojima su problem može konstatovati i videti kada je često jedino rešenje hiruška intervencija, mi smo u mogućnosti da uočimo nepravilnosti i nekoliko godina pre pojave simptoma.
 • Nudimo holistički pristup koj se bazira na iskustvu integrativne ali i najnovim dostignućima kvantne medicine.
 • Naši programi uspevaju tamo gde drugi programi ne postižu rezultate, zbog našeg personalizovanog pristupa i izgradnje odnosa sa klijentima.
 • Svaka osoba ima drugačiju životnu priču; različit stepen motivacije; različit stepen samopoštovanja; drugačiji karakter i emocije koje na kraju utiču na pridržavanje preporučenih promena u načinu života. Nije slučajno da vrhunski sportisti imaju lične trenere. Vrhunskim sportistima je potreban trener iz istih razloga zbog kojih je Vama i vašim zaposlenima potreban trener. Dobar trener, povezuje se sa svakom osobom i uspostavlja vezu. Ovaj odnos je osnova za pružanje motivacije, podrške, usmeravanja i ohrabrivanja sportiste za ostvarenje svojih ciljeva. To su iste stvari koje svi trebamo kao ljudska bića, ali posebno kada je potrebno menjati životne navike.
 • Trudimo se da napravimo brižan i empatičan odnos sa zaposlenima jer im moramo pomoći u upravljanju složenim faktorima poput zdravlja.

Osobe kojima bi naše usluge bile od koristi razmišljaju na sledeći način:
Osećam nedostatak energije i primećujem probleme kada konzumiram odredjenu hranu, pa me zanima koja hrana je optimalna za moju ishranu?
Želim da se osećam bolje i zdravije.
Želim usporiti starenje
Želim uzeti zdravlje u “svoje ruke”, ali ne znam kako?
Želim saznati šta se dogadja sa mojim zdravljem?
Imao sam ofanzivnu terapiju i moram saznati kakve su posledice njene primene.
Osećam da mi je potrebno da “napunim baterije”.
Želim pronaći nove načine da se osećam i OSTANEM bolje.
Imam (unesite naziv bolesti) i želim razumeti zašto sam dobio ovu bolest.
Upravo mi je dijagnostifikovan (upiši dijagnozu) i želim drugo stručno mišljenje.
Želim koristiti i druge metode lečenja i dijagnostike.
Isprobao-la sam put školske medicine, ali tražim drugi, bolji način za svoje zdravlje.
Otvoren sam i spreman za bolje sutra.

Naši klijenti su osobe koje žele da uživaju u životu i plodovima svoga rada. Oni znaju da uz pomoć naših programa i malim promenama u svom životu mogu preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme, ali i da ćemo imati rešenje kada se problem pojavi. 

Mišljenja smo da uloga doktora ili terapeuta nije samo da vas leči  pružanjem različitih terapeutskih usluga, već da vam pomogne da razumete svoj problem i da vam pomogne da aktivirate urodjene isceliteljske sposobnosti vašeg organizma da on to radi, a to znači apsolutnu posvećenost i vaše učešće u procesu.

Kao što treneri treniraju sportiste, a sporitista trči ili igra utakmicu – takav je i naš pristup: Doktori leče pacijente, ali svaki pacijent mora aktivno učestvovati u tom procesu.

Da bismo vam pomogli da procenite da li je za vas Quantum Wellness pravi izbor, pokušajte, da iskreno odgovorite na tri pitanja na ovom linku…

Nagomilani stres savremenog života, pogrešan način ishrane, negativni emocionalni naboj, ogromno opterećenje slobodnim radikalima, štetne navike i toksično životno okruženje, dovode do sistematskog slabljenja prirodne inteligencije tela i do pojave nepravilnosti na energetskom, informacionom i biohemiskom nivou. U jednom trenutku, ovi negativni uticaji, prevazilaze sposobnost organizma za samoregulaciju i bolest počinje da se razvija a da mi nismo toga svesni zbog čega je naš prioritet da vam ukažemo na važnost da o zdravlju razmišljate na vreme umesto kada se simptomi pojave. Mislite na vreme i predupredite ozbiljnije zdravstvene probleme pre pojave simptoma.

Umesto da celoga života tražite rešenje u proizvodima ili tretmanima, koji u većini slučajeva otklanjaju samo simptome, predlažićemo vam rešenja koja će otkloniti predispozicije estetskih i zdravstvenih problema, medjutim imamo rešenja i kada je bolest već prisutana. 

KOJI SE ESTETSKI I ZDRAVSTVENI PROBLEMI MOGU  IZLEČITI QUANTUM WELLNESS PROGRAMIMA?

Ako tražite rešenje za vaš konkretan problem u smislu neke pilule ili čudotvornog tretmana Quantum Wellness za vas nije rešenje i predlažemo vam da se obratite vašem izabranom lekaru za savet i rešenje.

Quantum Wellness programi nisu namenjeni lečenju konkretnih zdravstvenih problema. Naš cilj je pronaći način da se aktiviraju prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči. To nije nimalo lak zadatak i da bi to uspeli potrebno je pored našeg znanja, iskustva i alata kojima raspolažemo da i vi razumete zašto nastaje bolest i koji su ključni faktori od kojih zavisi zdravlje. Da bi vam pomogli u tome pozivamo vas da se prijavite na naše radionice zdravog hedonizma.  Saznaj više…

DOBAR LINK ZA TRETMANE…https://quantumwellness.rs/terapeutski-programi-i-usluge/

 

 

Kao što  postepeno starimo, tako i  bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi, zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu. U zavisnosti od vaših potreba i informacija koje želite saznati funkcionalna dijagnostika kroz 3 opcije nudi odgovore na veliki broj pitanja.

SMART OPCIJA

Ova opcija nudi mogućnost da saznate:

 • kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje.
 • informacije o prisustvu i stepenu toksičnosti
 • procenu opšte energije, energiju organa pojedinačno kao i protok energije kroz čakre.
 • informacije o funkcionalnom stanju jednog ili više organa po vašem izboru
 • kako vaš način života i ishrane uticao na vaš organizam gde postoje nepravilnosti u njegovom radu.

EXPERT OPCIJA

Ova opcija između ostalog otkriva:

 1. efikasnost i postojanje eventualnih kontraindikacija terapija koje koristite.
 • brzinu vašeg starenja na ćelijskom nivou
 • hronične probleme i promene u vašem organizmu
 • prave uzroke vaših estetskih i zdravstvenih problema.

NUTRITIVNA PROCENA

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. U želji da vam pomognemo da saznate:

 • kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu, na gluten, laktozu, nutritivne i mineralno vitaminske potreba a ukoliko je potrebno možete opciju da dizajniramo detox i nutritivni program za vaš estetskih ili zdravstveni problem. Za više informacije pogledajte ovaj link..
 • Cilj naših programa je otklanjanje uzroka estetskih i zdravstvenih problema umesto tretiranja simptoma i zato bez obzira da li je u pitanju prevencija ili ozbiljan hroničan problem prvi korak je pronaći gde se problemi nalaze i šta je njihov uzrok a zatim očistiti organizam i prilagoditi ishranu nutritivnim, mineralno vitaminskim i funkcionalnim potrebama svake osobe.
 • Naša neinvazivna i potpuno inovativna tehnologija u mogućnosti je ne samo da otkrije predispozicije i moguće uzroke estetskih i zdravstvenih problema već i da predvidi moguće kontraindikacIje i efikasnost tretmana i terapija koje koristite.
 • Informacije koje će te dobiti na ovaj način nije moguće saznati uobičajenim metodama dijagnostike.
 • Zamenjuje desetine pregleda, testova i analiza.
 • Uobičajenim metodama dijagnostike moguće je saznati kako organ izgleda ali ne i kako on radi i funkcioniše što je neophodno ako želimo saznati uzroke i mehanizme nastanka vašeg problema.
 • U okviru osnovnog pregleda, imaćete preciznu procenu zdravlja, funkcionalno stanje svih organa i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljnijh estetskih i zdravstvennih problema.
 • Ukoliko je potrebno i ukoliko želite, metodom diferencijalne dijagnostike, možemo pronaći i eventualni uzrok vaših zdravstvenih i estetskih problema.
 • Sve procedure potpuno su neinvazivne i bez bilo kakvih kontraindikacija.

Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionalnu procenu kompletnog organizma ili ciljanu analizu creva i otkloniti sumnju. Na ovaj način možete uštediti dosta novca i vremena.

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i analiza histopatološkog uzorka kreće se izmedju 300 i 400 eura dok bi funkciolanu analiza creva i želudca bila tri do četri puta povoljnija. Važno je napomenuti da funkcionalna analiza nije zamena za kolonskopski i gastroskopski pregled ali često je opravdana jer vam može uštedeti i vreme i novac.

Bolovi u kičmi mogu biti veoma neprijatni a dijagnostika koja će ukazati koji je pršljan u pitanju zahteva relativnu skupu dijagnostiku koja često nije dovoljna da vam da odgovor gde je zaista proglem i šta je njegov uzork. Biorezonantna funkcinalna procena je idealno rešenje po razumnoj ceni.

 • Prezentaciju koncepta i proceduru  skeniranja sprovode Quantum Wellness asistenti (osobe koje su nakon praktične i teoretske obuke u našem centru dobile licencu za prezentovanje sistema i za sprovodjenje dijagnostičko terapeutskih procedura u kapsuli.
 • Analizu rezultata, procenu optimalnih programa u kapsuli pored autora programa  sprovodi i medicinsko osoblje koje je nakon obuke od strane autora programa, dobilo sertifikat i licencu za ovu vrstu delatnosti.
 • Izradu individualnih programa uz nadzor autora programa, sprovode isključivo licencirani lekari i nutricionisti koji su na Quantum Wellness akademiji prošli obuku za izradu programa.

Quantum kapsula je osnova Quantum koncepta i zamišljena je kao mesto gde klijenti mogu sprovoditi različite  dijagnostičko terapeutske procedure.

Dijagnostički moduli koje kapsula poseduje nude mogućnost različitih dijagnostičkih procedura i testova. Od onih uobičajenih poput merenja osnovnih parametara (krvnog pritiska šećera u krvi, nivoa kiseonika i BMI) , do onih koji spadaju u domen funkcionalne i kvantno informacione medicine. Podaci dobijeni na ovaj način,  neophodni su za izradu programa koji će biti u stanju da vašem organizmu pomognu da aktivira prirodne procese regeneracije.

Terapeutski moduli nude mogućnost delovanja na uočene nepravilnosti uz pomoć različitih tretmana. Sve dijagnostičko terapeutske procedure u kapsuli su vrlo prijatne i bez bilo kakvih kontraindikacija. 

Tehnologije koje se koriste u našim kapsulama, baziraju na inovativnim dostignućima u oblasti biofizike i bioinformatike.

Dijagnostički moduli u zavisnosti od informacija koje je potrebno saznati baziraju se na elektro dermalnoj provodljivosti, varijabilnost srčane frekvencije, bio-rezonanci ili spektrofotometriji dok se terapeutski moduli svrstavaju u oblast Energetske, Bio-rezonantne, Mikro-rezonantne talasne i MGI (Mikro – Generatorske Informacione) medicine. 

Dijagnostika se bazira na tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko senzora, koji sa određenih delova tela, brzinom od 500 milisekundi, prenose informacije o funkciji organa na PC, gde ih softver analizira, a zatim, se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

Procedure skeniranja i testiranja u zavisnosti od tehnologije i informacija koje je potrebno saznati, traju oko 20 minuta za BRS proceduru, dok EPD procena traje izmedju 60 i 180 minuta. Sve procedure su prijatne i neinvazivne a rezultati merenja i predlog za dalje korake, biće vam u roku od 24 sata poslati na vaš mail.

Ukoliko je potrebno mogu se zakazati i individualne konsultacije.

Hardveri i softveri koji se koriste u Quantum Wellness dijagnostičko terapeutskim procedurama, zadovoljavaju medicinske standarde Evropske unije, i maju sertifikate da je rad na njima bezbedan. 

NAPOMENA. Na tržištu postoji veliki broj uredjaja koji se na žalost koriste u velikom broju centara i ordinacija a koji su ustvari jeftine kopije originalnih i koji daju potpuno pogrešne rezultate čime dovode u zabludu ne samo pacijente već i one koji sa njima rade. 

Problem kod ovih uređaja je što su u pitanju jeftine kopije, koji su vizuelno identični originalnim ali koji nam na žalost daju rezultate koji nisu validni i koji dovode u zabludu i one koji ih koriste u radu sa klijentima. Razmislite da li bi poklonili poverenje da vas leči osobi koja ima lažnu diplomu lekara ili šta možete očekivati od leka koji vam je preporučen na osnovu merenja pritiska ili šećera u krvi na kineskoj kopiji i koji daje pogrešne vrednosti.  

Kada je u pitanju ishrana, pronalaženje informacija na internetu, saveti osobe koja je strastveni zagovornik zdravog života i koja se samostalno edukuje, često ima smisla, ali ako je u pitanju auto imuna bolest, dijabetes, kancer ili preterana gojaznost, preporuka je da odaberete osobu koja ima dugogodišnje iskustvo i koja je medicinski obrazovana.

Uslovi, mogućnosti i prednosti članstva.

 • Mesečno članstvo – 100 eura.
 • Tromesečno članstvo – 250 eura
 • Šestomesečno članstvo – 360 eura.

OPCIJE ČLANSTVA U KLUBU ZDRAVIH HEDONISTA

 • Mesečno članstvo podrazumeva 4 predavanja u našem centru 
 • Tromesečno članstvo pored predavanja podrazumeva i besplatnu SMART funkcionalnu procenu zdravlje.
 • Šestomesečno članstvo poed predavanja podrazumeva i EXPERT funkcionalnu procenu. 

Samo osobe koje su su se učlanile u klub i koje su upoznate sa mogućnostima Quantum Wellness usluga i programa, imaju mogućnost da da se prijave i koriste naše usluge i programe.

 • Lunch and Learn programi u okviru kluba zdravih hedonista podrazumeva 4 predavanja u našem centru, koji će vam omogućiti da se na lako razumljiv način upoznate sa ključnim faktorima od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja.
 • Cilj prvog predavanja je da se saznate i razumete značaj personalizacije, šta je svakodnevno potrebno organizmu da bi PRAVILNO funkcionisao. (Na predavanju necemo govoriti o stvarima koje 90 % ljudi već zna, već o onome sto se ne uči u skoli i sto je  skoro nemoguće izguglati na internetu) Saznaćete koji su kljucni faktori od kojih zavisi zdravlje, šta je to sto vam lekari ne govore i još mnogo toga.

Možda vas zanimaju i ove informacijae

često postavljana pitanja

Quantum Wellness je inovativni wellness koncept koji svojim korisinicima nudi mogućnost da holisitičkim programima i malim promenama u načinu života i ishrane utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.


Namenjen je osobama koje žele da saznaju uzrok svojih estetskih ili zdravstvenih problema i da u moru često kontradiktornih informacija saznaju odgovor i rešenje za svoj problem.


Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane programe kojima se aktiviraju prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči.


Zahvaljujući sinergiji konvencionalne, integrativne medicine i najnovijim tehnološkim dostignućima kvantne medicine, u mogućnosti smo da otkrijemo i otklonimo nepravilnosti pre pojave simptoma aktiviranjem prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.

Ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim su multifunkcionalne i savremeno dizajnirane kapsule (kvantne zone) koje su opremljene različitim softverima za dijagnostiku i terapiju.
• Ovi softveri su u mogućnosti da bez bola, hemije i zračenja otkriju i otklone energetske i funkcionalne nepravilnosti organizma pre pojave simptoma, i na taj način preduprede mnoge estetske i zdravstvene probleme i uspore procese starenja.
• Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena, ovaj koncept vodi računa o individualnim potrebama i mogućnostima svake osobe.
• Quantum Wellness nudi personalizovane programe ishrane i  potpuno individualne tretmane čiji je cilj otklanjanje uzroka u mesto simptoma, uz mogućnost da se prate, procenjuju i čak predvidi efikasnost tretmana ili terapija.
• Quantum Wellness koncept nudi sasvim novi pristup u sprovodjenju uobičajenih programa poput detoksikacije, korekcije težine ili anti-age programa.

PREDNOSTI

TERAPEUTSKE PREDNOSTI
Tokom tretmana, koristeći principe biorezonance, stimulišu se telesni mehanizmi za samoregulaciju, što rezultira vrhunskim terapijskim efektima.
DIJAGNOSTIČKE PREDNOSTI
Inovativna tehnologija, koja je implementirana u kapsulama, za samo nekoliko minuta meri nekoliko stotina parametara unutar organizma, a zatim, nakon što ih softver analizira, prikazuje na monitoru u vidu grafika i tekstualnih izveštaja. Na osnovu ovih podataka stručnjaci u našem matičnom centru odabraće odgovarajući program, koji koristeći principe biorezonance, stimulišu telesne mehanizme za samoregulaciju, a potom će dati predlog i smernice za dalje korake.
Nakon što klijent odabere opciju koja odgovara njegovim potrebama i mogućnostima, za svakog klijenta se prave potpuno personalizovani program, čiji je cilj podrška u sprovodjenju detoksikcionih funkcija, podizanje energije i aktiviranje prirodnih imunoloških i isceliteljskih mehanizama organizma. Sve dijagnostičko terapeutske procedure sprovode se u kapsuli uz odgovarajuće nutritivne smernice i proizvode, koji predstavljaju podršku u sprovodjenju programa.

BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA
Umesto lekova Quantum Wellness nudi prijatne tretmane i proizvode, koji se baziraju na iskustvu integrativne medicine i najnovijim dostignućima kvantne medicine.

PRAĆENJE EFIKASNOSTI
Vaši klijenti imaju mogućnost da pronadju odgovore za svoje simptome i da prate efikasnost tretmana i programa koje koriste.

PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA
Svaki proizvod ili tretman individualno se prilagodjava za svakog klijenta tako što se prethodno testira i analizira njegova efikasnost. Na ovaj način smo sigurni da klijent koristi ne samo efikasne, već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane, čime se stiče lojalnost klijenata.

UMESTO SIMPTOMIMA, BAVIMO SE UZROCIMA
Uobičajenim proizvodima i tretmanima otklanjaju se samo simptomi, zbog čega je sve veća potražnja za programima, koji poput Quantum Wellness koncepta, aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da otklone uzroke estetskih i zdravstvenih problema.

Kvantna zona (Quantum Zone) je  prostor u kojem je instalirana multifunkcionalana i savremeno dizajnirana kapsula koja je opremljena inovativnim softverima za sprovodjenje različitih dijagnostičko terapeutskih programa. U ovoj kapsuli implementirani su različiti dijagnostičko terapeutski softveri koji su u stanju da otkriju nepravilnosti u radu organizma, a zatim i da uočene nepravilnosti otklone.

HOTELIJERSTVO
Koncept Healty i Healing hotela postao je globalni trend i sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga, ovi hoteli nude,ne samo usluge spa centara, već i personalizovane programe detoksikacije i regeneracije, čiji je cilj otklanjanje estetskih i zdravstvenih problema. Sve je veći broj gostiju koji žele odmor na kojem neće morati da menjaju svoje zdrave navike u ishrani.
Zamislite da za vreme boravka u hotelu imate mogućnost da konzumirate hranu koja je 100% prilagodjena potrebama vašeg organizma. Zahvaljujući tehnologiji koju posedujemo, u mogućnosti smo da za svaku osobu dizajniramo optimalan način ishrane i programe sa ciljem detoksikacije, mršavljenja, povećanja energije i imuniteta. Sedam dana pre dolaska u hotel potrebno je da zakažete termin za nutritivnu porocenu. Dolaskom u naš centar u Beogradu, ili u nekom od naših partnerskih centara, predstavićemo vam kompletnu proceduru i prednosti tehnologije koju koristimo, a zatim ukoliko ste zainteresovani, možemo sprovesti screening i procenu vašeg zdravlja. Nutritivna procena sprovodi se u inovativnoj kapsuli dok ste udobno smešteni u položaju koji vam nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji i potpuno je neinvazivna. 

SPORT I FITNESS
Kao što od količine goriva u rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobile, tako i od energetskog potencijala vaših ćelija zavise vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa, kao i načina njihove korekcije neinvazivnim metodoma.
BEAUTY CENTRI
Umesto da proizvode za negu tela i kose birate na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavaca, ponudite svojim klijentima mogućnosti da kupe proizvode koji su  prilagodjeni njihovom telu. U zavsinosti od potreba i mogućnosti klijentu možemo ponuditi nekoliko nivoa personalizacije.

  • U okviru SMART – PROGRAMA koji je namenjen prevenciji i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima procena se radi na osnovu funkcionalne procene kompletnog organizma i  procene naših stručnjaka iz matičnog centra.
 • U okviru EXPERT PROGRAMA  proizvodi koje želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja, kako bi se uverili da proizvod nema neželjenih efekata, i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

UGOSTITELJSTVO
Poznata je Hipokratova izreka: “Neka ti hrana bude lek, a tvoj lek neka ti bude hrana”. Sve je više onih koji žele hranu koja će zadovoljiti potrebe organizma na ćelijskom nivou. Vreme je za promene.
WELLNESS I SPA
Sve veći zahtevi korisnika za novim uslugama i efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja, nameću potrebu za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness sistem omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni, i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.
WELLNESS NA POSLU
Energy pods, Relax and Recovery zone, Recharge room… Jeste li čuli za ove izraze? Ako niste, pravo je vreme da se informišete. U suštini ovo su izrazi koji se odnose na prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje.
Među mnogobrojnim novotarijama koje kompanije nude svojim zaposlenima, prostor koji je namenjen za podizanje energije, elana i produktivnosti zaposlenih sve više postaje standard za veliki broj kompanija. Ideja je da se zaposlenima omogući kutak gde mogu da se opuste, “resetuju” mozak i napune baterije za predstojeće dnevne obaveze.
Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani, pribegava konzumiranju kafe, energetskim napicima ili slatikišima, čijih smo negativnih efekata svi svesni. Umesto toga želimo vam ponuditi nešto mnogo bolje, nešto što direktno utiče na energetski potencijal vaših ćelije. Saznaj više…
WELLNESS U KUĆI
Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. Wellness soba je u osnovi prostor u stanu gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje. Pored tretmana čiji je fokus odmor i opuštanje, po prvi put u ovom prostoru moguće je sprovodtiti i procenu različitih parametara zdravlja. Od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu, do inovativnih testova koji mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego što se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće nudi mogućnost da se češće rade stvari za koje se obično nema vremena. Sada se više ne mogu navoditi razlozi poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga.
ORDINACIJE
Quantum Wellness lekarima različitih specijalnosti nudi mogućnost da svojim pacijentima ponude odgovor i rešenje na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja. Kroz 4 nivoa dijagnostike mogu saznati gde se nalazi problem, šta je mogući uzrok, koji je optimalni način ishrane i suplemetacije, i koji će način lečenja i tretmana dati najbolje rezultate.

Trenutno Quantum Wellness programe možemo ponuditi na tri lokacije: u našem matičnom centru u Beogradu, na Zlatiboru u hotelu Buket i u Nutree centru u Qataru.

 

dijagnostika

U zavisnosti od modela i softvera koji su implementirani, svaki klijent može dobiti vredne informacije o svom zdravlju kroz nekoliko nivoa dijagnostike:
• Predvidjanje zdravstvenih problema i pre pojave simptoma.
• Otkrivanje mogućih uzroka i mehanizam nastanka problema.
• Pronalaženje optimalne ishrane, suplementacije i terapije, kao i predvidjanje njihovih rezultata.
Raspolažemo sa trenutno najboljim hardversko softverskim sistemima, kojima je moguće obaviti nekoliko stotina testova i analiza kojima je moguće dobiti:
• procenu razvoja bolesti pre prvih simptoma,
• predvidjanje efikasnosti suplementacije, lekova ili kozmetike.
• predvidjanje mogućih neželjenih efekata tretmana koje klijent koristi,
• procena uticaja omiljene hrane koju klijent koristi
• procena optimalnog načina ishrane,
• mineralno vitaminski status,
• procenu toksičnosti, prisustvo bakterija, virusa ili parazita,
• intoleranciju na hranu i još mnogo toga…

U zavisnosti od potreba i informacija koje klijent želi saznati trenutno smo u mogućnosti ponuditi 3 opcije funkcionalne procene:

OPCIJA 1

Ova opcija podrazumeva  procenu koja ukazuje na trenunto funkcionalno stanje organa i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na zdravlje. Screening u kapsuli podrazumeva funkcionalnu procenu organizma (NCFA – Noninvasive Computerized Functional Assessment). Ovom procenom klijenti će imati mogućnost da, izmedju ostalog, saznaju:

 • Kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje.
 • Gde postoje trenutne nepravilnosti u radu organizma.
 • Nivo opšte energije kao i spisak organa koji trpe najveće opterećenje, i organa kojima je nivo energije nizak.
 • Stepen toksičnosti.
 • PH organizma na osonovu procene oksidativnog stresa.
 • Procena stresa na osnovu lučenja adrenalina.

OPCIJA 2
Ova procena nudi informacije o funkciji svih organa i postojanju hroničnih promena koje se dešavaju u organizmu. Ova opcija takodje podrazumeva sve izveštaje iz opcije 1. Namenjena je osobama koje žele da saznaju i otklone predispozicije i uzroke svojih problema i nekoliko godina pre pojave bilo kakvnih simptoma.

OPCIJA 3 – Ovi  testovi i procene nude mogućnost da saznate koje su nutritivne i mineralno vitaminske potrebe vašeg organizma, i koji je vaš optimalni način ishrane i suplementacije uz mogućnost praćenja i predvidjanja reakcije organizma na svaku namiricu, suplement ili bilo koju supstancu koju želite koristiti.

PROCEDURA
Prvi korak je funkcionalna procena  organizma koji se sprovodi u specijalno dizajniranim kapsulama dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije. U zavisnosti od potreba koristeći različite tehnologije u mogućnosti smo saznati važne informacije o vašem zdravlju. Od onih uobičajenih poput visine pritiska, koncentracije kiseonika u tkivima, procenta tečnosti i masnoće, pa do vrlo složenih biofizičkih analiza koje mogu ukazati, ne samo gde se problem nalazi mnogo pre drugih metoda, već i šta je njihov uzrok. Mogućnost pronalaženja osnovnog uzroka jedna je od najvažnijih benefita ove vrste dijagnostike.

Sistem se bazira na najnovijoj biorezonantnoj i kvantno informacionoj tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko šest elektroda. Podaci o funkciji svih organa  prenose se u realnom vremenu na PC gde se obradjuju uz pomoć softvera, a zatim se u obliku grafikona i slika prikazuju na ekranu.

Ovo je odličan način da saznate gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu vašeg organizma mnogo pre pojave bilo kakvnih simptoma. Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je malim promenama u ishrani i prijatnim energetskim tretmanima preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni screening, u zavisnosti od informacija koje želimo saznati, traje petnaestak minuta, a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potrebno, moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online.

• Na ovaj način moguće je predvideti zdravstvene i estetske probleme pre pojave simptoma, što nam daje mogućnost da predupredimo bolest.
• Razumevanje i pronalaženje uzroka i mehanizma nastanka problema preduslov je dobre terapije.

Dobijeni rezultati nisu zamena za uobičajene medicinske preglede i analize poput ultrazvuka, skenera i laboratorijskih analiza. Za razliku od biohemijskih analiza, ovde se radi o biofizičkim analizama. Dok ultrazvuk i skener otkrivaju morfološke promene (kako organ izgleda), biorezonantnim skeniranjem se otkrivaju funkcionalne nepravilnosti (kako organ radi).

Ne. Na ovaj način nije moguće uočiti morfološke promene, već isključivo funkcionalne nepravilnosti, ali je moguće saznati važne informacije koje mogu ukazati da li su se u organizmu stvorili uslovi i povoljna sredina koja bi mogla da dovede do nekontrolisanog umnožavanja ćelija. Poznato je da onog trenutka kada je karcinom “vidljiv” pregledom, da je on  već neko vreme prisutan u organizmu. Ukoliko smo u mogućnosti da procenimo PH organizma, prisustvo toksina i parazita, kao i nivo kiseonika i stepen oksidativnog stresa u organizmu, možemo preduprediti nastanak mutacija u ćelijama.

Prvi screening traje dvadesetak minuta, a merenje se sprovodi preko 6 informacionih zona na telu (slično EKG pregledu). Sam pregled je potpuno neinvazivan i prijatan dok je klijent smešten u stolici koja daje osećaj sličan položaju nulte gravitacije. Dobijeni rezultati ukazaće na sve nepravilnosti u radu organizma,na funkcionalno stanje svakog organa i organizma u celini, nivo energije, prisustvo toksina i parazita, mineralno vitaminski status i još mnogo informacija u vezi zdravstvenog stanja organizma. Ukoliko je potrebno, diferencijalnom dijagnostikom u mogućnosti smo saznati osnovni uzrok i mehanizam nastanka problema.

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi, zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu.

Savremene medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti biofizike i bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti i otkloniti malim promenama u načinu života.

PREDNOSTI I MOUGUĆNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE
Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema oduvek je bila osnova dobrog i uspešnog tretmana, ishrane ili terapije. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rengena, ultrazvuka CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada su neophodne hiruške intervencije.

Naša ponuda podrazumeva inovativnu tehnologiju, potpuno je neinvazivna a njena osnovana prednost je u mogućnosti da otkrije početne nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma i drugih načina dijagnostike.

Umesto da ih šalje na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza ova tehnologija im nudi mogućnost da veoma brzo i jednostavno saznaju gde može biti osnovni uzok problema i da se pažnja tamo usresredi. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze, pravljenje personalizovanih programa ishrane i terapije koji otklanjaju uzroke i samnjenje tsroškova,

Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi ili rengenskog i ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća. Uredjajai za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene na energetskom i funkcionalnom nivou. Nepravilnosti koje još nisu morfološki vidljive i kada simptomi još nisu prisutni čime se stiče mnogo bolja slika o stavrnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost za bolji odabir terapije.

OGRANIČENJA OVOG NAČINA DIJAGNOSTIKE

Ovom metodom nije moguće otkriti morfološke promene (Ceste, polipe, kancerogene promene, prelome)
Ova vrsta dijagnostike nije zamena za oficialne metode dijagnostike.

tretmani

Quantum Zone svojim klijentima nudi mogućnost sprovodjenja različitih tretmana na bazi energetske, zvučne i svetlosne terapije, ali i sprovodjenje inovativnih procedura u oblasti kvantno-informacione medicine. Svi tretmani su potpuno neinvazivni, a njihov osnovni cilj je aktivirane isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam leči. Pomoću ovog integrisanog sistema u Quantum zoni, izmedju ostalog, postiže se:
• Mentalno opuštanje
• Revitalizacija i poboljšanje opšteg zdravlja
• Smanjenje stresa
• Povećanje energije na ćelijskom nivou
• Stimulacija cirkulacije
• Alkalizacija organizma,
• Ćelijska detoksikacija.

Kao i sam pregled, i tretmani su potpuno neinvazivni i prijatni, a sprovode se u stolici koja daje osećaj sličan položaju nulte gravitacije. U zavisnosti od vrste tretmana, klijenti bivaju izloženi talasima i frenkvencijama koje proizvode led svetla, muzika i FERTI.

NIVOI TERAPIJE

Tretmanima u kapsuli, kroz tri nivoa, u mogućnosti smo da utičemo na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja

NIVO 1
Ljudi nikada ranije nisu toliko vodili računa o tome šta jedu i koliko vežbaju kao danas. Trend zdravlja ogleda se i u prepunim salama za vežbanje,a mnogi ustaju u 5 sati ujutru da bi trčali, pre nego što krenu na posao. Ono o čemu mnogi i ne razmišljaju, a mnogo utiče na zdravlje i psihofizičke mogućnosti, je uticaj stresa i sna na stanje organizma. Prema ispitivanjima centra za kontrolu i prevenciju bolesti stres i nedostatak sna dovode do smanjenja produktivnosti u radu, a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Istraživanja su pokazala da takozvana brza dremka u trajanju od 20 minuta u toku dana poboljšava budnost, učenje, kreativnost i raspoloženje .Njeno redovno sprovodjenje dokazano smanjuje stres i rizik od srčanih bolesti. Položaj nulte gravitacije, posebno prilagodjena muzika za spavanje i svetla koja se pale pri budjenju, savršen je način za povećanje produktivnosti, a pomaže i u održavanju zdravog načina života.

NIVO 2
Acido bazna ravnoteža i energija koju proizvode i poseduju vaše ćelije predstavljaju važne paramentre od kojih zavisi zdravlje i zato je neophodno da o ovim parametrima svakodnevno vodite računa.

Energija ćelijske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od stepena propustljivosti ćelijske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propustljivost veća, to će ćelija bolje funkcionisati. Propustljivost zavisi od potencijala na ćelijskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranlivih elemenata u ćeliju, a istovremeno se povećava i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i kiselosti sredine, što je i osnovni uzrok starenja, kao i nastanka karcinoma. Samo jedan F.R.T tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćelijskoj membrani od 20 do 70%. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije, što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Acidno bazna ravnoteža ili PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varburg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat nefiziološkog načina života (konzumacija hrane koja stvara kiselost u telu i fizička neaktivnost). Ova dva faktora dovode do povećanja kiselosti tkiva i slabe snabdevenosti ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Nedostatak  kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje: ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonik u organizmu. Ako vam nedostaje kiseonik, imaćete zakišeljen organizam “ kaže  dr Varburg.

– “Ako oduzmete zdravoj ćeliji 35%  njenog kiseonika, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je dr Varburg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske ćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje dr Varburg.

-“Tumorska tkiva su kisela, dok su zdrava alkalna”.

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, dr Varburg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisustvu visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego odbrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkalizuj se ili umri” (dr Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young).

NIVO 3

Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se starenje zapravo događa na ćelijskom nivou i da na tom nivou treba usporiti starenje.

Ova opcija sprovodi se u našem matičnom centru u okviru EXPERT PROGRAMA i za više informacija kontaktirajte nas na ovom linku…

Tržište je preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećavaju neverovatna i brza rešenja, a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata. Svakih nekoliko godina pojavi se novi uredjaj ili revolucionarni tretman koji topi kilograme, briše bore ili leči sve bolesti.

Ono što Quantum Wellness izdvaja od sličnih ponuda je mogućnost procene efikasnosti svakog tretmana. Umesto da verujete u izjave “zadovoljnih” korisnika, prezentacijama i reklamnim porukama, nudimo vam mogućnost da kroz lično iskustvo samostalno procenite kako tretman zaista deluje na vaš organizma.

Tretmani koji se sprovode u kapsuli nisu namenjeni lečenju, smanjenju bolova, eliminaciji celulita niti otklanjanju bilo kojeg simptoma.

Informacije o Quantum nap tretmanima pogledajte na ovom linku…

Informacije o funkcionalnoj terapiji i ostalim mogućnostima tretmana u kapsuli pogledajte na ovom linku…

 

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu, shatili smo da klijentima koji su zainteresovani za programe u oblasti lepote i zdravlja i koji bi ih rado sprovodili u okviru nekog hotela ili resorta, više nije dovoljno ponuditi šarene sokiće koji detoksikuju, zdrave organske obroke, preznojavanje u sanuni ili tretmane koji brišu bore i tope kilograme. Reklame koje obećavaju revolucionalna rešenja i brze rezultate koje u većini slučajeva otklanjanju simptome i daju samo privemena rešenja ešenje takodje nije ono što će privući nove klijente.

Ono što je zaista potrebno i što želimo ponuditi u okviru Quantum Wellness koncepta su programi koji deluju na ključne faktore koji utiču na zdravlje i čiju efikasnost je moguće ne samo pratiti u realnom vremenu već ih možemo i predvideti.

Quantum Wellness nudi mogućnost da se konkretnije pozabavite svojim specifičnim problemima kroz nekoliko jednostavnih koraka.

Bez obzira da li u pitanju korekcija težine, alergija, dijabetes, artritis, kancer ili depresija, prvi korak je edukacija. Kroz naš inovativni Lunch & Learn edukativni program ima za cilj da razumete koji su to ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje. Drugi korak je dijagnostika, koja nudi mogućnost da saznamo važne informacije o vašem zdravlju i treći ali ne manje važan korak je vaša rešenost i istrajnost u sprovođenju programa.

Razumevanje kako funkcioniše vaš organizam, gde postoje nepravilnosti u njegovom radu i koji su ključni faktori koji utiče na vaše zdravlje i procese starenja predstavlja prvi korak i preduslov bilo kojeg tretmana, terapije ili programa. Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete. Iz tog razloga bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju prvi korak je da saznate važne informacije o svom zdravlju a zatim da razumete mehanizam nastanka ne samo vašeg trenutnog problema već i onih koji vas očekuju u budućnosti.

Dolaskom u centar predstavićemo vam Quantum Wellness program i mogućnosti tretmana u kapsuli. Prezentacija ima za cilj da vas upozna sa:

-Ključnim stvarima od kojih zavisi zdravlje.
-Dijagnostičko terapeutskim mogućnostima i prednostima kvantne kapsule.
-Koji su ciljevi i šta možete očekivati od tretmana u kapsuli.

Za više informacija o ovoj temi pogledjte ove linkove….

https://quantumwellness.rs/procedura/

Razumevanje kako funkcioniše organizam i koji su ključni faktori koji utiču na vaše zdravlje i procese starenja, predstavlja prvi korak i preduslov za korišćenje Quantum Wellness usluga ili programa.

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su ključni faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete.

Samo osobe koje su upoznate sa quantum wellness konceptom kroz naš  program edukacije, imaju mogućnost korišćenja usluga i programa kroz neku od opcija članstva.

Ukoliko vam je za vaš zdravstveni ili estetski problem potreban savet u pogledu ishrane ili terapije. Ukoliko želite da se edukujete ili vam je potrebno drugo stručno mišljejne, na pravom ste mestu.

PROGRAMI EDUKACIJE
Pozivamo vas na predavanje i praktičnu demonstraciju mogućnosti Quantum Wellness koncepta i tehnologije za neinvazivnu funkcionalnu procenu zdravlja i nutritivnih potreba. Ova tehnologija štedi vam vreme i novac, a ukoliko razmišljate da započnete novu uzbudljivu karijeru daje vam prednost u odonosu na konkurenciju. Prezentacija mogućnosti ove tehnologije i sistema biće praćena praktičnom demonstracijom rada sa klijentom, a nakon toga odgovaraćemo na vaša pitanja. Za više informacija kontaktirajte nas.

DRUGO STRUČNO MIŠLJENJE
Šta vam je najvažnije kada se osećate loše ili ste bolesni?

Jednostavno i brzo zakazivanje termina za pregled i konsultacije.
Razumljive informacije.
Dovoljno vremena za razgovor i konsultacije.
Mogućnost konsultacija sa stručnjacima iz različitih oblasti integrativne i konvencionalne medicine.

Suočeni sa ogromnim brojem informacija, beskrajnim ponudoma revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i aparata, više nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku.

Jedni su ZA, drugi PROTIV, pa se postavlja pitanje KOME VEROVATII?

Ukoliko imate dilemu, a nemate koga da pitate Quantum Wellness je spreman da vam pomogne.

Drugo stručno mišljenje koje možete dobiti od strane naših stručnjaka zasniva se i na osnovu procene i analize funkcionalnog stanja organa i organskih sistema.

Svaka osoba je jedinstvena, kako u fizičkom, tako i u pogledu navika, ukusa, potreba i mogućnosti, što znači i da terapija, ishrana i suplementacija moraju biti individualno prilagodjeni.

Zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama danas je moguće  veoma precizno proceniti mogući uzrok esteskog ili zdravstvenog problema, odabrati adekvatan način terapije i pratiti efekat terapije.

Quantum Wellness – drugo stručno mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem, bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, dijabetes….

Naš način rada podrazumeva:

Individualan pristup svakom bolesniku.
Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti.
Multidisciplinarni pristup – stručnih osobe iz različitih oblasti medicine.
U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu vodeći računa o potrebama i mogućnostima klijenta.
Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i kvantne medicine uz personalizovane programe funkcionalne ishrane.

IZRADA NUTRITIVNIH PROGRAMA
Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. U želji da vam pomognemo možemo vam ponuditi 4 opcije.

NIVO 1 procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.
NIVO 2 je test na gluten i laktozu.
NIVO 3 procenjuje nutritivne i mineralno vitaminske potrebe. NIVO 4 objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.
NIVO 1.
Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani medjutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovojni zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak saznate kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NIVO 2
TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za odredjene namirnice.

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NIVO 3
PROCENA NUTRITIVNIH, MINERALNO VITAMINSKIH POTREBA I OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na
ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek
zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

USLUGA
PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI
ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA
SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 PROIZVODA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

NIVO 4
Detokskacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se
ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita.

Quantum Wellness program detoksikacije nudi mnogo više. Izmedju ostalog i zato što smo u mogućnosti da program individualno prilagodimo svakoj osobi na osnovu procene stepena toksičnosti i analize organa koji trpe najveće opterećenje. Cena za izradu pisanog programa detoksikacije i paket proizvoda koji su neophodni za sprovodjenje programa iznosi 18.000 rsd.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristete. Ovim testom možemo saznati kako na odredjene namirnice ili supstance reaguje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergiski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrilni sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura podrazumeva:

BRS funkcionalnu procenu kompletnog organizma – 60 minuta.
EPD procdena kompletnog organizma – 120 minuta.
MGI – Programiranje i izrada recepta za nutriceutike. 180 min.
EPD procena biološke koherentnosti na hranu – 60 min.
EPD procena biološke koherentnosti na proizvode koji se koriste kao podrška za sprovodjenje programa – 60 min.
izrade individualnog pisanog programa ishrane i pidrška. CENA ZA KOMPLETAN PROGRAM I ODGOVARAJUĆE PROIZVODE ZA PODRŠKU 60..000 rsd.
PREDNOSTI
U Quantum Wellness centrima sve procedure i protokole sprovode lekari i nutricionisti koji su nakon teoretske i praktične obuke dobili našu licencu.

U okviru Quantum Wellness centara i klubava, pored programa i različitih terapeutskih tretmana možemo ponuditi i programe edukacije, konsultativne usluge u cilju drugog stručnog mišljenje kao i izradu personalizovnih programa ishrane.

Šta možete očekivati odlaskom u konvencionalne ordinacije:
• Poseta od 6-10 minuta i procena vašeg zdravlja na osnovu vaših simptoma.
• Dobićete predlog da obavite nekoliko laboratorijskih analiza na osnovu kojih bi vam mogli ponuditi odgovor na vaše simptome.
• Dobićete objašnjenje za zdravstvene probleme prvenstveno na osnovu vaših simptoma
• Dobićete lekove na recept koji potencijalno mogu poboljšati simptome, ali često uz mnogo neželjenih efekata.
• Dobićete preporuke za dodatne preglede poput rentgena, magnetne rezonance, CT…

 • Sveobuhvatna funkcionalna procena koja otkriva sve potencijalne disfunkcije u telu.
 • Ukoliko je potrebno dodatnim analizama možemo otkriti osnovne uzroke i mehanizme nastanka vaših problema.
 • Terapija najboljom kombinacijom visokotehnoloških metodologija za rešavanje uzroka problema.
 • Sve proizvode i program ishrane i suplementacije koji su prilagodjeni potrebama vašeg organizma.
 • Programi detoksikacije, alkalizacije i regeneracije koji se baziraju na holističkim principima.
 • Promene životnog stila prema rezultatima funkcionalne procene, kako bi se napravile promene koje će dati najbolje rezultate. 
 • Veliki broj centara u svom radu koristi uredjaje koji se mogu kupiti na Alibabi ili Amazonu za nekoliko stotina eura zbog čega su i rezultati testova ili analiza potpuno nepouzdani. Nakon pregleda ovim uredjajima često će dva uzastopna pregleda dati potpuno različite rezultate.
 • Preporuke za korišćenje suplemenata, vitamina ili dodataka ishrani u većini slučajeva daju se na osnovu preporuke i mišljenja proizvodjača.
 • Neki centri za preporuku ishrane i suplementacije štampaju izveštaj koji generiše sam uredjaj. Ono što ovu opciju čini problematičnim je što se sam izveštaj bazira na bazi predefinsanom algoritmu a to zanči da kvalitet preporuke zavisi od znanja osobe na osnovu koje je programer pravio algoritam.
 • Serija sesija sa različitim tradicionalnim metodologijama za podršku kapacitetu za ozdravljenje.
 • Holistička terapija koja nespecifično podržava vaše mehanizme samoizlečenja i samoregulacije.
 • Opšte smernice za promenu životnog stila radi pozitivnih promena koje mogu ili ne moraju stvoriti veliki uticaj i promenu.

Uslovi koršćenja usluga i progama

Samo članaovi kluba mogu koristiti usluge i sprovoditi Quantum Wellness programe zbog čega je neophodno da se svaka osoba koja želi da koristi usluge ili programe u našim licenciranim centrima prvo učlani u Quantum Wellness klub.

OPCIJE ČLANSTVA

1. PROGRAM EDUKACIJE – 7.000 RSD MESEČNO
2. KORISNIK USLUGA – 10.000 RSD
3. KORISNIK PROGRAMA – 15.000 RSD
4. B2B PARTNER-50.000 RSD
PROCEDURA UČLANJENJA

Klijent zainteresovan za članstvo u klubu prvo zakazuje termin za prezentaciju.
Nakon prezentacije ukoliko želi budući član popunjava pristupnicu za opciju članstva za koju se opredelio.
Sve dijagnostičko terapeutske procedure koje se obavljaju u kapsuli za članove kluba koje su se opredelile za opcije 2; 3; i 4 su besplatne.
Konsultantske i usluge izrade terapeutskih i nutritivnih programa koji sprovode stručnajci različitih specijalnosti (lekari, nutricionisti, fitness treneri, psiholozi…) pklijent plaća po cenovniku koji je dostupan na ovom linku…
Proizvodi koji se koriste u okviru programa naručuju se na ovom linku…
SMART – WEIGHT LOSS PROGRAM
PRESTANITE GLADOVATI. POČNITE JESTI
Preporuke ishrane koje se baziraju na proceni težine, visine i prehrambenih navika, za većinu estetskih i zdrastvenih problema nisu dale očekivane rezultate. Zahvaljujući razvoju novih inovativnih tehnologija sada je moguće za svaku osobu nepogrešivo odrediti nutritivne potrebe i na osnovu toga preporučiti 100% personalizovan program ishrane.

Ovaj program namenjen je gojaznim osobama koje žele regulisati svoju telesnu težinu , ali i poboljšati svoje zdravlje, zatim osobama koje žele izgubiti samo nekoliko kilograma, kao i onima sa telesnom težinom nižom od preporučene za njihovu telesnu konstituciju.

PROCEDURA
CILJ PROGRAMA
PREDNOSTI PROGRAMA
DETALJI PROGRAMA
CENA PROGRAMA – 36.000 RSD
SMART – RECHARGE PROGRAM
ENERGIJA BEZ KAFE I ENERGETSKIH PIĆA
Stres, nedostatak ćelijske energije, poremećena acidno-bazna ravnoteža i nedostatak kiseonika, pored toksičnosti, ključni su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje. Ako bi trebalo odabrati nekoliko stvari na koje bi svakoga dana trebalo da se fokusiramo, onda bi to svakako bili neki od načina kojima utičemo upravo na ove faktore.

Za samo dvadeset minuta u našoj kapsuli, kombinacijom različitih energetskih tretmana, bez bola, hemije i zračenja, u mogućnosti smo da podignemo energiju na ćelijskom nivou izmedju 30 i 70%.

PROCEDURA
CILJ TRETMANA
PREDNOSTI PROGRAMA
DETALJI PROGRAMA
CENA PROGRAMA – 35. 000 RSD

Proizvodi, dijagnostičko terapeutske usluge, procedure i programi koje se sprovode u Quantum Wellness centrima koriste naša deca, roditelji i nama drage osobe. Iako se baziraju na naučnim činjenicama nisu odobrene od strane ministarstva zdravlja Srbije jer nisu sprovedene kliničke studije, zbog čega napominjemo da ih i članovi Quantum Wellness kluba, (kao i mi i naše porodice), sprovode  na sopstvenu odgovornost. Kliničke studije su veoma skupe i njih su u stanju da finansiraju samo farmaceutske kompanije koje očekuju da će distribucijom ovih proizvoda ostvariti milionske zarade, medjutim to još uvek ne znači da su ovi proizvodi bezbedni a još manje efikasni.

Sobzirom da imamo mogućnost testiranja i procene eventuralnih kontraindikacija  svakog proizvoda ili tretmana mišljenja smo da je to mnogo bolji način da svaka osoba donese oduku o korišćenju naših usluga ili programa.

QUANTUM WELLNESS

quantum wellness

KOMPLETAN TEKST I ODGOVORI

Quantum Wellness je inovativni wellness koncept koji svojim korisinicima nudi mogućnost da holisitičkim programima i malim promenama u načinu života i ishrane utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.


Namenjen je osobama koje žele da saznaju uzrok svojih estetskih ili zdravstvenih problema i da u moru često kontradiktornih informacija saznaju odgovor i rešenje za svoj problem.


Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane programe kojima se aktiviraju prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči.


Zahvaljujući sinergiji konvencionalne, integrativne medicine i najnovijim tehnološkim dostignućima kvantne medicine, u mogućnosti smo da otkrijemo i otklonimo nepravilnosti pre pojave simptoma aktiviranjem prirodnih isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.

Ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim su multifunkcionalne i savremeno dizajnirane kapsule (kvantne zone) koje su opremljene različitim softverima za dijagnostiku i terapiju.
• Ovi softveri su u mogućnosti da bez bola, hemije i zračenja otkriju i otklone energetske i funkcionalne nepravilnosti organizma pre pojave simptoma, i na taj način preduprede mnoge estetske i zdravstvene probleme i uspore procese starenja.
• Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena, ovaj koncept vodi računa o individualnim potrebama i mogućnostima svake osobe.
• Quantum Wellness nudi personalizovane programe ishrane i  potpuno individualne tretmane čiji je cilj otklanjanje uzroka u mesto simptoma, uz mogućnost da se prate, procenjuju i čak predvide efikasnost tretmana ili terapija.
• Quantum Wellness koncept nudi sasvim novi pristup u sprovodjenju uobičajenih programa poput detoksikacije, korekcije težine ili anti-age programa.

PREDNOSTI

TERAPEUTSKE PREDNOSTI

Svaki klijent u kapsuli koristi prrogram čija se efikasnost kao i mogućnost postojanja bilo kojih kontraindikacija prethodno testira i procenjuje na osnovu testa biološke koherentnosti.

Tokom tretmana, koristeći principe biorezonance, stimulišu se telesni mehanizmi za samoregulaciju, što rezultira vrhunskim terapijskim efektima. Inovativna tehnologija koja je implementirana u kapsulama za samo nekoliko minuta meri nekoliko stotina paramentara unutar organizma a zatim nakon što ih softver analizira, prikazuje na monitoru u vidu grafika i tekstualnih izveštaja. Na osnovu ovih podataka stručnjaci u našem matičnom centru odabraće odgovarajući program koji koristeći principe biorezonance stimulišu telesne mehanizme za samorugulaciju kao i predlog i smernice za dalje korake. Nakon što klijent odabere opciju koja odgovoara njegovoim potrebama i mogućnostima, za svakog klijenta se pravi potpuno personalizovan program. Program podrazumeva detoksikaciju organaizma, različite tretmane u kapsuli, nutritivne smernice i odgovarajuće proizvode kao podrška za sprovodjenje programa.

PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA

Svaki proizvod ili tretman individualno se prilagodjava za svakog klijentu tako što se prethodno testira i analizira njegova efikasnost ili postojanje eventualnih kontraindikacija. Na ovaj način smo sigurni da klijent koristi ne samo efikasne već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane čime stičete lojalnost svojih klijenata

UMESTO NA SIMPTOME QUANTUM WELLNESS DELUJE NA UZROKE

Uobičajenim proizvodima i tretmanima koji se koriste u većini slučajeva otklanjaju se simptomi zbog čega je sve veća potražnja za programima koji se poput Quatum Wellness koncepta koji aktiviraju prirodne isciliteljske sposobnosti organizma da otklanjaju uzroke estetskih i zdrastvenih problema.

BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA
Umesto lekova Quantum Wellness nudi prijatne tretmane, i proizvode koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovim dostignućima kvantne medicine.

PREDVIDJANJE KONTRAINDIKACIJA
Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima se vrlo često tek nakon izvesnog vremena ustanovi da imaju i ozbilne neželjene efekte zbog čega će vaši klijenti biti oduševljeni sa mogućnošću da u vašem centru mogu pronaći odgovore na svoje simptome i pratiti efikasnost tretmana i programa koje koriste
DIJAGNOSTIČKE PREDNOSTI
Inovativna tehnologija, koja je implementirana u kapsulama, za samo nekoliko minuta meri nekoliko stotina parametara unutar organizma, a zatim nakon što ih softver analizira, prikazuje na monitoru u vidu grafika i tekstualnih izveštaja. Na osnovu ovih podataka stručnjaci u našem matičnom centru odabraće odgovarajući program, koji koristeći principe biorezonance, stimulišu telesne mehanizme za samoregulaciju, a potom će dati predlog i smernice za dalje korake.
Nakon što klijent odabere opciju koja odgovara njegovim potrebama i mogućnostima, za svakog klijenta se prave potpuno personalizovani program, čiji je cilj podrška u sprovodjenju detoksikcionih funkcija, podizanje energije i aktiviranje prirodnih imunoloških i isceliteljskih mehanizama organizma. Sve dijagnostičko terapeutske procedure sprovode se u kapsuli uz odgovarajuće nutritivne smernice i proizvode, koji predstavljaju podršku u sprovodjenju programa.

BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA
Umesto lekova Quantum Wellness nudi prijatne tretmane i proizvode, koji se baziraju na iskustvu integrativne medicine i najnovijim dostignućima kvantne medicine.

PRAĆENJE EFIKASNOSTI
Vaši klijenti imaju mogućnost da pronadju odgovore za svoje simptome i da prate efikasnost tretmana i programa koje koriste.

PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA
Svaki proizvod ili tretman individualno se prilagodjava za svakog klijenta tako što se prethodno testira i analizira njegova efikasnost. Na ovaj način smo sigurni da klijent koristi ne samo efikasne, već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane, čime se stiče lojalnost klijenata.

UMESTO SIMPTOMIMA, BAVIMO SE UZROCIMA
Uobičajenim proizvodima i tretmanima otklanjaju se samo simptomi, zbog čega je sve veća potražnja za programima, koji poput Quantum Wellness koncepta, aktiviraju prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da otklone uzroke estetskih i zdravstvenih problema.

Kvantna zona (Quantum Zone) je  prostor u kojem je instalirana multifunkcionalana i savremeno dizajnirana kapsula koja je opremljena inovativnim softverima za sprovodjenje različitih dijagnostičko terapeutskih programa. U ovoj kapsuli implementirani su različiti dijagnostičko terapeutski softveri koji su u stanju da deluju na ključne faktrore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.

HOTELIJERSTVO
Koncept Healty i Healing hotela postao je globalni trend i sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga, ovi hoteli nude,ne samo usluge spa centara, već i personalizovane programe detoksikacije i regeneracije, čiji je cilj otklanjanje estetskih i zdravstvenih problema. Sve je veći broj gostiju koji žele odmor na kojem neće morati da menjaju svoje zdrave navike u ishrani.
Zamislite da za vreme boravka u hotelu imate mogućnost da konzumirate hranu koja je 100% prilagodjena potrebama vašeg organizma. Zahvaljujući tehnologiji koju posedujemo, u mogućnosti smo da za svaku osobu dizajniramo optimalan način ishrane i programe sa ciljem detoksikacije, mršavljenja, povećanja energije i imuniteta. Sedam dana pre dolaska u hotel potrebno je da zakažete termin za nutritivnu porocenu. Dolaskom u naš centar u Beogradu, ili u nekom od naših partnerskih centara, predstavićemo vam kompletnu proceduru i prednosti tehnologije koju koristimo, a zatim ukoliko ste zainteresovani, možemo sprovesti screening i procenu vašeg zdravlja. Nutritivna procena sprovodi se u inovativnoj kapsuli dok ste udobno smešteni u položaju koji vam nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji i potpuno je neinvazivna. 

SPORT I FITNESS
Kao što od količine goriva u rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobile, tako i od energetskog potencijala vaših ćelija zavise vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa, kao i načina njihove korekcije neinvazivnim metodoma.
BEAUTY CENTRI
Umesto da proizvode za negu tela i kose birate na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavaca, ponudite svojim klijentima mogućnosti da kupe proizvode koji su  prilagodjeni njihovom telu. U zavsinosti od potreba i mogućnosti klijentu možemo ponuditi nekoliko nivoa personalizacije.

  • U okviru SMART – PROGRAMA koji je namenjen prevenciji i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima procena se radi na osnovu funkcionalne procene kompletnog organizma i  procene naših stručnjaka iz matičnog centra.
 • U okviru EXPERT PROGRAMA  proizvodi koje želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja, kako bi se uverili da proizvod nema neželjenih efekata, i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

UGOSTITELJSTVO
Poznata je Hipokratova izreka: “Neka ti hrana bude lek, a tvoj lek neka ti bude hrana”. Sve je više onih koji žele hranu koja će zadovoljiti potrebe organizma na ćelijskom nivou. Vreme je za promene.
WELLNESS I SPA
Sve veći zahtevi korisnika za novim uslugama i efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja, nameću potrebu za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness sistem omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni, i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.
WELLNESS NA POSLU
Energy pods, Relax and Recovery zone, Recharge room… Jeste li čuli za ove izraze? Ako niste, pravo je vreme da se informišete. U suštini ovo su izrazi koji se odnose na prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje.
Među mnogobrojnim novotarijama koje kompanije nude svojim zaposlenima, prostor koji je namenjen za podizanje energije, elana i produktivnosti zaposlenih sve više postaje standard za veliki broj kompanija. Ideja je da se zaposlenima omogući kutak gde mogu da se opuste, “resetuju” mozak i napune baterije za predstojeće dnevne obaveze.
Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani, pribegava konzumiranju kafe, energetskim napicima ili slatikišima, čijih smo negativnih efekata svi svesni. Umesto toga želimo vam ponuditi nešto mnogo bolje, nešto što direktno utiče na energetski potencijal vaših ćelije. Saznaj više…
WELLNESS U KUĆI
Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. Wellness soba je u osnovi prostor u stanu gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje. Pored tretmana čiji je fokus odmor i opuštanje, po prvi put u ovom prostoru moguće je sprovodtiti i procenu različitih parametara zdravlja. Od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu, do inovativnih testova koji mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego što se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće nudi mogućnost da se češće rade stvari za koje se obično nema vremena. Sada se više ne mogu navoditi razlozi poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga.
ORDINACIJE
Quantum Wellness lekarima različitih specijalnosti nudi mogućnost da svojim pacijentima ponude odgovor i rešenje na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja. Kroz 4 nivoa dijagnostike mogu saznati gde se nalazi problem, šta je mogući uzrok, koji je optimalni način ishrane i suplemetacije, i koji će način lečenja i tretmana dati najbolje rezultate.

Trenutno Quantum Wellness programe možemo ponuditi na tri lokacije: u našem matičnom centru u Beogradu, na Zlatiboru u hotelu Buket i u Nutree centru u Qataru.

 

U zavisnosti od modela i softvera koji su implementirani, svaki klijent može dobiti vredne informacije o svom zdravlju kroz nekoliko nivoa dijagnostike:
• Predvidjanje zdravstvenih problema i pre pojave simptoma.
• Otkrivanje mogućih uzroka i mehanizam nastanka problema.
• Pronalaženje optimalne ishrane, suplementacije i terapije, kao i predvidjanje njihovih rezultata.
Raspolažemo sa trenutno najboljim hardversko softverskim sistemima, kojima je moguće obaviti nekoliko stotina testova i analiza kojima je moguće dobiti:
• procenu razvoja bolesti pre prvih simptoma,
• predvidjanje efikasnosti suplementacije, lekova ili kozmetike.
• predvidjanje mogućih neželjenih efekata tretmana koje klijent koristi,
• procena uticaja omiljene hrane koju klijent koristi
• procena optimalnog načina ishrane,
• mineralno vitaminski status,
• procenu toksičnosti, prisustvo bakterija, virusa ili parazita,
• intoleranciju na hranu i još mnogo toga…

Za više informacija o mogućnostima i prednostima našeg kluba pogledajte ovaj link…

Za više informacija o uslugama i cenama dijagnostike, tretmanima i programima pogledajte ovaj link… 

U zavisnosti od vaših potreba i informacija koje želite saznati možemo vam ponuditi 3 opcije funkcionalne procene:

OPCIJA 1

Ova opcija podrazumeva  procenu koja ukazuje na trenunto funkcionalno stanje vaših organa i kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na vaše zdravlje. Screening u kapsuli podrazumeva funkcionalnu procenu organizma (NCFA – Noninvasive Computerized Functional Assessment). Ovom procenom klijenti će imati mogućnost da, izmedju ostalog, saznaju:

 • Kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje.
 • Gde postoje trenutne nepravilnosti u radu organizma.
 • Nivo opšte energije kao i spisak organa koji trpe najveće opterećenje, i organa kojima je nivo energije nizak.
 • Stepen toksičnosti.
 • PH organizma na osonovu procene oksidativnog stresa.
 • Procena stresa na osnovu lučenja adrenalina.

OPCIJA 2
Ova procena nudi informacije o funkciji svih organa i postojanju hroničnih promena koje se dešavaju u organizmu. Ova opcija takodje podrazumeva sve izveštaje iz opcije 1. Namenjena je osobama koje žele da saznaju i otklone predispozicije i uzroke svojih problema i nekoliko godina pre pojave bilo kakvnih simptoma.

OPCIJA 3 – Ovi  testovi i procene nude mogućnost da saznate koje su nutritivne i mineralno vitaminske potrebe vašeg organizma, i koji je vaš optimalni način ishrane i suplementacije uz mogućnost praćenja i predvidjanja reakcije organizma na svaku namiricu, suplement ili bilo koju supstancu koju želite koristiti.

PROCEDURA
Prvi korak je funkcionalna procena  organizma koji se sprovodi u specijalno dizajniranim kapsulama dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije. U zavisnosti od potreba koristeći različite tehnologije u mogućnosti smo saznati važne informacije o vašem zdravlju. Od onih uobičajenih poput visine pritiska, koncentracije kiseonika u tkivima, procenta tečnosti i masnoće, pa do vrlo složenih biofizičkih analiza koje mogu ukazati, ne samo gde se problem nalazi mnogo pre drugih metoda, već i šta je njihov uzrok. Mogućnost pronalaženja osnovnog uzroka jedna je od najvažnijih benefita ove vrste dijagnostike.

Sistem se bazira na najnovijoj biorezonantnoj i kvantno informacionoj tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko šest elektroda. Podaci o funkciji svih organa  prenose se u realnom vremenu na PC gde se obradjuju uz pomoć softvera, a zatim se u obliku grafikona i slika prikazuju na ekranu.

Ovo je odličan način da saznate gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu vašeg organizma mnogo pre pojave bilo kakvnih simptoma. Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je malim promenama u ishrani i prijatnim energetskim tretmanima preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni screening, u zavisnosti od informacija koje želimo saznati, traje petnaestak minuta, a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potrebno, moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online.

• Na ovaj način moguće je predvideti zdravstvene i estetske probleme pre pojave simptoma, što nam daje mogućnost da predupredimo bolest.
• Razumevanje i pronalaženje uzroka i mehanizma nastanka problema preduslov je dobre terapije.

Dobijeni rezultati nisu zamena za uobičajene medicinske preglede i analize poput ultrazvuka, skenera i laboratorijskih analiza. Za razliku od biohemijskih analiza, ovde se radi o biofizičkim analizama. Dok ultrazvuk i skener otkrivaju morfološke promene (kako organ izgleda), biorezonantnim skeniranjem se otkrivaju funkcionalne nepravilnosti (kako organ radi).

Ne. Na ovaj način nije moguće uočiti morfološke promene, već isključivo funkcionalne nepravilnosti, ali je moguće saznati važne informacije koje mogu ukazati da li su se u organizmu stvorili uslovi i povoljna sredina koja bi mogla da dovede do nekontrolisanog umnožavanja ćelija. Poznato je da onog trenutka kada je karcinom “vidljiv” pregledom, da je on  već neko vreme prisutan u organizmu. Ukoliko smo u mogućnosti da procenimo PH organizma, prisustvo toksina i parazita, kao i nivo kiseonika i stepen oksidativnog stresa u organizmu, možemo preduprediti nastanak mutacija u ćelijama.

Prvi screening traje dvadesetak minuta, a merenje se sprovodi preko 6 informacionih zona na telu (slično EKG pregledu). Sam pregled je potpuno neinvazivan i prijatan dok je klijent smešten u stolici koja daje osećaj sličan položaju nulte gravitacije. Dobijeni rezultati ukazaće na sve nepravilnosti u radu organizma,na funkcionalno stanje svakog organa i organizma u celini, nivo energije, prisustvo toksina i parazita, mineralno vitaminski status i još mnogo informacija u vezi zdravstvenog stanja organizma. Ukoliko je potrebno, diferencijalnom dijagnostikom u mogućnosti smo saznati osnovni uzrok i mehanizam nastanka problema.

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi, zbog čega je mogućnost da otkrijemo nepravilnnosti u radu organizma i predispozicije za razvoj bolesti pre pojave simptoma od velike važnosti za svaku osobu.

Savremene medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti biofizike i bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti i otkloniti malim promenama u načinu života.

PREDNOSTI I MOUGUĆNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE
Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema oduvek je bila osnova dobrog i uspešnog tretmana, ishrane ili terapije. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rengena, ultrazvuka CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada su neophodne hiruške intervencije.

Naša ponuda podrazumeva inovativnu tehnologiju, potpuno je neinvazivna a njena osnovana prednost je u mogućnosti da otkrije početne nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma i drugih načina dijagnostike.

Umesto da ih šalje na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza ova tehnologija im nudi mogućnost da veoma brzo i jednostavno saznaju gde može biti osnovni uzok problema i da se pažnja tamo usresredi. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze, pravljenje personalizovanih programa ishrane i terapije koji otklanjaju uzroke i samnjenje tsroškova,

Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi ili rengenskog i ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća. Uredjajai za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene na energetskom i funkcionalnom nivou. Nepravilnosti koje još nisu morfološki vidljive i kada simptomi još nisu prisutni čime se stiče mnogo bolja slika o stavrnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost za bolji odabir terapije.

OGRANIČENJA OVOG NAČINA DIJAGNOSTIKE

Ovom metodom nije moguće otkriti morfološke promene (Ceste, polipe, kancerogene promene, prelome)
Ova vrsta dijagnostike nije zamena za oficialne metode dijagnostike.

Quantum Zone svojim klijentima nudi mogućnost sprovodjenja različitih tretmana na bazi energetske, zvučne i svetlosne terapije, ali i sprovodjenje inovativnih procedura u oblasti kvantno-informacione medicine. Svi tretmani su potpuno neinvazivni, a njihov osnovni cilj je aktivirane isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam leči. Pomoću ovog integrisanog sistema u Quantum zoni, izmedju ostalog, postiže se:
• Mentalno opuštanje
• Revitalizacija i poboljšanje opšteg zdravlja
• Smanjenje stresa
• Povećanje energije na ćelijskom nivou
• Stimulacija cirkulacije
• Alkalizacija organizma,
• Ćelijska detoksikacija.

Kao i sam pregled, i tretmani su potpuno neinvazivni i prijatni, a sprovode se u stolici koja daje osećaj sličan položaju nulte gravitacije. U zavisnosti od vrste tretmana, klijenti bivaju izloženi talasima i frenkvencijama koje proizvode led svetla, muzika i FERTI (FRM SISTEM).

FRM sistem je multi funkcionani generator frekvencija koji oponaša one koje se nalaze u prirodi ili unutar organizma a koje deluju na organizam u cilju: balansiranja nivoa energije, stimulacije metabolizama, cirkulacije, podizanja nivoa kiseonika na ćeliskom nivou, postizanja brze alkalizacije telesnih tečnosti i smanjenja oksidativnog stresa.

Neki od benefita tretmana koji se mogu očekivati.
Povećanje energije na membrani ćelije i poboljšanje mikrocirkulacije
Suština ove terapije je primena tehnologije koja koristi multidimenzionalni signal koji efikasno podiže energiju na ćeliskoj membrani i stimuliše ograničenu ili poremećenu mikrocirkulaciju. Shodno tome, ona podržava jedan od najvažnijih mehanizama regulacije u ljudskom telu za prevenciju, lečenje, oporavak i regenerativne procese.

Smanjenje oksidativnog stresa.
Oksidativni stres je važna komponenta u svakodnevnom životu. Kada se naše telo može uspešno boriti protiv efekata oksidativnog stresa mi se osećamo zdravim i jakim. Međutim, kada stresori postaju preveliki mi počinjemo da se osećamo loše i sve smo bolesniji.

Povišeni oksidativni stres glavni je činilac u degenerativnim bolestima kao što su rak, srčana bolest, sindrom hroničnog umora i neurodegenerativne bolesti. Ovi problemi se javljaju usled dugogodišnje nesposobnosti da se organizam uspešno prilagodi oksidativnim stresorima. To se događa kada antioksidacijska obrana organizma nije dovoljna za neutralizaciju opasnih jedinjenja slobodnih radikala nazvanih reactive oxygen species (ROS).

Mitohondrije su najbolji čistači ćeliskog oksidativnog stresa.
Veliki broj je dokaza koji potvrdjuju vezu mitohondriske disfunkcije i oksidativnog stresa u patogenezi neurodegenerativnih bolesti zbog čega terapeutski pristupi koji povezuju mitohondrijsku disfunkciju i oksidativna oštećenja obećavaju dobre rezultate.

Vibracija

Budući da ljudsko telo sadrži 70% vode i drugih tečnosti (krv i plazma), predstavlja savršenu sredinu za prenos vibracija. To ima za posledicu uklanjanje napetosti i grčeva, koji uzrokuju blokade otpuštanja .

Opuštanje
Svi gore opisani postupci savršeno se podudaraju i sinhronizuju jedni s drugima u ergonomski dizajniranim stolicama koji klijentima daju osećaj nulte gravitacije (ZERO GRAVITY POSITION) poznat kao najudobniji položaj koji se može zauzeti a koji uz FRM TEHNOLOGIJU kvantne masaže dovodi do efekta duboke relaksacije i brzog oporavlja od umora. VIŠE INFOMRAICJA

NIVOI TERAPIJE

Tretmanima u kapsuli, kroz tri nivoa, u mogućnosti smo da utičemo na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja

NIVO 1
Ljudi nikada ranije nisu toliko vodili računa o tome šta jedu i koliko vežbaju kao danas. Trend zdravlja ogleda se i u prepunim salama za vežbanje,a mnogi ustaju u 5 sati ujutru da bi trčali, pre nego što krenu na posao. Ono o čemu mnogi i ne razmišljaju, a mnogo utiče na zdravlje i psihofizičke mogućnosti, je uticaj stresa i sna na stanje organizma. Prema ispitivanjima centra za kontrolu i prevenciju bolesti stres i nedostatak sna dovode do smanjenja produktivnosti u radu, a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Istraživanja su pokazala da takozvana brza dremka u trajanju od 20 minuta u toku dana poboljšava budnost, učenje, kreativnost i raspoloženje .Njeno redovno sprovodjenje dokazano smanjuje stres i rizik od srčanih bolesti. Položaj nulte gravitacije, posebno prilagodjena muzika za spavanje i svetla koja se pale pri budjenju, savršen je način za povećanje produktivnosti, a pomaže i u održavanju zdravog načina života.

NIVO 2
Acido bazna ravnoteža i energija koju proizvode i poseduju vaše ćelije predstavljaju važne paramentre od kojih zavisi zdravlje i zato je neophodno da o ovim parametrima svakodnevno vodite računa.

Energija ćelijske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od stepena propustljivosti ćelijske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propustljivost veća, to će ćelija bolje funkcionisati. Propustljivost zavisi od potencijala na ćelijskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranlivih elemenata u ćeliju, a istovremeno se povećava i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i kiselosti sredine, što je i osnovni uzrok starenja, kao i nastanka karcinoma. Samo jedan F.R.T tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćelijskoj membrani od 20 do 70%. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije, što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Acidno bazna ravnoteža ili PH ORGANIZMA
Osnovni uzrok raka zvanično je otkriven pre 1923. godine, a pronalazač je 1931. godine za to otkriće dobio Nobelovu nagradu iz medicine. Godine 1931. nemački naučnik Oto Hajnrih Varburg primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr Varburg je otkrio da je rak rezultat nefiziološkog načina života (konzumacija hrane koja stvara kiselost u telu i fizička neaktivnost). Ova dva faktora dovode do povećanja kiselosti tkiva i slabe snabdevenosti ćelija kiseonikom. Kiselost istiskuje kiseonik, a manjak kiseonika u ćelijama stvara kiselu sredinu.

– “Nedostatak  kiseonika i kiselost su dve strane iste medalje: ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kiseonik u organizmu. Ako vam nedostaje kiseonik, imaćete zakišeljen organizam “ kaže  dr Varburg.

– “Ako oduzmete zdravoj ćeliji 35%  njenog kiseonika, možete je pretvoriti u ćeliju raka za samo dva dana”, tvrdio je dr Varburg.

– “Sve normalne ćelije imaju apsolutnu potrebu za kiseonikom, ali tumorske ćelije mogu živeti bez njega. To je pravilo bez izuzetaka”, dodaje dr Varburg.

-“Tumorska tkiva su kisela, dok su zdrava alkalna”.

U svom naučnom radu “Metabolizam tumora“, dr Varburg je pokazao da svi kancerogeni oblici ispunjavaju dva temeljna pravila: krvnu kiselost i hipoksiju (manjak kiseonika). On je otkrio da su tumorske ćelije anaerobne (ne udišu kiseonik) i da ne mogu preživeti u prisustvu visokih koncentracija kiseonika. Tumorske ćelije mogu preživeti samo uz pomoć glukoze i u sredini bez kiseonika.

Stoga, karcinom nije ništa drugo nego odbrambeni mehanizam koji naše ćelije koriste da bi preživele u kiseloj sredini bez prisustva kiseonika. Zdrave ćelije žive u alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava njihovo normalno funkcionisanje.

Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego krajnja tačka zasićenosti tela kiselošću”, – dr Džordž V. Kril iz Klivlanda, jedan od najpriznatijih hirurga u svetu (dr. George W. Crile)
“Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u telu.” – dr Teodor A. Barudi, knjiga “Alkalizuj se ili umri” (dr Theodore A. Baroody, Alcalize or Die)
“Povećana kiselost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne da skladišti kiselost i toksine u većoj meri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti.” – Dr Robert O. Jang (Dr. Robert O. Young).

NIVO 3

Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se starenje zapravo događa na ćelijskom nivou i da na tom nivou treba usporiti starenje.

Ova opcija sprovodi se u našem matičnom centru u okviru EXPERT PROGRAMA i za više informacija kontaktirajte nas na ovom linku…

Tržište je preplavljeno reklamama za tretmane kojima se obećavaju neverovatna i brza rešenja, a za koje se kasnije ispostavi da imaju i veliki broj neželjenih efekata. Svakih nekoliko godina pojavi se novi uredjaj ili revolucionarni tretman koji topi kilograme, briše bore ili leči sve bolesti.

Ono što Quantum Wellness izdvaja od sličnih ponuda je mogućnost procene efikasnosti svakog tretmana. Umesto da verujete u izjave “zadovoljnih” korisnika, prezentacijama i reklamnim porukama, nudimo vam mogućnost da kroz lično iskustvo samostalno procenite kako tretman zaista deluje na vaš organizma.

Tretmani koji se sprovode u kapsuli nisu namenjeni lečenju, smanjenju bolova, eliminaciji celulita niti otklanjanju bilo kojeg simptoma.

Informacije o Quantum nap tretmanima pogledajte na ovom linku…

Informacije o funkcionalnoj terapiji i ostalim mogućnostima tretmana u kapsuli pogledajte na ovom linku…

 

Dolaskom u centar predstavićemo vam Quantum Wellness program i mogućnosti tretmana u kapsuli. Prezentacija ima za cilj da vas upozna sa:

-Ključnim stvarima od kojih zavisi zdravlje.
-Dijagnostičko terapeutskim mogućnostima i prednostima kvantne kapsule.
-Koji su ciljevi i šta možete očekivati od tretmana u kapsuli.

 

Ukoliko vam je za vaš zdravstveni ili estetski problem potreban savet u pogledu ishrane ili terapije. Ukoliko želite da se edukujete ili vam je potrebno drugo stručno mišljejne, na pravom ste mestu.

PROGRAMI EDUKACIJE
Pozivamo vas na predavanje i praktičnu demonstraciju mogućnosti Quantum Wellness koncepta i tehnologije za neinvazivnu funkcionalnu procenu zdravlja i nutritivnih potreba. Ova tehnologija štedi vam vreme i novac, a ukoliko razmišljate da započnete novu uzbudljivu karijeru daje vam prednost u odonosu na konkurenciju. Prezentacija mogućnosti ove tehnologije i sistema biće praćena praktičnom demonstracijom rada sa klijentom, a nakon toga odgovaraćemo na vaša pitanja. Za više informacija kontaktirajte nas.

DRUGO STRUČNO MIŠLJENJE
Šta vam je najvažnije kada se osećate loše ili ste bolesni?

Jednostavno i brzo zakazivanje termina za pregled i konsultacije.
Razumljive informacije.
Dovoljno vremena za razgovor i konsultacije.
Mogućnost konsultacija sa stručnjacima iz različitih oblasti integrativne i konvencionalne medicine.

Suočeni sa ogromnim brojem informacija, beskrajnim ponudoma revolucionarnih dijeta, čudotvornih preparata, lekova i aparata, više nismo u stanju da realno procenimo i donesemo odluku.

Jedni su ZA, drugi PROTIV, pa se postavlja pitanje KOME VEROVATII?

Ukoliko imate dilemu, a nemate koga da pitate Quantum Wellness je spreman da vam pomogne.

Drugo stručno mišljenje koje možete dobiti od strane naših stručnjaka zasniva se i na osnovu procene i analize funkcionalnog stanja organa i organskih sistema.

Svaka osoba je jedinstvena, kako u fizičkom, tako i u pogledu navika, ukusa, potreba i mogućnosti, što znači i da terapija, ishrana i suplementacija moraju biti individualno prilagodjeni.

Zahvaljujući novim funkcionalnim dijagnostičkim analizama danas je moguće  veoma precizno proceniti mogući uzrok esteskog ili zdravstvenog problema, odabrati adekvatan način terapije i pratiti efekat terapije.

Quantum Wellness – drugo stručno mišljenje može se primeniti za bilo koji estetski ili zdravstveni problem, bilo da je u pitanju višak kilograma, alergija, dijabetes….

Naš način rada podrazumeva:

Individualan pristup.
Razumevanje sadašnjeg stanja i uzroka bolesti.
Multidisciplinarni pristup – stručnih osobe iz različitih oblasti medicine.
U slučaju potrebe dodatnih pregleda i tretmana saradjujemo sa centrima u zemlji i inostranstvu vodeći računa o potrebama i mogućnostima klijenta.
Dostupnost najmodernijih metoda dijagnostike i terapije iz oblasti integrativne i kvantne medicine uz personalizovane programe funkcionalne ishrane.

IZRADA NUTRITIVNIH PROGRAMA
Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. 
Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani medjutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovojni zato je pravo vreme da se upoznate sa sa mogućnostima koje nudimo u okviru Quantum Wellness centara. Za više informacija pogledajte ovaj link ili nas kontaktirajte.

IZRADA NUTRITIVNIH PROGRAMA
Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. U želji da vam pomognemo možemo vam ponuditi 4 opcije.

NIVO 1 procenjuje kako vaše organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.
NIVO 2 je test na gluten i laktozu.
NIVO 3 procenjuje nutritivne i mineralno vitaminske potrebe. NIVO 4 objedinio sve što je potrebno da vam se napravi optimalni detox i nutritivni program.
NIVO 1.
Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene.

Odgovor na ovu zbunjujuću “kontroverzu” leži u biohemijskoj individualnosti. Različitim fiziološkim tipovima potrebne su različite mešavine goriva da bi ispravno funkcionisali, odnosno, određeni uslovi kako bi imali maksimalnu ćelijsku energiju i maksimalno zdravlje. Sportski automobil troši drugačije gorivo u odnosu na kamion ili džip, a isto se odnosi i na ljudske metaboličke tipove.

Mnogo se priča o potrebi personalizacije u ishrani medjutim tehnologija koja se u tu svrhu koristi još uvek se bazira na procenama težine, masti i brojanja kalorija. To su svako važni parametri ali u velikom broju slučajeva nedovojni zato je pravo vreme da se upoznate sa inovativnom tehnologijom i za početak saznate kako vaš organizam reaguje na vašu omiljenu hranu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 10 NAMIRNICA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NIVO 2
TEST NA LAKTOZU I GLUTEN

Simptomi koji se javljaju kao intolerancija na hranu mogu biti različiti, u zavisnosti od organa na kom se ispoljavaju. Mogu se pojaviti svrab nosa, kijavica, kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, pad koncentracije, umor, bezvoljnost, kao i bolovi u stomaku, dijareja, muka ili zatvor. Da li ste intolerantni na nešto, možete proveriti laboratorijskim testovima intolerancije, kada se radi analiza za veliki broj namirnica ili ciljanim BRS testom za odredjene namirnice.

Za BRS test na gluten i laktozu potrebno vam je desetak minuta, potpuno je neinvazivan a rezultate će te saznati odmah.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NIVO 3
PROCENA NUTRITIVNIH, MINERALNO VITAMINSKIH POTREBA I OPTIMALNE SUPLEMENTACIJE

Tržište je preplavljeno proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve
zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom
načinu reklamiranja došao kraj zahvaljujući tehnologiji koja je u
mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon
za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na
ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili
bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek
zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

USLUGA
PODRAZUMEVA PROCENU 5 UZORAKA (LEKOVI, SUPLEMENTI, KOZMETIKA, ŠAMPONI
ILI BILO KOJI DRUGI PROIZVOD KOJE KORISTITE A ZA KOJE BI VOLELI DA
SAZNATE KAO DELUJU NA VAŠ ORGANIZAM.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

VITAMIN & MINERAL TEST

ŠTA SE DEŠAVA KADA VAM NEDOSTAJU VITAMINI

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

USLUGA PODRAZUMEVA EPD TEST I PROCENU 5 PROIZVODA PO VAŠEM IZBORU.

Vrednost usluge: 2.500 rsd.

NAPOMENA* Ova usluga ne podrazumeva individualne konsultacije i analizu izveštaja.

NIVO 4
Detokskacija je podjednako važna kao i unos hrane i za njega moramo
odvojiti i isplanirati vreme u životu. Kao što planiramo godišnji odmor,
odlazak u bioskop, gledanje utakmice, tako bi bilo dobro da jednom ili
dva puta godišnje sprovedemo generalno čišćenje organizma iznutra.
Detoksikacija je pojam koji se danas koristi za različite tretmane i
postupke, koji su u većini slučajeva samo gubljenje vremena i bacanje
novca.

Različiti proizvodi, trodnevni dijetetski programi bez obzira koliko prirodni bili i kako se pompezno reklamirali da čiste organizam u većini slučajeva su besmislica i obmana za neupućene
potrošače koji su u očaju pokušali da nadju sebi pomoć. Upotrebom
ovakvih proizvoda ili sprovodjenjem programa detoksikacije verovatno se
ljudi neće povrediti ali je naivno očekivati da će se osloboditi
toksina ili parazita.

Quantum Wellness program detoksikacije nudi mnogo više. Izmedju ostalog i zato što smo u mogućnosti da program individualno prilagodimo svakoj osobi na osnovu procene stepena toksičnosti i analize organa koji trpe najveće opterećenje. Cena za izradu pisanog programa detoksikacije i paket proizvoda koji su neophodni za sprovodjenje programa iznosi 18.000 rsd.

PROCENA OPTIMALNE ISHRANE

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. Ovaj test je idealan način da saznate kako vaš organizam reaguje na hrana koju svakodnevno koristete. Ovim testom možemo saznati kako na odredjene namirnice ili supstance reaguje naši organi i organski sistemi. Potrebno je samo nekoliko minuta da saznate postoji li alergiski odgovor na neku hranu ili kozmetički proizvod ili kako oni utiču na kardiovaskularni ili endokrilni sistem, cirkulaciju, polne žlezde ili parenhimsku degeneraciju. Ovo je najprecizni i najbolji način da saznate koji je vaš optimalni način ishrane.

Kompletna procedura podrazumeva:

BRS funkcionalnu procenu kompletnog organizma – 60 minuta.
EPD procdena kompletnog organizma – 120 minuta.
MGI – Programiranje i izrada recepta za nutriceutike. 180 min.
EPD procena biološke koherentnosti na hranu – 60 min.
EPD procena biološke koherentnosti na proizvode koji se koriste kao podrška za sprovodjenje programa – 60 min.
izrade individualnog pisanog programa ishrane i pidrška. CENA ZA KOMPLETAN PROGRAM I ODGOVARAJUĆE PROIZVODE ZA PODRŠKU 60..000 rsd.
PREDNOSTI
U Quantum Wellness centrima sve procedure i protokole sprovode lekari i nutricionisti koji su nakon teoretske i praktične obuke dobili našu licencu.

U okviru Quantum Wellness centara i klubava, pored programa i različitih terapeutskih tretmana možemo ponuditi i programe edukacije, konsultativne usluge u cilju drugog stručnog mišljenje kao i izradu personalizovnih programa ishrane.

Razumevanje kako funkcioniše organizam i koji su ključni faktori koji utiču na vaše zdravlje i procese starenja predstavlja prvi korak i preduslov za korišćenje Quantum Wellness usluga ili programa.

Samo ako ste zaista razumeli kako nastaje bolest i koji su faktori od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja bićete motivisani i spremni da program u potpunosti sprovedete.

Samo osobe koje su upoznate sa quantum wellness konceptom kroz naš  program edukacije, imaju mogućnost korišćenja usluga i programa kroz neku od opcija članstva.

Ako ste ste zarobljeni u dnevnim poslovnim i porodičnim obavezama i nemate vremena da razmišljate o svom zdravlju i ishrani Quantum Wellness klub može biti idealno rešenje. Quantum Wellness je zamišljen kao mesto okupljanja onih žele postići ravnotežu izmedju zdravlja i izazova kojima smo svakodnevno izloženi u današnjom modernom svetu.

Quantum Wellness klub je klub, holistički centar i mesto koje svojim članovima nudi mogućnost da racionalno i kvalitetno provode vreme koje su planirali za svoje zdravlje (za koje obično nikada nemamo vremena) i društvene aktivnosti.

Klub nudi kombinaciju holističkog pristupa i „high-touch“ visokotehnoloških usluga, za sve koji žele vratiti svoje fizičko i duhovno zdravlje u ravnotežu i proaktivno pristupiti svom ličnom wellnessu. I sve je tu, na jednom mestu, u srcu Beograda.

Za više informacija pogledajte ovaj link ili nas kontaktirajte…

Šta možete očekivati odlaskom u konvencionalne ordinacije:
• Poseta od 6-10 minuta i procena vašeg zdravlja na osnovu vaših simptoma.
• Dobićete predlog da obavite nekoliko laboratorijskih analiza na osnovu kojih bi vam mogli ponuditi odgovor na vaše simptome.
• Dobićete objašnjenje za zdravstvene probleme prvenstveno na osnovu vaših simptoma
• Dobićete lekove na recept koji potencijalno mogu poboljšati simptome, ali često uz mnogo neželjenih efekata.
• Dobićete preporuke za dodatne preglede poput rentgena, magnetne rezonance, CT…

 • Sveobuhvatna funkcionalna procena koja otkriva sve potencijalne disfunkcije u telu.
 • Ukoliko je potrebno dodatnim analizama možemo otkriti osnovne uzroke i mehanizme nastanka vaših problema.
 • Terapija najboljom kombinacijom visokotehnoloških metodologija za rešavanje uzroka problema.
 • Sve proizvode i program ishrane i suplementacije koji su prilagodjeni potrebama vašeg organizma.
 • Programi detoksikacije, alkalizacije i regeneracije koji se baziraju na holističkim principima.
 • Promene životnog stila prema rezultatima funkcionalne procene, kako bi se napravile promene koje će dati najbolje rezultate. 
 • Veliki broj centara u svom radu koristi uredjaje koji se mogu kupiti na Alibabi ili Amazonu za nekoliko stotina eura zbog čega su i rezultati testova ili analiza potpuno nepouzdani. Nakon pregleda ovim uredjajima često će dva uzastopna pregleda dati potpuno različite rezultate.
 • Preporuke za korišćenje suplemenata, vitamina ili dodataka ishrani u većini slučajeva daju se na osnovu preporuke i mišljenja proizvodjača.
 • Neki centri za preporuku ishrane i suplementacije štampaju izveštaj koji generiše sam uredjaj. Ono što ovu opciju čini problematičnim je što se sam izveštaj bazira na bazi predefinsanom algoritmu a to zanči da kvalitet preporuke zavisi od znanja osobe na osnovu koje je programer pravio algoritam.
 • Serija sesija sa različitim tradicionalnim metodologijama za podršku kapacitetu za ozdravljenje.
 • Holistička terapija koja nespecifično podržava vaše mehanizme samoizlečenja i samoregulacije.
 • Opšte smernice za promenu životnog stila radi pozitivnih promena koje mogu ili ne moraju stvoriti veliki uticaj i promenu.

Proizvodi, dijagnostičko terapeutske usluge, procedure i programi koje se sprovode u Quantum Wellness centrima koriste naša deca, roditelji i nama drage osobe. Iako se baziraju na naučnim činjenicama nisu odobrene od strane ministarstva zdravlja Srbije jer nisu sprovedene kliničke studije, zbog čega napominjemo da ih i članovi Quantum Wellness kluba, (kao i mi i naše porodice), sprovode  na sopstvenu odgovornost. Kliničke studije su veoma skupe i njih su u stanju da finansiraju samo farmaceutske kompanije koje očekuju da će distribucijom ovih proizvoda ostvariti milionske zarade, medjutim to još uvek ne znači da su ovi proizvodi bezbedni a još manje efikasni.

Sobzirom da imamo mogućnost testiranja i procene eventuralnih kontraindikacija  svakog proizvoda ili tretmana mišljenja smo da je to mnogo bolji način da svaka osoba donese oduku o korišćenju naših usluga ili programa.

QUANTUM WELLNESS