QUANTUM WELLNESS CENTAR

HOTEL BUKET

HOTEL BUKET

HOTEL KOJI BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU

Outside Beauty Inside Health

Možete biti zdravi a da niste baš uspeli u životu ali postići zaista uspeh bez postizanja i održavanja optimalnog zdravlja skoro je nemoguće.

Godišnji odmor ili poslovni boravak u hotelu može biti zabavan, ali je često povezan sa previše hrane, pića, nedovoljnog sna. Ovo je kod većine gostiju dovelo do toga da su se posle odmora osećali umornije, nego kada su došli. Način života, povećanje hroničnih bolesti i hroničan stres, danas su doveli do toga da je sve više ljudi na ivici fizičkog i emocionalnog stresa, zbog čega su potrebe za novim zdravim, hotelskim sadržajima i uslugama sve veće.

Zamislite da za vreme odmora ili poslovnog seminara u hotelu u kojem ste smešteni, možete sprovodite programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi vaše zdravlje i procesi starenja. Posle naših centara u Beogradu i Dohi ova mogućnost  dostupna je i gostima hotela Buket na Zlatiboru.

Zahvaljujući tehnoligiji koja je implementirana u inovativnim kapsulama sada je moguće za samo dvadesetak minuta saznati važne informacije o zdravlju i ishrani. Kompletna procedura je potpuno neinvazivna, bez bola i bilo kakvih kontraindikacija a sprovodi se dok ste udobno smešteni u položaju koji vam nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji.

Različiti softveri koji se implementiraju u kapsulu preko odredjenih zona na telu prvo skeniraju različite parametre unutar vašeg organizma kako bi saznali funkcionalno stanje organa i organskih sistema a zatim se testira biološka koherentnost izmedju odredjenih namirnica i organa. Nakon screeninga i analize dobijenih rezultata stručnjaci iz Quantum Wellness centra  za vas će dizajnirati potpuno prersonalizovan program. 

Dr Bojana Kuzeljević

expert quantum wellness centra u hotelu Buket

 Bojana Kuzeljević je doktor medicine sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti primarne zdravstvene zaštite. Već tokom studija uviđa ograničenja sa kojima se susreće klasična medicina, zbog čega, već tada, počinje da traga za odgovorima i u drugim, komplementarnim, granama medicine. Usledilo je višegodišnje izučavanje homeopatije i holističkog pristupa čoveku i bolesti. 

I sama suočena sa bolešću za koju klasična medicina ne zna uzrok, i nema lek,  počinje njena dublja potraga za uzrokom vitiliga, ali ne samo na telesnom, već i na emocionalnom, umnom i duhovnom nivou. Put je dalje odveo u svet reikija, u kome dobija mnoge odgovore na pitanja o našoj duši. Osim toga, inspirisana radom Lujze Hej, shvata važnost svake naše misli i reči, i postaje licencirani HYL trener. Ulaskom u svet kvantne medicine konačno dobija odgovor na pitanje „zašto“.

 Kao mama troje dece, i gajeći ljubav prema pedijatriji još od studentskih dana, krenula je tim putem, ali je život ponovo podsetio na to da nije nužno da dobijemo sve što želimo, ali da nam uvek daje ono što nam je potrebno, a to su često dve vrlo različite stvari.

 Pojava korone i spoznaja da bolest nije nikakva kazna, već samo poziv na promenu, dovode do odluke da otvori centar, i tako na jednom mestu objedini sva svoja znanja i veštine. Svojim pacijentima ona je , pre svega, prijatelj i čvrsta podrška na njihovom putu promene ka zdravlju i ličnoj sreći.

 „ Ako želite da otkrijete tajnu Svemira, mislite o energiji,vibracijama, frekvencijama…“

– Nikola Tesla-