FUTURE WELLNESS

QUANTUM WELLNESS

INSIDE HEALTH outside beauty

Play Video

WATCH VIDEOO HERE

inside health outside beauty

QUANTUM

WELLNESS

DA LI STE SE IKADA ZAPITALI?

Kako je moguće da se i pored neverovatnih dostignuća u nauci i tehnici koji su nam omogućili da sletimo na mesec i dešifrujemo genom, u ordinaciji lekara opšte prakse još uvek koristi stetoskop, aparat za merenje pritiska i toplomer dok nutricionisti svoje savete i preporuke ishrane još uvek baziraju na merenju težine, procntu masnoće, visini i obimu struka. Da li ste zapitali, kako je moguće da savremena medicina ne samo što nema rešenje za većinu hroničnih estetskih i zdravstvenih problema. Zašto je to tako i šta je rešenje pogledajte na sledećm videu.

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

dozvolite nam da vas naučimo da budete zdravi

Nakon 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje i sve to upakovali u inovativan sistem koji po prvi put nudi mogućnosti da predupredite estetske i zdravstvene probleme mnogo pre pojave prvih simptoma. Quantum Wellness nije zamena oficialnim metodama dijagnostike i terapije niti nudi brza i revolucionarna rešenja. Naš cilj je da vam pomognemo da razumete kako nastaje bolest, šta je to što je vašem organizmu potrebno za optimalan rad i kako da malim promenama u načinu života i ishrane aktivirate urodjene sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči. To više nije teško. Uspeli ste u mnogo težim stvarima. Nučili ste da hodate, govorite, pišete…. biti zdrav je samo još jedna nova veština.

O NAMA

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness concepta

Play Video

SREĆA NIJE NAGRDA-ONA JE POSLEDICA A PATNJA NIJE KAZNA – ONA JE REZULTAT.

Marina Luketina Šunjka

Autor Quantum Wellness concepta

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma, da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003. godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bioinformacionih tehnologija iz Ukrajine i Rusije. Od decembra 2019. u Evropskom centru za mir i razvoj, Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), imenovana je za operativnog direktora studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno – informacione medicine i funkcionalne ishrane.

Želite li više infrmacija?