Reset your Aging Clock

it's time to change

Reset your Aging Clock

it's time to change

vreme je za promene

Zamislite da vam neko kaže da je moguće zaustaviti i zaštiti se od bolesti ma kako se ona opasno zvala. A zamislite kada bi vam neko rekao da postoji jednostavan način da smršate, rešite se celulita, I da u pedesetoj izgledate kao da vam je 35.

Znam da ste skeptični, jer ste se naslušali bajki I mislite ovo je još jedna od njih. Medjutim i let na mesec nekada je bio nezamisliv a sada je realnost i zato je pravo vreme da otvorite vaš um za nešto novo. Nešto što može zauvek da promeni način na koji razmišljate o zdravlju.

uzmite zdravlje u svoje ruke

Play Video

pogledajte prvo film

Osećate li se umorni i bezvoljni u popodnevnim satima? Koristite li kafu ili energetske napitke da pregurate naporan dan? Verovatno ste se i vi kao i mnogi bar jednom zapitali kako funkcioniše organizam, koji je vaš optimalni način ishrane i šta je vašem organizmu svakodnevno potrebno da bi se osećali dobro.

Verovatno ste i vi u nedoumici kako odabrati u moru kontradiktornih informacija. Krvni testovi? Rentgen, Ultra zvuk, CAT? Izlazak iz ordinacije sa više pitanja nego odgovora sada može biti prošlost.

Naš pristup nudi vam mogućnost da u samo nekoliko koraka saznate informacije koje će zauvek promeniti način na koji razmišljate o zdravlju i ishrani.

U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti možete odabrati pojedinačne dijagnostičke terapeutske procedure ili jedan od naših već predefinisanih paketa. Sve dijagnostičko terapeutske procedure su prijatne, neinvazivne i sprovode se u Quantum Zone kapsuli dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije. 

Play Video

pogledajte film

Play Video

pogledajte film

Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema preduslov je za uspešnu terapiju. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rentgena, ultrazvuka, CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo.

Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada je često neophodna hiruška intervencija. Iz tog razloga pored uobičajenih dijagnostičkih metoda koristimo i potpuno inovativnu tehnologiju koja problem može da detektuje još na energetskom i funkcionalnom nivou i mnogo pre pojave simptoma.

funkcionalna procena jednog organa po vašem izboru.

4.000 rsd

Ova opcija može zameniti nekada skupe ili neprijatne preglede i analize.

Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionalnu procenu kompletnog organizma ili ciljanu analizu creva i otkloniti sumnju. Na ovaj način možete uštediti dosta novca i vremena.

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i analiza histopatološkog uzorka kreće se izmedju 300 i 400 eura dok je cena funkcionalne procene jednog organa samo 4.000 rsd.

Važno je napomenuti da funkcionalna analiza nije zamena za kolonoskopski i gastroskopski pregled ali često je opravdana jer vam može uštedeti i vreme i novac.

Bolovi u kičmi mogu biti veoma neprijatni a dijagnostika koja će ukazati koji je pršljan u pitanju zahteva dijagnostiku za koju je potrebno izdvojiti između 100 i 300 eura. BRS funkcionalna procena i izveštaj kompletne kičme po ceni od samo 4.000 RSD je  idealno rešenje po razumnoj ceni.

Usluga podrazumeva 

 • Screening u kapsuli
 • pisani izveštaj koji će u obliku slike, grafikona i tekstualno prikazati  najznačajnije funkcije odabranog organa.
 • osnovne informacije o  skeniranom organu i njegovoj funkciji.

Mogućnosti doplate:

 • Individualne konsultacije 30 min – 6.000 RSD
 • Dodatne analize organa – 1.000 RSD po organu.
 • Analiza 10 organa po izboru – 8.000 RSD
 • Analiza 20 organa po izboru – 12.000 RSD.
 •  EPD dijagnostika kompletnog organizma 120 minta – 18.000 RSD
 • Stručna analiza rezultata BRS i EPD analize od strane autora programa –  18.000 RSD
 • Izrada personalizovanog nutritivnog i  terapeutskog programa za osobe sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima – 12.000 RSD. 
 • Izrada personalizovanog nutritivnog i  terapeutskog programa za osobe sa hroničnim  estetskim i zdravstvenim problemima – 24.000 RSD. 

Spisak organa za koje je moguće dobiti izveštaj.

CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -R
CEREBRAL CORTEX, BLOD SUPPLY -L
EPIPHISIS
THALAMUS – R
THALAMUS – L
HYPOTHALAMUS
HYPOPHYSIS
ORGANS OF SEEING, – R
ORGANS OF SEEING, – L
PONS VAROLII – R
PONS VAROLII – L
MEDULLA OBLONGATA – R
MEDULLA OBLONGATA – L
NASOPHARYNX – R
NASOPHARYNX – L
NECK LYMPH NODES – R
NECK LYMPH NODES – L
TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – R
TONSILLS OF PHARYNGEAL PLEXUS – L
THYROID GLAND – R
THYROID GLAND – L
SUPRARENAL GLANDS -R
SUPRARENAL GLANDS -L
PARATHYROID GLANDS – R
PARATHYROID GLANDS – L
TRACHEA – R
TRACHEA – L
BRONCHUS – R
BRONCHUS – L
LUNGS – R
LUNGS – L
THYMUS – R
THYMUS – L
LYMPHOKINESIS – R
LYMPHOKINESIS – L
MAMMARY GLAND – R
MAMMARY GLAND – L
HEARTH – R
HEARTH – L
VENOUS SYSTEM
ARTERIAL SYSTEM
SPLEEN, IMMUNITY
ESOPHAGUS, LYMPH FLOW
STOMACH
DUODENUM
DUODENUM
G ALL-BLADDER, DUCTS
LIVER
PANCREAS
SMALL INTESTINE – R
SMALL INTESTINE – L
LARGE INTESTINE, CAECUM – R
LARGE INTESTINE, SIGMOID COLON, RECTUM – L
KIDNEY – R
KIDNEY – L
URINARY BLADDER – R
URINARY BLADDER – L
UTERUS – R
UTERUS – L
OVARIES – R
OVARIES – L
SPINAL CORD
ARTICULATIONS OF ARMS – R
ARTICULATIONS OF ARMS – L
ARTICULATIONS OF LEGS – R
ARTICULATIONS OF LEGS – L:H