4Life biodesign

the secret weapon for your businesses

4lie biodesign

the secret weapon for your businesses

Play Video

Poveećajte prihod i podignite svoje usluge na viši novo.

4 Life Biodesign privatnim ordinacijama i stručnjacima različitih specijalnosti nudi rešenja kojima će povećati prihode i zadovoljstvo svojih klijenata.

Iako je čovek uspeo da sleti na mesec, dešifruje genom i stovri veštačku inteligenciju za većinu horničnih bolesti još uvek nema rešenja. Iako postoji preko 10.000 lekova većina njih otklanja samo simptome i vidljive promene uz veliki broj kontraindikacija pa se postavlja pitanje zašto se ne upoznati i sa drugim mogućnostima.

Nakon više od 20 godina iskustva odabrali smo sve ono što je najbolje u svetu i sve to smo upakovali u sistem koji nudi mogućnost da utičemo uzroke estetskih i zdravstvenih problema aktiviranjem prirodnih isceliteljskih sposobnosti da se sam regeneriše i leči.

 

Sa više od 20 godina iskustva verujemo da je malim promenama u načinu života uz inovativna tehnološka rešenja moguće aktivirati prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči 

Zdravstveni radnici

Udvostručite ili utrostručite svoj prihod uz minimalna ulaganja, dok istovremeno postižete bolje rezultate u radu sa svojim pacijentima.
 
 Zakažite sastanak na kojem ćemo analizirati  koje opcije mogu najviše uticati na vaše poslovanje.
Sveobuhvatna rešenja za postizanje boljih rezultata u radu sa pacijentima i povećanje prihoda.

Statistike pokazuju smanjenje profita u ordinacijama i poliklinikama za više od 30% u posljednjih pet godina. i prisiljeni su primati više pacijenata. Pružaoci imaju poteškoća u pružanju kvalitetne usluge na vrijeme, a sve to kod mnogih doktora dovodi do izgaranja. Liječnici traže pomoćne usluge i proizvode kako bi svojim ordinacijama ostvarili veći prihod.

HEALING

ON A CELLULAR LEVEL
Play Video

pogledaj film

HEALING

ON A CELLULAR LEVEL

Play Video

pogledaj film

personalized nutrition

Zamislite mogućnost da svojim klijentima omogućite personalizovane programe ishrane ili obroke koji su 100% prilagođeni njihovim potrebama. Ovo nije naučna fantastika već naučna realnost koja je već dostupna klijentima u našem partnerskom centru u Qataru a kompletna procedura kroz koju klijenti prolaze možete pogledati na ovom videu.

Play Video

POGLEDAJ FILM

naša vizija

personalized wellness

Potreba i potražnja za personalizovanim proizvodima i uslugama koje će biti u stanju da preduprede bolest i uspore procese starenja sve je veća i sve je više onih koji žele da se osećaju dobro bez obzira koliko godina da imaju. 

Primarna zdravstvena zaštita, zdravstveni turizam i wellness industrija, su oblasti koje mogu povoljno uticati ne samo na zdravlje pojedinca, već i na zdravlje čitave zajednice, međutim to su u isto vreme i mesta u kojima se dešava malo promena. Lekari i nutricionisti u svom radu i danas koriste uređaje koji su nastali pre više od 100 godina (aparat za merenje pritiska, toplomer, stetoskop, vaga…) dok se usluge u wellness i spa centrima uglavnom zasnivaju na različitim tehnikama masaže. 

Upravo je ovo oblast gde Quantum Wellness nudi rešenje. Zlatnim slovima je u istoriji medicine upisan trenutak kada je Nikola Tesla pronašao x zrake i kada je propustio naizmeničnu visokofrekventnu struju kroz svoje telo kako bi pokazao da ona nije štetna, već blagotvorna za ljudski organizam. Danas, ova otkrića prestavljaju osnovu magnetne resonance, rentgena, fizikalne terapije ali i naše kvantne zone koju smo predstavili na Expo sajmu u Dubaiju.

expo dubai

quantum wellness
Play Video

POGLEDAJ FILM

Dubai Expo

innovative health & beauty concept
Play Video

POGLEDAJ FILM

"zdravlje" kao nova luksuzna roba

Širom sveta u tržnim centrima, apotekama, aerodromima postoje mesta gde se mogu obaviti merenja visine, težine ili pritiska u cilju podrške i lakšeg praćenja zdravlja stanovništva.  Health i Healing hoteli već su postali globalni trend dok su prostori za brzu dremku (power nap), recharge ili recovery tretmane, postali sastavni deo velikog broja kompanija širom sveta.

Ono zbog čega se Quantum Wellness razlikuje od svega što u svetu trenutno postoji u ovoj oblasti su mogućnosti i kvalitet koji se klijentima nudi. Posle 15 godina istraživanja i usavršavanja odabrali smo ono što je u svetu najbolje kako bi korisnicima omogućili jedinstveno iskustvo ali i usluge zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima. Quantum Wellness svojim korisnicima nudi mogućnost ne samo da preduprede estetske i zdravstvene probleme već i da uspore procese starenja i zaustave ozbiljne hronične probleme ukoliko do njih dođe.

quantum pod

Play Video

POGLEDAJ FILM

Play Video

pogledaj film

MOGUĆNOSTI PRIMENE

Zahvaljujući tehnologiji koju koristimo Quantum Wellness nudi mogućnost široke primene. Pored hotela, wellness, spa i beauty centara Quantum Wellness nudi mogućnost povećanja produktivnosti zaposlenih u kompanijama, sportistima da podignu performanse dok stručnjacima različitih specijalnosti, nudi znanje i alate da svojim klijentima ponude odgovore i rešenja za veliki broj estetskih i zdravstvenih problema.Inovativna 

 Za razliku od sličnih ponuda, koji nude samo mogućnost procene desetak parametara zdravlja ili tretmane čiji je fokus relax i power nap, Quantum Wellness svojim korisnicima nudi nekoliko stotina testova i analiza i tretmane koji se baziraju na inovativnim tehnologijama energetske i kvantno informacione medicine.

o nama

Marina je doktorirala na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu u oblasti preventivne medicine dok na ECPD fakultetu (University for Peace established by the United Nations) priprema doktorat u oblasti menadžmenta u zdravstvu. U ovom centru Marina je i operativni direktor studijskog programa Specijalističkih akademskih studija iz oblasti kvantno informacione medicine i funkcionalne ishrane. 

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i nutricionizma da bi se poslednjih 15 godina usavršavala u oblasti integrativne i kvantne medicine. Od 2003 godine saradjuje sa Institutom za razvoj kvantne medicine i bio informacionih tehnologija iz Ukraine i Rusije. 

Objavljeni radovi.

Časopis Frontiers Public Health, 24 October 2019 | https://doi.org/10.3389/fpubh.2019.00303 The Impact of the Socio-Demographic Characteristics of Complementary and Alternative Medicine Users in Serbia on OTC Drug Consumption.

Časopis Frontiers in Public Health 2018; Book Review: Consolidation of Quantitative and Qualitative Research

Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Pogledajte film

Play Video
Autor Quantum Wellness koncepta

Marina Luketina Šunjka

Pridruži se Quantum Wellness zajednici

Address List

želte li više informacija ?

4 Life Biodesign

Innovative Wellness Technology

Address List

želite li više informacija?

4 Life Biodesign

Innovative Wellness Technology

QUANTUM WELLNESS